Dodaj do ulubionych

Majówka była

IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 12.05.02, 15:47
bombowa.. Ten kto nie byl niech zaluje :))) Byly kielbaski i smazone
jabluszka :)) I piwko dla smakoszy, i dzentelmanscy Panowie, ktorzy pilnowali
ognia i zabawiali dzielnie urodziwe Panie...
A ja wracalam z bolacym brzuchem - nie wiem czy od smiechu czy z
przezarcia.. :))
I chcialam Wam zaswiadczyc wlasnym swiadectwem, ze marzenia sie spelniaja!! :))
Obserwuj wątek
    • Gość: Saba Re: Majówka była IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 12.05.02, 15:54
      Zrbilam sprawozdanie z majowki... :))) Jak poodnajduje adresy to sprobuje
      powysylac do uczestnikow. Bo ono jest w formie pdf i nie da sie chyba wyslac na
      forum do publicznego wgladu jako zalacznik...
      • Gość: Belbo Re: Majówka była IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 16:18
        Wcale nie było tak pięknie.
        Wykorzystano mnie do donoszenia drew do ogniska..
        Potem wysłano ciemną nocą na dwukółce do domu przez las.
        Wiecie jak fajnie mija się górą kierownice roweru?
        Tylko spotkanie z pieńkiem było niemiłe jak już wylądowałem.
        Nigdy nie szybujcie po zmroku.. nie widać gdzie się loduje.

Ale jak to ustaliśmy przed rozstaniem..
        Było fajnie.
        • Gość: Saba Re: Majówka była IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 12.05.02, 16:28
          A kto Ci kazal szybowac po zmroku??? Nie my!
          A ja myslalam,ze Ty to drewno to z wlasnej woli nosisz, nieprzymuszonej, nawet
          z radoscia - jak dzentelmen...
          • Gość: Belbo Re: Majówka była IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 23:14
            Faktycznie.. ty chciałas zebym z wami jechal..
            Tylko rower sie nie miescil:)
            • Gość: Saba Re: Majówka była IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 13.05.02, 08:10
              To na drugi raz wez pod uwage, ze jak sam bedziesz sie wypuszczac, bez nas, to
              w same klopoty mozesz sie wpakowac :)
        • Gość: monik Re: Majówka była IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.05.02, 08:52
          miejmy tylko nadzieje, ze przepukliny od tego noszenia nie dostales. jeszcze
          bys na do sadu pozwal....
          co do bliskich spotkan z pienkiem - czy to my kazalismy ci przez ciemy las
          jechac? oczywiscie, ze nie!!! przeciez nawet sugerowalam powrot sciezka
          rowerowa, tos wybrzydzal, ze dluzej bedzie. moze by bylo dluzej, ale bez
          siniakow:)))
    • Gość: Krizia Re: Majówka była IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 16:24
      Sabo,
      Bardzo ciepla osoba z Ciebie. Podobno znikasz z netu,
      ale zostaw chociaz slad w postaci adresu e-maila.
      Pzdr
      • Gość: Saba Re: Majówka była IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 12.05.02, 16:34
        Kriziu, jestes bardzo mila :))) nie znikam z netu zupelnie... :)) Bede
        zagladac, ale rzadziej :(
        Juz mam nawet pomysl na nastepna imprezke.... Dzien Dziecka... Dla wyrosnietej
        dziatwy.. I bede wyrosnieta dziatwe na forum namawiac... :))))
        A moja skrzynka to: angrzel@poczta.gazeta.pl
        Moze nie bede mogla sledzic systematycznie co Wy tu za bzdury wymyslacie, ale
        gdyby gdzies jakas knajpka, imprezka, jakis skok na bank tudziez akcja pd
        Arsenalem to poprosze o wiadomosci do skrzynki :))))
        • ja_nek Re: Majówka była 12.05.02, 18:03
          Było przyjemnie, prawie zaczęliśmy uczyć się śpiewać z gentelmanami przy
          sąsiednich ogniskach. Aha powiedzieli, że są forum "Poezja śpiewana", które
          niedługo powstanie. A i były skoki przez ognisko... po sąsiedzku i karczowanie
          lasu... nieopodal. (koledzy z forum "Natura i Ty").
          I ta muzyka w tle. Siedzieliśmy wtuleni w siebie i nuciliśmy sobie. Chociaż słów
          było niewiele.
          W tym czasie rozkradziono zgromadzone z tak wielkim trudem nasze, podkreślam
          NASZE drewno.

Nie zarejestrowałem bezpośrednio, kiedy to nastąpiło bo moje rozmarzone receptory
          wzrokowe zatapiałem w oczach dam. I właśnie dlatego fajnie było.
          A, wspomnę jeszcze o cieście mniam mniam, były i kiełbaski i ogórki... ach
          żałujcie, kto nie był.
          Na następną imprezę z okazji Dnia Dziecka przyjdę ze smoczkiem i mlekiem UHT w
          kartonie, przepraszam w butelce.

Pozdrowienia
          Ja_nek
          • Gość: Krizia Re: Majówka była IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.05.02, 18:10
            Oj chyba duzo przegapilam.....

;-)
            • Gość: Belbo Re: Majówka była IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 21:39
              Trzeba było tak jak Janek patrzec w oczy dam:)
            • ja_nek Re: Majówka była 12.05.02, 21:41
              To przez te okulary przeciwsłoneczne...
              • Gość: Krizia Re: Majówka była IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.05.02, 23:56
                Niemniej musze z przykroscia stwierdzic, ze nie
                spisales sie dobrze w roli kronikarza tego forum. Jak
                mogles nie wspomniec o partyjce pokera zakonczonego
                druzgocacym zwyciestwem Monik i pokazie flamenco w
                wykonaniu Belbo?
                • kusy666 Re: Majówka była 13.05.02, 07:12
                  Niestety musze stwierdzic ze jastem najbardziej poszkodowanym uczestnikiem tej
                  majowki, a nie dotarlem na nia ze wzgeldu na zasmarkanego bicykla ktory wjechal
                  na mnie czolowo,skutek krew z nosa i ust, co zaowocowalo powrotem do domu i
                  caly wieczor przelezalem z lodem na twarzy, a mialem dla was calkiem niezla
                  niespodzianke.
                  Pzdr.
                  • Gość: Saba Re: Majówka była IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 13.05.02, 08:16
                    Kusy! To zachowaj te niespodzianke na Dzien Dziecka, please....
                    • kusy666 Re: Majówka była 13.05.02, 08:17
                      He he niezle ona was zamuruje.
                  • Gość: monik Re: Majówka była IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.05.02, 08:55
                    nie dales sie nam wykazac znajmoscia pierwszej pomocy:(((( krew otarlibysmy,
                    kobiety poderwalbys na wspolczucie, zmarnowana szansa .....:)
                    • kusy666 Re: Majówka była 13.05.02, 09:23
                      Ja nie z tych co biora na wspolczucie.
                      • Gość: monik Re: Majówka była IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.05.02, 09:27
                        moze, ale nie da sie tego sprawdzic ....
                        • kusy666 Re: Majówka była 13.05.02, 10:00
                          Tak latwo to ja sie nie daje, ale na dzien dziecka..................
                          • Gość: Belbo Re: Majówka była IP: 195.116.222.* 13.05.02, 10:10
                            kusy pewnie bierze na robaka tak jak osławione leszcze. ( te z tasiemcami)
                          • Gość: monik Re: Majówka była IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.05.02, 10:15
                            to zacznij juz cos organizowac:) na nasze mozliwosci, czasu za duzo nie
                            zostalo:)
                            w ramach siania defetyzmu i poruty (TERAZ JA JESTEM PIERWSZA, TERAZ JA!!!)
                            pierwszego czerwca nie moge. tydzien pozniej dzien dziecka poprosze, albo
                            tydzien wczesniej, albo sesja wyjazdowa forum w gorach! kolejny dlugi weekend
                            sie zbliza, a dlugich weekendow nie spedza sie w miescie!
          • Gość: Saba Re: Majówka była IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 13.05.02, 08:13
            A ja nie pamietam, zebym sie w kogos wtulala....ani nikt we mnie...
            kurcze czyzbym przegapila taki fajny moment?? Oj chyba ze mna cos nie tak... :))
    • m_ona Re: Majówka była 13.05.02, 07:20
      Opowiedzcie ciekawskim ciekawskim, ktorzy kibiciwac Wam mogli jedynie z daleka,
      jak sie w koncu spotkaliscie?, kto byl?, kogo nie bylo? i takie tam rozne.
      Pleeeease :-)
      • Gość: Belbo Re: Majówka była IP: *.acn.waw.pl 13.05.02, 07:36
        Bidule czekali pod schodami dopóki ich stamtąd marchewką nie wybawiłem....

Znaczy sie ze ja bylem:)
        • Gość: m_ona Re: Majówka była IP: 217.153.4.* 13.05.02, 07:40
          hihihi, mam nadzieje ze kija (do kompletu z marchewka) na wszelki wypadek
          (np.zeby sie odganiac od zbyt nahalnych adoratorek) nie miales?
          • Gość: Belbo Re: Majówka była IP: *.acn.waw.pl 13.05.02, 07:50
            kije były do kiełbasek..
            • laelia Re: Majówka była 13.05.02, 08:26
              Belbo oszust nie miał marchewki, pojawił się i zniknął na swym rakietowym
              rowerze, a my za chmurą kurzu podąrzaliśmy na miejsce. A to znaczy, że i ja tam
              byłam, miód i piwo piłam :)))
              • Gość: Belbo Re: Majówka była IP: 195.116.222.* 13.05.02, 10:09
                Ale rakietowy rower byl marchewkowy.. no prawie:)
                • Gość: monik Re: Majówka była IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.05.02, 10:12
                  za to tuany kurzu za 'prawie marchewowym' rowerem byly jaknajbardziej realne
                  • kusy666 Re: Majówka była 13.05.02, 10:17
                    Ja bym dorzucil struge mojej czarnej krwi
                    • ona12 Re: Majówka była 13.05.02, 10:20
                      no i powiało czarnym satanizmem.
                      • kusy666 Re: Majówka była 13.05.02, 10:22
                        Myslal by kto?
                        • laelia Re: Majówka była 13.05.02, 10:25
                          krwi to my utoczymy z Ciebie przy następnym spotkaniu, chyba, że jakoś wykupisz
                          swój grzech nieobecności :)
                          • kusy666 Re: Majówka była 13.05.02, 10:27
                            Tylko bedzie musialo opasc Twoje zdziwinie, a potem nie bedziesz juz miala na
                            nic sil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Ha.
                            • Gość: Krizia Re: Majówka była IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 13.05.02, 10:33
                              Ja juz wiem jaka jest ta Twoja wielka niespodzianka....jestes kobieta! Ha!
                              • kusy666 Re: Majówka była 13.05.02, 10:58
                                Pudlo facet ze mnie z krwi i kosci.
                                • Gość: Belbo Re: Majówka była IP: 195.116.222.* 13.05.02, 11:01
                                  No to niespodzianka.. Kusy to pudło:)
                                • laelia Re: Majówka była 13.05.02, 11:05
                                  To powinieneś uważać, żeby moje wielkie zdziwienie spadając nie rozbiło Ci
                                  głowy :)))
                                • Gość: Krizia Re: Majówka była IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 13.05.02, 11:07
                                  no jasne, na internecie facet, w realu kobieta...
                                • Gość: monik Re: Majówka była IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.05.02, 11:11
                                  ty nas nie bierz na zdziwienie. lepiej sie wez za organizacje imprezy:)))
                                  • Gość: belbo Re: Majówka była IP: 195.116.222.* 13.05.02, 11:18
                                    uscislijcie o kogo chodzi... ja jestem inwalida.. wojenny:)
                                    • Gość: monik Re: Majówka była IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.05.02, 11:27
                                      a ty jak zwykle wszystko do siebie bierzesz:) nie szkodzi, mozecie nawiazac
                                      wspolprace i organizowac we dwoch!
                      • Gość: belbo Re: Majówka była IP: 195.116.222.* 13.05.02, 10:23
                        kusy to jak zla baletnica.. mnie nic nie zatrzymalo..
                        Po pienku dotarłem rowerem do domu.. a w niedzielle ledwo chodzac zrobilem
                        dluuuuuuugi spacer nad wisla.. co tam sie dzieje... raj dla obserwatorów .
                        • kusy666 Re: Majówka była 13.05.02, 10:25
                          No dla koneserow ktorzy lubia miec twarz jak arbuz to moze byc baletnica.
                          Poprosze to co Gozdzikowa.
                          • Gość: Belbo Re: Majówka była IP: 195.116.222.* 13.05.02, 10:30
                            ja mam noge jak beczka i chodze!.
                            trza byc twardym nawet na romantice:)
                            • Gość: messja Re: Majówka była IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 13.05.02, 14:54
                              Gość portalu: Belbo napisał(a):

> ja mam noge jak beczka i chodze!.
                              > trza byc twardym nawet na romantice:)

to i bez nogi jak beczka ci sie udaje... i ma swoja nazwe:"twardoglowy":)))))))
                              • Gość: Belbo Re: Majówka była IP: 195.116.222.* 13.05.02, 15:50
                                Ty jako pasożyt masz łatwiej:)
                                • Gość: monik wiecie IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.05.02, 15:52
                                  co? - zalozcie sobie prywatny watek na wasze urocze zaczepianki. ile czasu
                                  mozna o pijawkach czytac?:)
                                • Gość: messja Re: Majówka była IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 13.05.02, 15:57

> Ty jako pasożyt masz łatwiej:)

jesli tylko bys sie dal, to chetnie bym sobie na tobie popasozyla... ale chyba
                                  zamalo zarabiasz:(

( i sluchaj moniki: nie tylko juz ci paszek nie pokaze, ale i o pijawkach
                                  sluchcac nie chce....:)
                                  • Gość: monik Re: Majówka była IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.05.02, 16:05
                                    to sie tyczy was obojga!!!!:)

i prosze mnie w osobista wymiane zdan nie wplatywac, jak bede chciala sama sie
                                    wplacze:)
                                    • Gość: belbo Re: Majówka była IP: 195.116.222.* 13.05.02, 16:11
                                      Cos słyszałem o wolnosci słowa.. jak nie chcesz nie czytaj!!!
                                      • Gość: monik Re: Majówka była IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.05.02, 16:14
                                        ciekawosc, pierwszy stopien do piekla. odkrywam nowe znaczenie tego przyslowia:)
                                        • Gość: Belbo Re: Majówka była IP: 195.116.222.* 13.05.02, 16:22
                                          widzisz.. i Ciebie pijaw wciagnela w swoje gry i zabawy...
                                          • Gość: messja Re: Majówka była IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.05.02, 19:55

> widzisz.. i Ciebie pijaw wciagnela w swoje gry i zabawy...

jesli to od edyty pijaw, to niestety, ani uroda, ani talentem jej w niczym nie
                                            przypominam.... mimo to dziekuje za porownanie:)))))

• Gość: messja Re: Majówka była IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.05.02, 19:53
                                          Gość portalu: monik napisał(a):

> ciekawosc, pierwszy stopien do piekla. odkrywam nowe znaczenie tego przyslowia:
                                          > )

widzisz, wplatujesz sie, krytykujesz i jeszcze rozkazujesz...
                                          a twoje jedyne usprawiedliwienie przypomina film: Niebezpieczne Zwiazki: "I can't
                                          help it...":)))))
                                      • Gość: messja Re: Majówka była IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.05.02, 19:50
                                        Gość portalu: belbo napisał(a):

> Cos słyszałem o wolnosci słowa.. jak nie chcesz nie czytaj!!!

patrz, do czego to doszlo, ale sie z toba zgodze....:))))
                                        (wyjales mi to z key-board:)))))

• Gość: messja Re: Majówka była IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.05.02, 19:49
                                      nikt cie tu za wlosy nie przyciagna, przeciez sie sama wplatalas:))))

Gość portalu: monik napisał(a):

> to sie tyczy was obojga!!!!:)
                                      >
                                      > i prosze mnie w osobista wymiane zdan nie wplatywac, jak bede chciala sama sie
                                      > wplacze:)

• Gość: Belbo Re: Majówka była IP: *.acn.waw.pl 13.05.02, 20:51
                                        czy z braku laku dobry kit?
                                        • Gość: messja Re: Majówka była IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.05.02, 21:01

> czy z braku laku dobry kit?

to do mnie? a propo czego?

• Gość: Belbo Re: Majówka była IP: *.acn.waw.pl 13.05.02, 23:51
                                            pomysl.. to nie takie trudne..:)
                                          • Gość: messja Re: Majówka była IP: *.proxy.aol.com 14.05.02, 00:10
                                            wyrazaj sie precyzyjnie, to ominiemy nieporozumienia....

Gość portalu: messja napisał(a):

> Gość portalu: Belbo napisał(a):
                                            >
                                            > > czy z braku laku dobry kit?
                                            >
                                            > to do mnie? a propo czego?
                                            >

• kusy666 Re: Majówka była 13.05.02, 11:34
                          erotoman podgladacz
                          • mokra_cipa Re: Majówka była 13.05.02, 11:40
                            Nie lubie podgladaczy, a szczegolnie tych na plazy dla naturystow, to taki
                            zenujace z ich strony)))))))))))!.
                            Belbo wstydz sie).-
                            • kusy666 Re: Majówka była 13.05.02, 11:41
                              Hi hi hi.Wyszlo szydlo z worka.
                              • ja_nek Re: Majówka była 13.05.02, 11:48
                                Drogie panie, apteczkę następnym razem weźcie, to może i ja się potknę i pomoc
                                będzie potrzebna.
                                Poszukiwacz alternatywnej służby zdrowia
                                Ja_nek
                                • Gość: monik Re: Majówka była IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.05.02, 11:51
                                  ja_nku apteczka byla:), ale niektorzy nam nie ufaja i nie dowierzaja. woleli
                                  zakrwawiona twarz przed swiatem ukryc i cierpiec w samotnosci, niz dac sie
                                  opatrzyc nieznajomym...
                                  • kusy666 Re: Majówka była 13.05.02, 12:06
                                    Wcale nie cierpialem, bo sie znieczulilem browcem.
                                    • Gość: monik Re: Majówka była IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.05.02, 12:12
                                      do lustra?:)
                                      a kolezanki by sie zaopiekowaly, rany opatrzyly, do piersi przytulily ...
                                      • ja_nek Re: Majówka była 13.05.02, 12:45
                                        Widzisz co straciłeś?

Cierpienie w samotności jest roamntyczne jak samo nasze forum.
                                        Monik, co się dziwisz Kusemu i Belbo, hę?
                                        • Gość: monik Re: Majówka była IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.05.02, 12:55
                                          ja_nek napisał(a):

> Widzisz co straciłeś?
                                          >
                                          > Cierpienie w samotności jest roamntyczne jak samo nasze forum.
                                          > Monik, co się dziwisz Kusemu i Belbo, hę?

ja sie dziwie?!?! a w zyciu, ja po prostu malo romantyczna jestem:) z roweru nie
                                          spadam, guzow sobie nie nabijam, krwia sie nie zalewam, nie pije w samotnosci i
                                          jeszcze romantykom kaze drewno znosic i do ogniska dorzucac.
                                          • kusy666 Re: Majówka była 13.05.02, 13:40
                                            Sorry w samotnosci pija alkocholicy, a kto powiedzial ze bylem sam, moze byl
                                            kolega lub kolezanka, a tak w ogole to ja sie delektuje juz ze mnie taki
                                            koneser.
                                            • ja_nek Re: Majówka była 13.05.02, 14:42
                                              Monik, jak to nie spadłaś, a z nieba to co, hihi?
                                              • Gość: monik Re: Majówka była IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.05.02, 14:45
                                                z nieba to co innego. w szkole latanie umiejetnosci doskonalilam:)
                                                • ja_nek Re: Majówka była 13.05.02, 14:55
                                                  To była szkoła przy 6 Brygadzie Desantowo - Szturmowej?
                                                  Nie pytamy bliżej o te treningi w Azji w strefach zapalnych

• Gość: zbyszek Pozdrowienia ! IP: *.umirm.gov.pl 17.05.02, 09:47
                                                    Po powrocie do pracy - no, nie bezposrednio z majowki :) - pozdrawiam
                                                    wszystkich zeszlosobotnich majowkowiczow ! Fajnie bylo ! (jak ustalilismy) ...

Dostalem niby sprawozdanie, ale jakies krzaczki mi wyskoczyly ? :( Why ?
                                                  • Gość: Belbo Re: Pozdrowienia ! IP: 195.116.222.* 17.05.02, 09:50
                                                    To przez te ogórki, kieubase i piwo..
                                                  • Gość: Saba Re: Pozdrowienia ! IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 20.05.02, 08:45
                                                    Bo masz pewnie kiepski komputer! :( A szkoda, bo sprawozdanko jest fajne... :)
                                                  • kusy666 Re: Pozdrowienia ! 20.05.02, 08:59
                                                    A mnie to nikt nic nie przyslal!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: Saba Re: Pozdrowienia ! IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 21.05.02, 11:16
                                                    Wyslalam sprawozdanka do uczestnikow.... Nie wiedzialam, ze sa jacys niediszli
                                                    uczestnicy (jak wysylalam). Jak znajde jeszcze je w komputerze co Ci przesle,
                                                    nie placz :)
                                                  • m_ona Re: Pozdrowienia ! 21.05.02, 11:48
                                                    A ja moge tez jedno takie dostac???
                                                    Skladam ladnie lapki :-)

Nie moglam byc ze wzgledow oczyswistych, ale chetnie sobie poczytam bo Was
                                                    lubie :-)
                                                  • Gość: m_ona Re: Pozdrowienia ! IP: 217.153.4.* 21.05.02, 15:19
                                                    Dzieki Saba, dostalam, hihihihi
                                                    To nie zle sie dzialo (szczegolnie syndrom dnia drugiego), tylko prosilabym o
                                                    objasnienia, ktore z Was jest najbardziej rude, szare, laciate ;-)

Pozdrowionka
                                                  • Gość: Saba Re: Pozdrowienia ! IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 22.05.02, 13:57
                                                    Ciesze sie, ze Ci sie podobalo :))
                                                    Ja jestem najbardziej ruda :)))
                                                    Co do szarego i laciatego nie potrafie sie wypowiedziec :))
                                                    Pozdrawiam
                                                  • ja_nek Re: Pozdrowienia ! 22.05.02, 14:43
                                                    A ja jestem ten łysy i gruby, z owłosionymi łapskami, hihi.

Pozdrawiam
                                                    Ja_nek
                                                  • Gość: m_ona Re: Pozdrowienia ! IP: 217.153.4.* 22.05.02, 14:55
                                                    hihihi, wydrukuje sobie zdjecia ze sprawozdania i gdy odwiedze piekna stolice
                                                    nie powinnam miec klopotow z rozpoznaniem Was.
                                                    Pozdrawiam :-)
                                                  • Gość: messja Re: Pozdrowienia ! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 22.05.02, 14:56
                                                    sero?:(

ja_nek napisał(a):

> A ja jestem ten łysy i gruby, z owłosionymi łapskami, hihi.
                                                    >
                                                    > Pozdrawiam
                                                    > Ja_nek

• Gość: Krizia Re: Pozdrowienia ! IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 22.05.02, 15:00
                                                    Ja_nek po prostu jest skromny - tak naprawde jest oszalamiajacym blondynem z
                                                    niebieskimi oczami :-)
                                                  • Gość: m_ona Re: Pozdrowienia ! IP: 217.153.4.* 22.05.02, 15:01
                                                    A widzialas sprawozdanie z majowki?
                                                    Hihihi, troche dlugo sie otwiera, ale bardzo obrazowe...
                                                  • Gość: messja Re: Pozdrowienia ! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 22.05.02, 15:04
                                                    Gość portalu: m_ona napisał(a):

> A widzialas sprawozdanie z majowki?
                                                    > Hihihi, troche dlugo sie otwiera, ale bardzo obrazowe...

nie... a gdzie?
                                                  • Gość: m_ona Re: Pozdrowienia ! IP: 217.153.4.* 22.05.02, 15:06
                                                    :-( (bo nie jestem pewna, czy wystepowalas tu kiedys zalogowana)

mnie przyslali na gazetowe konto.
                                                  • Gość: messja Re: Pozdrowienia ! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 22.05.02, 15:10
                                                    Gość portalu: m_ona napisał(a):

> :-( (bo nie jestem pewna, czy wystepowalas tu kiedys zalogowana)
                                                    >
                                                    > mnie przyslali na gazetowe konto.

to niech mi tez przysla: messja@poczta.gazeta.pl:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka