hetacus 26.11.04, 14:37 odpokutowałem nadaktywność z początku tygodnia i mam prawo wrócić na FR ;-) Wracam coby radosnego weekendu życzyć wszystkim dobrym ludziom z tego forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg25 Re: Chyba już... 26.11.04, 14:46 Jak miło Cię znów zobaczyć Hetakusie:))) Dobrym ludziom? To może i mnie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Chyba już... 26.11.04, 14:52 Witaj Megulinko :-) Trzy razy tak dla Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Chyba już... 26.11.04, 14:58 Dobrze, że wróciłeś, smutno było bez Ciebie:)) W dobrej formie? Nie przygnieciony przez jakieś krzesła i stoły?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Chyba już... 26.11.04, 15:07 Hmmmm, beze mnie smutno ...? Hmmmm, męska próżność teraz się odzywa i uśmiech krasi me lico ;-))) Wygrzebuję się z pism i spraw prowadzonych coby na weekend się udać i odpocząc deczko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Chyba już... 26.11.04, 15:13 Jak Cię znam to odpoczniesz nieco więcej niż deczko;)) A uważaj coby główka została na swoim miejscu i sprawna na poniedziałek była;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Chyba już... 26.11.04, 15:15 okaże się, postaram się tu zameldować w poniedziałek ;-) miłego weekendu dla Ciebie Meg ! papatki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Chyba już... 26.11.04, 14:55 Aaaa Ty pokutancie!! :-) Nawet Cię nie zauważyłam, biję zatem grzywką o podłogę w szczerym pokłonie powitalnym:-) Dziękujemy Hetacusie, Tobie również miłego weekendu... Śpiewaj ile się da! Śpiew jest lekarstwem na wszystko! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Chyba już... 26.11.04, 15:00 Może to bicie grzywką o podłogę jest elementem jakiegoś tańca ...??? Taaak, pewnie sobie imprezujesz wesoło ;-) Śpiewać juz mogę, wyzdrowiałem :-) "Rozmaryna" zatem zanucę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Chyba już... 26.11.04, 15:07 "Śpiwać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej, ale nie o to chodzi, jak to komu wychodzi..." ;-) A ja Ci dla kotrastu zanucę, no może hmmm.... oooooj Limp Bizkit "Behind blue eyes " "No one knows what it's like To be the bad man To be the sad man Behind blue eyes No one knows what it's like To be hated To be fated To telling only lies But my dreams They aren't as empty As my conscience seems to be I have hours, only lonely My love is vengeance That's never free No one knows what it's like To feel these feelings Like I do And I blame you No one bites back as hard On their anger None of my pain and woe Can show through But my dreams They aren't as empty As my conscience seems to be I have hours, only lonely My love is vengeance That's never free Discover... L-I-M-P I.... No one knows what it's like To be mistreated To be defeated behind blue eyes and no one knows how to say that theyre sorry and dont worry i'm not telling lies but my dreams they arent as empty as my conscience seems to be I have hours, only lonely my love is vengence that's never free No one knows what it's like To be the bad man To be the sad man Behind blue eyes" Rozwala mnie ten utworek na łopatki. Strasznie mi się podoba:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Chyba już... 26.11.04, 15:12 oooo, to po zagranicznemu :DDD miłego weekendu Mandarynko :-) Bądź grzeczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Chyba już... 26.11.04, 15:13 Hmmm... wymagasz ode mnie rzeczy niemożliwych...;-) Ale obiecać zawsze mogę! :-) A jeśli coś zbroję, to powiem, że to niechcący ;-) Odpowiedz Link Zgłoś