Dodaj do ulubionych

JAK zagadać?

IP: *.ebeskidy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:18
niewiem co mam zrobić podoba mi sie chlopak który chodzi do tej samej szkoły
co ja! ale nie wiem jak mam do niego zagadać, w dodatku jestem nieśmiała!!!
mam nawet jego nr. tel! co mam robić?
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: JAK zagadać? 19.11.05, 22:21
      zapytaj go: stukasz sie czy trzeba z Toba chodzic ? :)
    • Gość: lola Re: JAK zagadać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:42
      niezle dziewice niezle po tak zadanym pytaniu szanse ewci na pewno wzrosna
      • bewelina0 Re: JAK zagadać? 19.11.05, 22:48
        proszę o jakieś skuteczne rady
        • Gość: lola Re: JAK zagadać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:58
          sprobuj znalezc sie na tej samej imprezie i zupelnie przypadkowo wygladac
          oszalamiajaco a pozniej rowniez zupelnie przypadkiem coraz czesciej pozwolic mu
          podziwiac siebie czy to w tancu czy w rozmowie ale tak naprawde to zalezy czy
          nadacie na tych samych falach chociaz sztuka uwodzenia nie od parady zwana jest
          sztuka powodzenia
    • daisy8 Re: JAK zagadać? 22.11.05, 12:52
      witam. powiem tak:
      chociaż ja już dawno skończyłam szkołę to bardzo bardzo podobał i podoba facet
      który mieszka niedaleko mnie. Pewnego dnia rozmawiałam z moją przyjaciółką
      która w życiu bardzo bardzo dużo przeszła i naprawdę jej rady są jak na wagę
      złota i powiedziałam jej o moim problemie... i ona wtedy powiedziała bardzo
      mądre słowa a mianowicie: "gdybyś jutro wiedziała że zginiesz zadzwoniła byś do
      niego??" i ja wtedy powiedziałam że TAK a ona na to "a skąd wiesz że nie
      zginiesz??" i zadzwoniłam... jesteśmy teraz bardzo szczęśliwą parą i naprawdę
      warto iść przez życie jakby nie było jutra...... liczy się tylko ten moment w
      którym jestem teraz...
      Ja na twoim miejscy zadzwoniłabym.... bez ściem i innych kłamstw... jak
      człowiek do człowieka... poproś go o spotkanie... i zobaczysz sama co z tego
      wyjdzie...
      z pozdrowniami D.
    • menk.a Re: JAK zagadać???? 22.11.05, 13:28
      zwyczajnie: cześć czy jak to młodziesz mówi: cze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka