staszek? 10.11.02, 14:34 tak po prostu zwyczajnie kocham cie i już ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_pantera_102 Re: kocham Cię Hanko.... 10.11.02, 15:11 czy mnie też ktoś pokocha? jak Staszek Hankę? Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: kocham Cię Hanko.... 11.11.02, 17:11 Wystarczylo by motto ponizej, ale chyba znam i Hanke i Staszka i zycze im 100 lat rozwiazlej milosci...:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: kocham Cię Hanko.... 12.11.02, 14:45 didi111 napisała: > Wystarczylo by motto ponizej, ale chyba znam i Hanke i Staszka i zycze im 100 > lat rozwiazlej milosci...:) e, to nie mozliwe... bo ja nie znam hanki i staszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
staszek? didi111 12.11.02, 18:24 ja Cie nie znam, więc chyba Ty mnie i Hanki tez nie znasz, ...ale wszystko przed nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja .... 12.11.02, 19:02 staszek? napisał: > ja Cie nie znam, więc chyba Ty mnie i Hanki tez nie znasz, > ...ale wszystko przed nami :) ja tez chce sie z wami poznac:) Odpowiedz Link Zgłoś
staszek? Re: kocham Cię Hanko.... 20.11.02, 19:49 i bez Ciebie nie potrafię żyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: kocham Cię Hanko.... IP: *.acn.pl 21.11.02, 01:05 to straszne spotkac kogos bez kogo sie nie potrafi zyc co sie dzialo przed spotkaniem i co sie stanie jesli znowu sie spotka kogos wkrotce... utraci sie umiejetnosc zasadniczą Odpowiedz Link Zgłoś
krop.ka Re: kocham Cię Hanko.... 21.11.02, 08:36 Gość portalu: Re: napisał(a): > to straszne spotkac kogos bez kogo sie nie potrafi zyc No właśnie - mnie to troszkę przeraża, pomimo całego ogromu szczęścia, jaki czerpie się z bycia z ukochaną osobą. Bo co, jeśli nagle jej zabraknie?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: kocham Cię Hanko.... IP: *.acn.pl 21.11.02, 12:11 okaze sie ze jednak mozna :) a jak nie to smierc mozliwa pomylka Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Sprostowanie 21.11.02, 19:03 Sorki, wzielam Was za inna pare, Stasia i Hanie, ktorych znam i tak jak Wam dobrze im zycze... Didi Odpowiedz Link Zgłoś
hanka? Re: kocham Cię Hanko.... 22.11.02, 15:30 staszek? napisał: > i bez Ciebie nie potrafię żyć :) 'więc jesteś jesteś jesteś -daj niech sprawdzę, niech cię dotknę raz jeszcze dłonią i ustami, niech w oczy spojrzę chociaż najmniej wierzę oślepłym ze zdumienia oczom jeszcze twój głos usłyszeć chcę -zapachem się zaciągnąć, pojąć cię raz na zawsze wszystkimi zmysłami, i nigdy nie zrozumieć i ciągle na nowo dochodzić prawdy pocałunkami..' :) Odpowiedz Link Zgłoś
staszek? Re: kocham Cię Hanko.... 25.11.02, 22:03 'Everything you are Everything you'll be Touches the current of love So deep in me Every sigh in the night Every tear that you cry Seduces me All that I am And all that I'll be Means nothing at all If you can't be with me Your most innocent kiss Or your sweetest caress Seduces me I don't care about tomorrow I've given up on yesterday Here and now is all that matters Right here with you is where i'll stay Everything in this world Every voice in the night Every little thing of beauty Comes shining thru in your eyes And all that is you becomes part of me too' Cause all you do seduces me And if I should die tomorrow I'd go down with a smile on my face I thank God I've ver known you I fall down on my knees For all the love we've made Every sigh in the night Every tear that you cry Seduces me Seduces me And all that you do ..... Seduces me ' Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: kocham Cię Hanko i tesknie za Toba 25.11.02, 22:37 A potem bedzie wielkie bum i wszystko sie rozleci, pozostanie, bol, smutek i kolejna rana na sercu.:( Odpowiedz Link Zgłoś
mirage? Re: kocham Cię Hanko i tesknie za Toba 26.11.02, 13:22 kusy999 napisał: > A potem bedzie wielkie bum i wszystko sie rozleci, pozostanie, bol, smutek i > kolejna rana na sercu.:( nie kracz, jak szaleć to szaleć optymisto ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: kocham Cię Hanko i tesknie za Toba 26.11.02, 15:10 kusy999 napisał: > A potem bedzie wielkie bum i wszystko sie rozleci, pozostanie, bol, smutek i > kolejna rana na sercu.:( kusy zapewniam cie uroczyscie, ze gdyby moje serce nie bylo zajete oddalabym cale by sie ta rana zagoila:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka? Re: kocham Cię Hanko i tesknie za Toba 26.11.02, 14:54 'odłamałam gałąź miłości-umarłą pochowałam w ziemi i spójrz-mój ogród rozkwitł nie można zabić miłości jeśli ją w ziemi pogrzebiesz odrasta jeśli w powietrze rzucisz liścieje skrzydłami jeśli w wodę skrzelą błyska jeśli w noc świeci więc ją pogrzebać chciałam w moim sercu ale serce miłości mojej było domem moje serce otwarło swoje drzwi sercowe i rozdzwoniło śpiewem swoje sercowe ściany moje serce tańczyło na wierzchołkach palców więc pogrzebałam moją miłość w głowie i pytali ludzie dlaczego moja głowa ma kształt kwiatu i dlaczego moje oczy świecą jak dwie gwiazdy i dlaczego moje wargi czerwieńsze są niż świt chwyciłam miłość aby ją połamać lecz giętka była oplotła mi ręce i moje ręce związane miłością pytają ludzie czyim jestem więźniem' Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: kocham Cię Hanko i tesknie za Toba 26.11.02, 14:56 kto to napisal? p.s. ladny tu watek wam powstal:) hanka? napisała: > 'odłamałam gałąź miłości-umarłą pochowałam w ziemi > i spójrz-mój ogród rozkwitł > > nie można zabić miłości > > jeśli ją w ziemi pogrzebiesz > odrasta > jeśli w powietrze rzucisz > liścieje skrzydłami > jeśli w wodę > skrzelą błyska > jeśli w noc > świeci > > więc ją pogrzebać chciałam w moim sercu > ale serce miłości mojej było domem > moje serce otwarło swoje drzwi sercowe > i rozdzwoniło śpiewem swoje sercowe ściany > moje serce tańczyło na wierzchołkach palców > > więc pogrzebałam moją miłość w głowie > i pytali ludzie > dlaczego moja głowa ma kształt kwiatu > i dlaczego moje oczy świecą jak dwie gwiazdy > i dlaczego moje wargi czerwieńsze są niż świt > > chwyciłam miłość aby ją połamać > lecz giętka była oplotła mi ręce > i moje ręce związane miłością > pytają ludzie czyim jestem więźniem' Odpowiedz Link Zgłoś
hanka? Re: kocham Cię Hanko i tesknie za Toba 26.11.02, 15:06 messja napisała: > kto to napisal? Julia Hartwig :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: kocham Cię Hanko i tesknie za Toba 26.11.02, 15:09 hanka? napisała: > messja napisała: > > > kto to napisal? > > Julia Hartwig > > :) dzieki. a przy okazji: czy ja cie hanko znam. jesli nie chcesz powiedziec, to chociaz mrugnij okiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka? errata! 26.11.02, 15:15 hanka? napisała: > messja napisała: > > kto to napisal? :))) chyba się zakochałam : to Halina Poświatowska. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: errata! 26.11.02, 15:17 > > :))) chyba się zakochałam : tego akurat sie domyslilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
staszek? Re: kocham Cię Hanko.... 03.12.02, 22:36 Czy dzisiaj mówiłem, że Cię kocham ? Siedzę samotnie i tęsknię. I pamiętam, pamiętam. I pomarańcze mają Twój zapach...:) Kocham Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka? Re: kocham Cię Hanko.... 04.12.02, 14:08 ......... ech...ciiicho..........wiem Odpowiedz Link Zgłoś
hanka? Re: kocham Cię Hanko.... 05.12.02, 10:36 'Co to jest miłość..nie wiem. Ale to miłe Że chcę cie mieć dla siebie Na nie wiem ile.. Gdzie mieszka miłość.. nie wiem. Może w uśmiechu Czasem ją słychać w śpiewie A czasem w echu.. Co to jest miłość..powiedz. Albo nic nie mów Ja chce cie miec przy sobie I nie wiem czemu.' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka? Re: kocham Cię 04.12.02, 14:12 Bésame, bésame mucho, Como si fuera esta noche la última vez. Besame, besame mucho, Que tengo miedo perderte, Perderte otra vez. Quiero tenerte muy Cerca, mirarme en tus Ojos, verte junto a mí, Piensa que tal vez Mañana yo ya estaré Lejos, muy lejos de ti. ... Bésame mucho, Que tengo miedo perderte, Perderte después. Odpowiedz Link Zgłoś
staszek? Re: kocham Cię Hanko.... 09.12.02, 21:56 Dzisiaj Ci tego nie mówiłem, bo jakos nie było okazji, nie widzielismy się, a wiesz, jak to lubie.. Kocham Cie Hanko. Odpowiedz Link Zgłoś