kusy999 04.11.02, 05:38 Zapraszam do niego. CMOK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanta Re: Mam swoje prywatne forum 04.11.02, 06:41 nooo jezdem - co dalej :) pzdr fanta Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Mam swoje prywatne forum 04.11.02, 09:47 Ja tez mam i tez zapraszam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mam swoje prywatne forum 04.11.02, 12:24 kusy999 napisał: > Zapraszam do niego. > CMOK. dobra, ale najpierw przyjdz do mojego:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mam swoje prywatne forum 05.11.02, 16:49 kusy999 napisał: > A gdzie jest? rozne: rozmowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Mam swoje prywatne forum IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 08:26 ona .... bardzo dobra jest..... ta koncepcja (a właściwie antykoncepcja))))). No naprawdę dobra. Kingsajz dla każdego kejkum jejkum. Każdy ma prawo do własnej szuflady a co. Wreszcie można będzie sobie w kulturalny i entelegentny sposób pogadać ze samym sobą, a jak. Każdy zrobi sobie forum, zbanuje wszelkie oznaki nieprzychylności, ech co to będzie za masturbacja ......))))) mnie tylko bardzo intryguje tok rozumowania pomysłodawcy tej "nowej jedynie słusznej koncepcji" na Forach Gazety. Bo dla takich prostaczków jak ja jest to rozumowanie zbyt wysokiego lotu. prymitywom mojego pokroju zbyt bardzo przypomina zupełnie nierealną sytuację, w której facet przychodzący do rojnego i gwarnego baru, prosi o wyciszoną izolatkę, jak gdyby nie mół sobie przygarnąć jakiego kota, czy kupić lustra i zalewać się w zaciszu swego domu. Wszelkie objawy krytyki wobec tego postu zaowocują założeniem przez autora prywatnego forum. Na którym będę wypisywał takie rzeczy o ....... (że sama ciekawość wpędzi was do grobu z nerw.... bo oczywiście taki podły krytykant nie będzie tam miał prawa wstępu))))))) kreślem siem ze całom powagom Rzyczliwy ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mam swoje prywatne forum 05.11.02, 16:48 i co sie tak denerwujesz? pewno, ze forum publiczne jest duzo ciekawsze niz prywatne. zawsze element zywiolu, niespodzianki, nieprzewidywalnosci czyni z forum publicznego miejsce bardziej zblizone do spotykania ludzi w realnym swiecie, niz forum prywatne. a z drugiej strony... sam widziales co sie tu dzialo czasami, choc nazwa dumnie brzmi: Romantica... moze forum prywatne ma jakis sens na wspolistnienie obok forum publicznego... czy zastapi forum publiczne - oczywiscie, ze nie... podobnie dobry film nie zastapi dobrej ksiazki, a tlewizja kina... ale wszystkie te formy moga byc potrzebne i wspolistniec kolo siebie:) zreszta czas pokaze... Gość portalu: oak napisał(a): > ona .... bardzo dobra jest..... ta koncepcja (a właściwie antykoncepcja))))). > No naprawdę dobra. Kingsajz dla każdego kejkum jejkum. Każdy ma prawo do > własnej szuflady a co. Wreszcie można będzie sobie w kulturalny i entelegentny > sposób pogadać ze samym sobą, a jak. Każdy zrobi sobie forum, zbanuje wszelkie > oznaki nieprzychylności, ech co to będzie za masturbacja ......))))) > > mnie tylko bardzo intryguje tok rozumowania pomysłodawcy tej "nowej jedynie > słusznej koncepcji" na Forach Gazety. Bo dla takich prostaczków jak ja jest to > rozumowanie zbyt wysokiego lotu. prymitywom mojego pokroju zbyt bardzo > przypomina zupełnie nierealną sytuację, w której facet przychodzący do rojnego > i gwarnego baru, prosi o wyciszoną izolatkę, jak gdyby nie mół sobie przygarnąć > > jakiego kota, czy kupić lustra i zalewać się w zaciszu swego domu. > > Wszelkie objawy krytyki wobec tego postu zaowocują założeniem przez autora > prywatnego forum. Na którym będę wypisywał takie rzeczy o ....... (że sama > ciekawość wpędzi was do grobu z nerw.... bo oczywiście taki podły krytykant nie > > będzie tam miał prawa wstępu))))))) > > kreślem siem ze całom powagom > Rzyczliwy ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Mam swoje prywatne forum IP: 80.51.254.* 05.11.02, 17:57 To że mnie intryguje, nie oznacza denerwuje.)))) (podobne fonetycznie wyrazy, ale jednak nie synonimy do tego stopnia) Raczej tak naprawdę śmieszy, taki dziwoląg XXI wieku "forum prywatne" to brzmi jak "publiczna intymność", "kawa bez kofeiny", "papieros bez nikotyny", "cukier sugar free",wołowina a'la łosoś" i "piwo bezalkoholowe" Ale widać takie coś wam odpowiada. z szacunkiem dla Waszego wyboru oakie - miłośnik niezdrowego acz prawdziwszego życia (czyli łososia a'la łosoś, wołowiny a'la BSE, i piwa alkoholowego. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mam swoje prywatne forum 05.11.02, 18:10 Gość portalu: oak napisał(a): > To że mnie intryguje, nie oznacza denerwuje.)))) (podobne fonetycznie wyrazy, > ale jednak nie synonimy do tego stopnia) > Raczej tak naprawdę śmieszy, taki dziwoląg XXI wieku "forum prywatne" to brzmi > jak "publiczna intymność", "kawa bez kofeiny", "papieros bez > nikotyny", "cukier sugar free",wołowina a'la łosoś" i "piwo bezalkoholowe" > > Ale widać takie coś wam odpowiada. > z szacunkiem dla Waszego wyboru > > oakie - miłośnik niezdrowego acz prawdziwszego życia (czyli łososia a'la > łosoś, wołowiny a'la BSE, i piwa alkoholowego. wiesz na poczatku troche sie zarzekalam, ze prywatne forum to niezbyt madry pomysl. i chyba tak - jeslby sie tylko do tego ograniczyc... a zdrugiej strony, byly wypadki, ze np. mario2 wlazil z obrzydliwosciami na watek, ktory byl wybitnie romantyczny i bylo mi przykro juz nawet nie ze wzgledu na siebie... dlatego, sadze, ze forum prywatne moze miec taki sens, jak np. przyjecie za zaproszeniami:) w koncu sa sytucje, kiedy nie chcesz by byle kto petal sie po twoim przyjeciu, czy po twoim watku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Mam swoje prywatne forum IP: 80.51.254.* 05.11.02, 18:35 Publiczny bal na placu zamkowym jest zabawą publiczną (jak ktoś nie jest wałem to wie że pewne zasady i tak obowiązują), a prywatka prywatką. Tak samo jest forum to jest forum, a zamknięte kólko dyskusyjne to zamknięte kółko. Jedną z największych zalet tego Forum jest to że interwencje adminów są tu naprawdę sporadyczne. Fakt że wiele tu chamstwa i głupoty, a poprzez te wpisy pewni ludzie sami sobie wystawiają świadectwo i to jest ich problem. I bardzo dobrze że takie nie są usuwane. Dzięki temu zawsze można pamiętać kto zacz. Powtarzam. Zwisa mi i powiewa czy ktoś ma jedno, sto czy dziesięć prywatnych forów, nic mi z tego, a ni nic nie tracę przez to. Odnoszę się do samej idei, którą uwazam za śmieszną. Bo doprowadzi to do pojawienia się setek nudnych malenkich grupek i siłą rzeczy stare fora umrą. Wypada się zastanowić dla czego natura jest tak ustawiona że wymusza niejako mieszanie się róznych genów. Najsłabsze szczepy powstają zawsze w wyniku kiszenia sie we własnym gronie Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Mam swoje prywatne forum 07.11.02, 23:08 Moje forum jest otwarte dla wszystkich, nie mam zamiaru tworzyc grupki nudziarzy. Odpowiedz Link Zgłoś