Dodaj do ulubionych

zakochalem sie w 20 latce

IP: *.net.ircam.fr 12.02.06, 21:02
zakochalem sie w 20 latce prosze pomozcie co robic jak sie zachowac boje sie
ze stracilem dla niej glowe oodal bym wszystko zeby tylko ona byla szczesliwa
prosze poradzcie mi cos
Obserwuj wątek
    • nie_mam_czasu Re: zakochalem sie w 20 latce 12.02.06, 21:28
      ozen sie z nia i miejcie dzieci, badz dobry i kochaj ja bardzo.
    • bettina75 Re: zakochalem sie w 20 latce 12.02.06, 21:45
      Czyn wszystko co Ci serce podpowie i bedzie okay:-)
      Powodzenia!
      • luiza.z Re: zakochalem sie w 20 latce 12.02.06, 22:03
        A co, wolalbys, zeby to byla 50 latka?
        • Gość: mlody771 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.ct.gemini.ntplx.com 12.02.06, 22:13
          A co. nie balbys sie, ze jej odbile?
          • Gość: Lili Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:40
            > A co. nie balbys sie, ze jej odbile?

Nie mozna z gory zakładac, ze komus odbije. Ze bedzie zle... Nie jest jak sa to
            te osoby i jak nadaja na tych samych falach. nawet jak cos bedzie nie tak to
            szybko to rozwiaza, pomowia. I bedzie to miało pozytywny efekt niz u osob co
            nie nadaja na tych samych falach, ale mowia ze soba, itd.
            • Gość: mlody771 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.ct.gemini.ntplx.com 20.02.06, 23:25
              Taka mloda, to raczej ma faceta jako "zdobycz/puchar", czyli do
              pokazywania/chwalenia sie. Wspulna fale mozna tylko znalesc na zekresia seksu.
              Slucha, to i sie cieszy, ze udalo sie jej zlapac doroslego juz faceta. Mysli o
              duzych wlasnych wartosiach, ale mozna z nia tylko rozmawiac o pie..ch. Ale
              masz racje, ze nic sie nie powinno zgory przypuszczac(cywilizacja zawsze
              powinna startowac od zera) i ta wlasnie 20latka napewno nie pasuje do podanego
              opisu co mozna bylo sprawdzic w 5 minut, zanim sie biedaczyna zakochal.
      • Gość: Imilka Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:39
        własnie, kochaj i ufaj:) Badz happy:)
    • jaona27 Re: zakochalem sie w 20 latce 19.02.06, 04:53
      czlowieku to nie ma znaczenia .ze w dwudziestolatce...jak jest super to w czym
      tkwia twoje obawy.....to milosc i to zajebiste uczucie....ciesz sie z tego
      kolego..!
    • Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 12:08
      lubie jej sprawiac niespodzianki poprostu kocham ja dla niej moglbym gory
      przenosic poprostu djament kobieta
    • Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 13:42
      dla mnie jest ona naj naj najcudowniejszym skarbem na swieciemowie jej ze ja
      kocham musze teraz czekac na jej reakcje ja poprostu ja uwielbiam
      • wila300 Re: zakochalem sie w 20 latce 19.02.06, 13:59
        Miłość to wspaniale uczucie wszyscy o tym wiemy, pielęgnuj je jak najdłużej
        i nie zmarnuj, bo to grzech.
      • Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 14:01
        ale ja mowie powaznie ostatnio ona po nocach mi sie sni ja juz jestem chory z
        milosci do niej
      • Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 14:02
        mowie pisze sms przychodze do niej do pracy moj swiat to skarb ktory kocham ale
        gdy jej to mowie robie niespodzianki powie mi nie jej swiat mi sie zawali tego
        sie boje
        • Gość: Lili Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:36
          > mowie pisze sms przychodze do niej do pracy moj swiat to skarb ktory kocham
          ale
          >
          > gdy jej to mowie robie niespodzianki powie mi nie jej swiat mi sie zawali
          tego

nie powie Ci nie. Świadczy o tym juz teraz wiele rzeczy - dajecie sobie cos
          nawzajem. A oto chodiz o wzajemnosc...:0 takie cos trwa długo, a wokol masz
          pryzkłady, ze Ci co nie mieli wzajemnosci ciagle mowia, ze wszytsko tak czy
          siak sie rozwali. Ale ale.. jak jedna kulka ma czerwone zakonczenie a druga
          białe, to jak one sa polaczone? wcale. Ale jak kulka jedna i druga ma tesame
          polaczenie to sa złaczone, a co złaczone rwa, nie rozlatuje sie
          trzeba dbac to 2 przykazanie:P)
      • Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 14:03
        staram sie o tym nie myslec mysle zawsze pozytywnie ale zawsze cos mi sie do
        serca wkrada
        • wila300 Re: zakochalem sie w 20 latce 19.02.06, 14:18
          Tak to jest z miłością, jest piękna ale jak juz ulokuje się w głowie to koniec
          nie ma wyjścia awaryjnego.
          • Gość: rambo 30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 14:21
            na to nie ma lekarstwa wiesz dla niej moglbym gory przenosic
            • Gość: Lili Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:47
              no co wobec tego licza sie małe ale, Nic. nie można zakładać, że jak młodsza
              to cos zrobi potem. Nie wiek a dusza serce mowi o człowieku. A ile to
              dojrzałych kobiet odstawia tak dziecine rzeczy, że glowa boli. Człowiek labo
              jest dojrzały emocjonalnie albo nie. Jedne sa i to nawet w wieku 18 lat.
              jedyne co nie nalezy robic to sugerowac sie innymi zwiazkami, bo KL nie wyszło,
              ale to im! To oni tworyzli związek, a ty i ona to Ty i Ona, od was zależy jak
              bedzie. Zobacz w klasie jest 30 uczni kazdy robi to samo zadanie i co? jednemu
              wyjdzie drugiemu nie, wiek ten sam, materiał ten sam.
    • Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 14:23
      wiesz jaki ona ma wplyw na mnie ten pozytywny chce mi sie poprostu zyc
      chcialbym zeby to trawalo cale zycie
      • Gość: A ja Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:33
        I to jest TO. To jest znak, fakt, że coś zakwita.
        Jeżeli jeden drugeimu zabiera energie, spija i nic nie daje, to nie TO:)
      • Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 14:36
        co robic zeby ona to zrozumiala czy dalej to samo sms niespodzianki i slowo tak
        wazne w moim zyciu nie uzywam go na codziec slowo kocham ile czulosci jest w
        nim zwlaszcza gdy je sie mowi prosto z serca to cudownego skarbu
        • Gość: A ja Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:42
          > co robic zeby ona to zrozumiala czy dalej to samo sms niespodzianki i slowo
          tak
          >
          > wazne w moim zyciu nie uzywam go na codziec slowo kocham
          rozumiem. Nikt nie zda od Ciebie, zebys mowił kocham. To wazne slowo i nie mowi
          sie je ot tak. Ale mozesz okazywac ze cos czujesz, ato okazuj jak dotychczas
          miłe slowo, kwiatki, zreszta to co ona lubi, ceni ty wiesz:) to samo ona wie co
          tobie dac, czym uszczsliwic. Zwiazek to nie tylko mowienie kocham to relacja
          ducha własnie te sms o ktorych piszesz, niespodzianki:) Robic co sie czuje, jak
          WIDAC ze ta osoba to ceni rozumie, i darzy nas tym samym:)))))))))))))
    • aqoosia Re: zakochalem sie w 20 latce 19.02.06, 14:37
      Jesli dobrze rozumiem,istnieje między Toba a NIĄ jakaś róznica wieku ?!? Jednak
      bez wzgledu na wiek,mozemy stracić głowe dla innej osoby.Jesli z obu stron
      bedzie to prawdziwe uczucie a nie zauroczenie-a jeszcze jednostronne - to moze
      być pieknie.Wazne jest ,zebyś był cierpliwym,poznał JĄ,dał czas na oswojenie
      sie z Toba i Twoimi uczuciami.Nie staraj sie zawłądnąć jej duszą, myslami i
      ciałem, staraj sie dac wolnośc wyboru i ciepło-byc blisko kiedy
      potrzebuje.Kiedy poczuje to samo co Ty-wystarczy pielegnować uczucia i cieszyc
      sie soba.Poprostu zyc pieknie.
      Powodzenia i wytrwałości zyczę- Aga
      • Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 14:39
        dzieki aga
        • Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 15:17
          jej imie wyryte jest na moim sercu
          • wesola_kicia Re: zakochalem sie w 20 latce 19.02.06, 15:44
            żeby mój facet
            kochał mnie
            tak jak Ty - Ją
            bym się nie wachała
            co do ślubu
            życze Tobie powodzenia
            trzymaj się
            • Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 15:46
              iode do niej do pracy sie z nia spotkac jej czy to choroba czy milosc moze
              faceta doprowadzic do obledu juz sam niewiem co sie ze mna dzieje jedno wiem
              bardzo ja kocham i szaleje zania
              • wesola_kicia Re: zakochalem sie w 20 latce 19.02.06, 15:51
                miłość to jest coś cudownego
                piękna chwila w życiu czlowieka
                to ani obłęd ani choroba
                poprostu miłość to Twoje i Jej serce
                • Gość: rambo30 Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.net.ircam.fr 19.02.06, 15:53
                  ona mi sie po nocach sni poprostu ksiezniczka piekna i ma wspaniale serce
                  • jaona27 Re: zakochalem sie w 20 latce 20.02.06, 02:40
                    pielegnuj uczucie i czemu czekasz na reakcje,to ona ci nic nie powiedziala???
                    jestescie razem czy nie???jaki to zwiazek jest wogole???
            • Gość: Lili Re: zakochalem sie w 20 latce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:50
              > żeby mój facet
              > kochał mnie
              > tak jak Ty - Ją
              > bym się nie wachała
              > co do ślubu
              > życze Tobie powodzenia
              > trzymaj się

exactly:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka