Gość: rambo30 IP: *.net.ircam.fr 12.02.06, 21:02 zakochalem sie w 20 latce prosze pomozcie co robic jak sie zachowac boje sie ze stracilem dla niej glowe oodal bym wszystko zeby tylko ona byla szczesliwa prosze poradzcie mi cos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_mam_czasu Re: zakochalem sie w 20 latce 12.02.06, 21:28 ozen sie z nia i miejcie dzieci, badz dobry i kochaj ja bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: zakochalem sie w 20 latce 12.02.06, 21:45 Czyn wszystko co Ci serce podpowie i bedzie okay:-) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza.z Re: zakochalem sie w 20 latce 12.02.06, 22:03 A co, wolalbys, zeby to byla 50 latka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody771 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.ct.gemini.ntplx.com 12.02.06, 22:13 A co. nie balbys sie, ze jej odbile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:40 > A co. nie balbys sie, ze jej odbile? Nie mozna z gory zakładac, ze komus odbije. Ze bedzie zle... Nie jest jak sa to te osoby i jak nadaja na tych samych falach. nawet jak cos bedzie nie tak to szybko to rozwiaza, pomowia. I bedzie to miało pozytywny efekt niz u osob co nie nadaja na tych samych falach, ale mowia ze soba, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody771 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.02.06, 23:25 Taka mloda, to raczej ma faceta jako "zdobycz/puchar", czyli do pokazywania/chwalenia sie. Wspulna fale mozna tylko znalesc na zekresia seksu. Slucha, to i sie cieszy, ze udalo sie jej zlapac doroslego juz faceta. Mysli o duzych wlasnych wartosiach, ale mozna z nia tylko rozmawiac o pie..ch. Ale masz racje, ze nic sie nie powinno zgory przypuszczac(cywilizacja zawsze powinna startowac od zera) i ta wlasnie 20latka napewno nie pasuje do podanego opisu co mozna bylo sprawdzic w 5 minut, zanim sie biedaczyna zakochal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imilka Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:39 własnie, kochaj i ufaj:) Badz happy:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaona27 Re: zakochalem sie w 20 latce 19.02.06, 04:53 czlowieku to nie ma znaczenia .ze w dwudziestolatce...jak jest super to w czym tkwia twoje obawy.....to milosc i to zajebiste uczucie....ciesz sie z tego kolego..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 12:08 lubie jej sprawiac niespodzianki poprostu kocham ja dla niej moglbym gory przenosic poprostu djament kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 13:42 dla mnie jest ona naj naj najcudowniejszym skarbem na swieciemowie jej ze ja kocham musze teraz czekac na jej reakcje ja poprostu ja uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
wila300 Re: zakochalem sie w 20 latce 19.02.06, 13:59 Miłość to wspaniale uczucie wszyscy o tym wiemy, pielęgnuj je jak najdłużej i nie zmarnuj, bo to grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 14:01 ale ja mowie powaznie ostatnio ona po nocach mi sie sni ja juz jestem chory z milosci do niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 14:02 mowie pisze sms przychodze do niej do pracy moj swiat to skarb ktory kocham ale gdy jej to mowie robie niespodzianki powie mi nie jej swiat mi sie zawali tego sie boje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:36 > mowie pisze sms przychodze do niej do pracy moj swiat to skarb ktory kocham ale > > gdy jej to mowie robie niespodzianki powie mi nie jej swiat mi sie zawali tego nie powie Ci nie. Świadczy o tym juz teraz wiele rzeczy - dajecie sobie cos nawzajem. A oto chodiz o wzajemnosc...:0 takie cos trwa długo, a wokol masz pryzkłady, ze Ci co nie mieli wzajemnosci ciagle mowia, ze wszytsko tak czy siak sie rozwali. Ale ale.. jak jedna kulka ma czerwone zakonczenie a druga białe, to jak one sa polaczone? wcale. Ale jak kulka jedna i druga ma tesame polaczenie to sa złaczone, a co złaczone rwa, nie rozlatuje sie trzeba dbac to 2 przykazanie:P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 14:03 staram sie o tym nie myslec mysle zawsze pozytywnie ale zawsze cos mi sie do serca wkrada Odpowiedz Link Zgłoś
wila300 Re: zakochalem sie w 20 latce 19.02.06, 14:18 Tak to jest z miłością, jest piękna ale jak juz ulokuje się w głowie to koniec nie ma wyjścia awaryjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo 30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 14:21 na to nie ma lekarstwa wiesz dla niej moglbym gory przenosic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:47 no co wobec tego licza sie małe ale, Nic. nie można zakładać, że jak młodsza to cos zrobi potem. Nie wiek a dusza serce mowi o człowieku. A ile to dojrzałych kobiet odstawia tak dziecine rzeczy, że glowa boli. Człowiek labo jest dojrzały emocjonalnie albo nie. Jedne sa i to nawet w wieku 18 lat. jedyne co nie nalezy robic to sugerowac sie innymi zwiazkami, bo KL nie wyszło, ale to im! To oni tworyzli związek, a ty i ona to Ty i Ona, od was zależy jak bedzie. Zobacz w klasie jest 30 uczni kazdy robi to samo zadanie i co? jednemu wyjdzie drugiemu nie, wiek ten sam, materiał ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 14:23 wiesz jaki ona ma wplyw na mnie ten pozytywny chce mi sie poprostu zyc chcialbym zeby to trawalo cale zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A ja Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:33 I to jest TO. To jest znak, fakt, że coś zakwita. Jeżeli jeden drugeimu zabiera energie, spija i nic nie daje, to nie TO:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 14:36 co robic zeby ona to zrozumiala czy dalej to samo sms niespodzianki i slowo tak wazne w moim zyciu nie uzywam go na codziec slowo kocham ile czulosci jest w nim zwlaszcza gdy je sie mowi prosto z serca to cudownego skarbu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A ja Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:42 > co robic zeby ona to zrozumiala czy dalej to samo sms niespodzianki i slowo tak > > wazne w moim zyciu nie uzywam go na codziec slowo kocham rozumiem. Nikt nie zda od Ciebie, zebys mowił kocham. To wazne slowo i nie mowi sie je ot tak. Ale mozesz okazywac ze cos czujesz, ato okazuj jak dotychczas miłe slowo, kwiatki, zreszta to co ona lubi, ceni ty wiesz:) to samo ona wie co tobie dac, czym uszczsliwic. Zwiazek to nie tylko mowienie kocham to relacja ducha własnie te sms o ktorych piszesz, niespodzianki:) Robic co sie czuje, jak WIDAC ze ta osoba to ceni rozumie, i darzy nas tym samym:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqoosia Re: zakochalem sie w 20 latce 19.02.06, 14:37 Jesli dobrze rozumiem,istnieje między Toba a NIĄ jakaś róznica wieku ?!? Jednak bez wzgledu na wiek,mozemy stracić głowe dla innej osoby.Jesli z obu stron bedzie to prawdziwe uczucie a nie zauroczenie-a jeszcze jednostronne - to moze być pieknie.Wazne jest ,zebyś był cierpliwym,poznał JĄ,dał czas na oswojenie sie z Toba i Twoimi uczuciami.Nie staraj sie zawłądnąć jej duszą, myslami i ciałem, staraj sie dac wolnośc wyboru i ciepło-byc blisko kiedy potrzebuje.Kiedy poczuje to samo co Ty-wystarczy pielegnować uczucia i cieszyc sie soba.Poprostu zyc pieknie. Powodzenia i wytrwałości zyczę- Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 14:39 dzieki aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 15:17 jej imie wyryte jest na moim sercu Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: zakochalem sie w 20 latce 19.02.06, 15:44 żeby mój facet kochał mnie tak jak Ty - Ją bym się nie wachała co do ślubu życze Tobie powodzenia trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 15:46 iode do niej do pracy sie z nia spotkac jej czy to choroba czy milosc moze faceta doprowadzic do obledu juz sam niewiem co sie ze mna dzieje jedno wiem bardzo ja kocham i szaleje zania Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: zakochalem sie w 20 latce 19.02.06, 15:51 miłość to jest coś cudownego piękna chwila w życiu czlowieka to ani obłęd ani choroba poprostu miłość to Twoje i Jej serce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 15:53 ona mi sie po nocach sni poprostu ksiezniczka piekna i ma wspaniale serce Odpowiedz Link Zgłoś
jaona27 Re: zakochalem sie w 20 latce 20.02.06, 02:40 pielegnuj uczucie i czemu czekasz na reakcje,to ona ci nic nie powiedziala??? jestescie razem czy nie???jaki to zwiazek jest wogole??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:50 > żeby mój facet > kochał mnie > tak jak Ty - Ją > bym się nie wachała > co do ślubu > życze Tobie powodzenia > trzymaj się exactly:) Odpowiedz Link Zgłoś