shrek_ 30.09.02, 11:32 W dobrym słowa znaczeniu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarywilk Re: Czesc romantycy 30.09.02, 11:38 Witaj zielona kupo uroku:))) Siemka z rana a może południa... Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Czesc romantycy 30.09.02, 12:14 Czesc Szary. Miałem przerwe w pisaniu. Towarzystwo na Ft mi niezbyt odpowiada. Odstraszaja nowych. Dlaczego sa tacy agresywni?. Zauwarzyłeś, że to sa głównie ludzie z warszawy. szarywilk napisał: > Witaj zielona kupo uroku:))) Siemka z rana a może południa... > Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Czesc romantycy 30.09.02, 12:29 Shrek...wiem że sie naraże wszystkim warszawiakom...ale w Polsce nienajlepsze opinie krążą o mieszkańcach naszej stolicy ...a ataki tylko dolewają oliwy do ognia....choć znam osobiście dwójke warszawiaków i są okej, tylko że jedna z tych osób nie uczęszcza na forum:) Więc 50% znam okej z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Czesc romantycy 30.09.02, 12:39 Oczywiscie ze to jest tylko uogólnienie. Nie o wszystkich można zle mówic. Nie zwracam uwagi na to czy sie naraże czy nie. Nie mam ochoty rozmawiać z kims kogo nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niania Re: Czesc romantycy IP: *.waw.cdp.pl 30.09.02, 12:53 szarywilk napisał: > no właśnie o to chodzi:) > Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Czesc romantycy 30.09.02, 12:59 Wrocław pd-zach of nasz pikny kraj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Czesc romantycy 30.09.02, 16:12 szarywilk napisa?: > Wroc?aw pd-zach of nasz pikny kraj:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
zxc1973 Re: Czesc romantycy 30.09.02, 16:20 shrek_ napisał: > Zauwarzyłeś, że to sa głównie ludzie z warszawy. Dobrze napisane. Ludzie z warszawy, a nie warszawiacy. Fakt, ze sie tu przyjechalo i mieszka od 1..2...10 lat nie oznacza, ze sie jest Warszawiakiem. Rownie dobrze mozna by powiedziec, ze nbedac na wycieczce w gorach staje sie goralem ;-)))))))))))))))))) Temat byl walkowany jakis czas temu chyba na forum "Warszawa". Odpowiedz Link Zgłoś
mersalia_one Re: Czesc romantycy 30.09.02, 16:34 Szreku,pozdrawiam Cię z...Krakowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrek Re: Czesc romantycy IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 23:40 No własnie to że ktoś mieszka w jakims miescie nie oznacza ze jest jak w tym przypadku warszawiakiem. Mieszkam w Olsztynie od urodzenia i uważam sie z olsztyniaka ale mój jeden dziadak urodził sie w Wilnie, dugi w Lionie. Czy mozna powiedzieć ze jestem olsztyniakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Czesc romantycy IP: 195.94.198.* 30.09.02, 16:53 Pozdrawiam Cie serdecznie, Shreku.... z warszawy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Czesc romantycy 30.09.02, 16:55 teraz to wszyscy pozdrawiaja, teraz to sie nie boja:) Odpowiedz Link Zgłoś
zxc1973 Re: Czesc romantycy 30.09.02, 17:04 Gość portalu: Saba napisał(a): > Pozdrawiam Cie serdecznie, Shreku.... z warszawy :))) Z "warszawy" przez male "w", co by uscislic ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Czesc romantycy IP: 195.94.198.* 30.09.02, 17:11 zxc1973 napisał: > Gość portalu: Saba napisał(a): > > > Pozdrawiam Cie serdecznie, Shreku.... z warszawy :))) > > Z "warszawy" przez male "w", co by uscislic ;-))))))))) Nie chcialo mi sie przeprawiac na duze "W" :) Ale skoro tak razi inteligentnych Forumowiczow, to moze popracuje nad moim lenistwem.... Nie rozumiem - czego mialabym sie bac? - to do Massji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Czesc romantycy IP: 195.94.198.* 30.09.02, 17:12 Gość portalu: Saba napisał(a): > zxc1973 napisał: > > > Gość portalu: Saba napisał(a): > > > > > Pozdrawiam Cie serdecznie, Shreku.... z warszawy :))) > > > > Z "warszawy" przez male "w", co by uscislic ;-))))))))) > Nie chcialo mi sie przeprawiac na duze "W" :) Ale skoro tak razi inteligentnych > > Forumowiczow, to moze popracuje nad moim lenistwem.... > > Nie rozumiem - czego mialabym sie bac? - to do Massji Najmocniej przepraszam Messjo, za literowke w Twoim nicku :) > Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Czesc romantycy 30.09.02, 17:34 nie wiem, moze balas sie wychylic?:) Gos´c´ portalu: Saba napisa?(a): > Gos´c´ portalu: Saba napisa?(a): > > > zxc1973 napisa?: > > > > > Gos´c´ portalu: Saba napisa?(a): > > > > > > > Pozdrawiam Cie serdecznie, Shreku.... z warszawy :))) > > > > > > Z "warszawy" przez male "w", co by uscislic ;-))))))))) > > Nie chcialo mi sie przeprawiac na duze "W" :) Ale skoro tak razi > inteligentnych > > > > Forumowiczow, to moze popracuje nad moim lenistwem.... > > > > Nie rozumiem - czego mialabym sie bac? - to do Massji > Najmocniej przepraszam Messjo, za literowke w Twoim nicku :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
zxc1973 Re: Czesc romantycy 30.09.02, 17:13 Gość portalu: Saba napisał(a): > zxc1973 napisał: > Nie chcialo mi sie przeprawiac na duze "W" :) Ale skoro tak razi inteligentnych Nie chodzi o inteligencje, ale o inteligetne wyrazenie swojego stosunku do warszawki ;-)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Czesc romantycy IP: 195.94.198.* 30.09.02, 17:15 > > Nie chodzi o inteligencje, ale o inteligetne wyrazenie swojego stosunku do > warszawki ;-)))))))))))))))))))))))))))))) A co rozumiesz pod pojeciem "warszawka"? Odpowiedz Link Zgłoś
zxc1973 Re: Czesc romantycy 30.09.02, 17:23 Gość portalu: Saba napisał(a): > A co rozumiesz pod pojeciem "warszawka"? Miasto zaludnione glownie przez przyjezdnych? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Czesc romantycy IP: 195.94.198.* 30.09.02, 17:27 zxc1973 napisał: > Gość portalu: Saba napisał(a): > > > A co rozumiesz pod pojeciem "warszawka"? > > Miasto zaludnione glownie przez przyjezdnych? ;-))) Ale wymijajaco... :))) Ja sie pytam, bo nie wiem.... naprawde Odpowiedz Link Zgłoś