caruzzo 29.07.05, 07:16 "Samotność to stan niemożności bycia, człowiek jest tylko swoim odbiciem w oczach innych.." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fankaksiegowego Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 07:36 DZIĘKUJĘ ZA MIŁY POCZĄTEK DNIA Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 07:45 dzien jak kazdy....ale zawsze lepiej jak zaczyna sie conajmniej znosnie..;)) Milego dnia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julitka Re: Blaski i cienie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 07:56 Blask oślepi, cień ochłodzi w taki dzień jak dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 07:57 a sloneczne okulary.....zapomnialaś?.....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julitka Re: Blaski i cienie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:06 W taki upał jak dziś lepiej w cieniu. A okulary jeśli twarzowe tez się przydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 08:08 pewnie ze najlepszy cien i lody;)) a okularki przy tym ..chyba najlepsze rozowe..... lączą przyjemne z pozytecznym....2 w 1 ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 08:25 Na piękną rzecz można patrzeć przez zykłe okulary, a o lodzie tylko pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankaksiegowego Re: Blaski i cienie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:05 nie ma to jak moje zielone okulary Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 09:34 Gość portalu: fankaksiegowego napisał(a): > nie ma to jak moje zielone okulary ------ oczywiscie.......są ładne;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankaksiegowego Re: Blaski i cienie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:36 wiem, jeden brutal chciał mi je kiedyś zabrać Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 09:42 Gość portalu: fankaksiegowego napisał(a): > wiem, jeden brutal chciał mi je kiedyś zabrać -------- zaraz brutal.......moze zbieracz..moze zakochany.....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Blaski i cienie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:43 może.... ale mu i tak nie pasowały Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 09:48 zbieractwo to mania.....a fakt ewentualnej uzytecznosci zdobytego trofeum nie ma zadnego znaczenia.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Blaski i cienie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:49 ale to nie zbieracz (mam nadzieję hi hi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Blaski i cienie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:05 mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 10:09 dluzej go nie zwódź....widac ze nie moze juz czekac....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Blaski i cienie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:17 czekać na co ? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 13:59 skoro nie zbieracz .... to moze byc profesjonalista. o to mi chodziło.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Blaski i cienie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:11 i co z tego, z eprofesjonalista ????? duuuuuuuuuupa Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 14:24 i tym milym akcentem........tak chyba postanowię....... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 14:35 fankaksiegowego napisała: > jestem załamana ------- czy mogę Ci w czyms pomoc....? Odpowiedz Link Zgłoś
fankaksiegowego Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 14:43 tak, podaj mi przepis na to, żeby sytuacja się wyprostowała Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 14:48 kowadlo,mlotek i napieprzac.;)) Wiesz piszę tak frywolnie..... bo nie wiem o co chodzi, i w czym mam ewentualnie pomoc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fankaksiegowego Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 14:49 frywolnie to mnie mój przyjaciel całował - i przestał nim być Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 14:50 nie mogę za niego odpowiadac...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 14:52 wszyscy ręce umyli...a frywolnosc pozostala;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 09:33 jula09 napisała: > Na piękną rzecz można patrzeć przez zykłe okulary, a o lodzie tylko pomarzyć. ------- Mnie ograniczenia w częsci drugiej nie dotyczą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 12:38 > "Samotność to stan niemożności bycia, > człowiek jest tylko swoim odbiciem w oczach innych.." To prawda, pięknie to ująłes. Jak zwykle zresztą:) Mozna odchodizc do pełni, wzrastac tylko w drugim człowieku. I jak pieknie przegladac sie w czyichs oczach. Pryzjaciele te zsa pniekad zwierciadlem nas samych:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 14:01 caprissa napisała: > Pryzjaciele te zsa pniekad zwierciadlem nas samych:) > pozdrawiam:) ------- witamy w naszej bajce;)) zyczę wytrwalosci dzsiaj.....walcz jak Elza w afrykanskim buszu;)) Pozdrawiam rowniez.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Blaski i cienie.... 29.07.05, 22:13 caruzzo napisał: > caprissa napisała: > > > Pryzjaciele te zsa pniekad zwierciadlem nas samych:) > > pozdrawiam:) > ------- > witamy w naszej bajce;)) Witam, Twoja bajka jest super:) > zyczę wytrwalosci dzsiaj.....walcz jak Elza w afrykanskim buszu;)) > Pozdrawiam rowniez.;)) > Chadzi o upał? przezyłam:) A co do moich mysli: przyjaciele miałam na mysli, tych o tej samej plci. Zatem przyjaciele sa lustrem nas samych. MOzna w nich zobaczyc nasze "ja". O ile sa to prawdziwi przyjaciele:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Blaski i cienie.... 30.07.05, 06:33 caprissa napisała: > Chadzi o upał? przezyłam:) ---- widzę ,swiadczy o tym wpis;)) ------------------ > > A co do moich mysli: przyjaciele miałam na mysli, tych o tej samej plci. Zatem > przyjaciele sa lustrem nas samych. MOzna w nich zobaczyc nasze "ja". O ile sa > to prawdziwi przyjaciele:) --------- jasno wyłozone.......dzięki;)) Odpowiedz Link Zgłoś