Gość: KbS Re: Idę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 01:19 calkowiecie zwyciezyly Cie Twoje gnaty! ej wiarus, wiarus... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Porada pragmatyczna dla Wiarusika ;-DDD 30.09.06, 01:35 I dodam, kotki te gnaty mu obgryzą, a tak liczył na stadko łań, które mu się rozproszyły. Powinien sobie kupić pastucha elektrycznego i założyć na forum, co by mu wybranki nie rozbiegały się po innych forach. ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Pracowita sobota :-) 30.09.06, 18:36 Popracowałam, że aż miło. Rozpędziłam się, więc może jeszcze coś zrobię. Napewno ugotuję sobie zupę na żeberkach i usmażę kotlety. A co mi tam - zechciało się mi dzisiaj nie pracować głową. :-) A co u Was słychać? :-) P.S. Potrzebna nowa Deska, bo ta już jest zbyt długa. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Pracowita sobota :-) 30.09.06, 18:41 A nic ciekawego nie słychać;) Może kolejną deskę nazwijmy "Deska Sedesowa"bo są w niej treści pozostałe od głównego tematu forum?;))))))) To był oczywiście głupiutki żarcik;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Pracowita sobota :-) 30.09.06, 18:46 Śmietniczek. Sympatyczniej brzmi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Pracowita sobota :-) 30.09.06, 18:55 I oddaje w pełni duch Deski. Każdy może tu każdą bzdurę napisać i nikt pretensji o to do niego nie ma. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x_adam Ja wam dam:) IP: 62.233.189.* 30.09.06, 19:43 Kurcze ile ja kiedyś z nim filmów obejrzałem:))) www.smog.pl/wideo/3877/najlepsze_ujecia_van_dammea/ Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Prywatny wniosek Sokółki... 30.09.06, 19:59 Nie wiem, czy komuś kiedykolwiek w czymś pomogłam na FR, czy zaszkodziłam. Jeśli to ostatnie, to przepraszam. Narobiłam w dużej mierze tu zamieszania, trochę zdominowałam to forum - w końcu publiczne, odstraszając ludzi od pisania tym zamieszaniem. Nadałam forum niezbyt zgodny z nazwą charakter. Krótko mówiąc - narozrabiałam. Chyba najwyższy czas, bym z FR odeszła. Nie wiem, na jak długo i czy kiedyś nie wrócę - przy takich odejściach nigdy nic niewiadomo. Osoby, które mnie przez forum poznały mają numer telefonu do mnie, w końcu adres mailowy też istnieje i pocztę odbieram. Beze mnie tu będzie spokojniej i mądrzej. Pozdrawiam wszystkich, Sokółka Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Prywatny wniosek Sokółki... 30.09.06, 20:01 white.falcon napisała: > Nie wiem, czy komuś kiedykolwiek w czymś pomogłam na FR, czy zaszkodziłam. > Jeśli to ostatnie, to przepraszam. Narobiłam w dużej mierze tu zamieszania, > trochę zdominowałam to forum - w końcu publiczne, odstraszając ludzi od pisania > > tym zamieszaniem. Nadałam forum niezbyt zgodny z nazwą charakter. Krótko > mówiąc - narozrabiałam. Chyba najwyższy czas, bym z FR odeszła. Nie wiem, na > jak długo i czy kiedyś nie wrócę - przy takich odejściach nigdy nic niewiadomo. > > Osoby, które mnie przez forum poznały mają numer telefonu do mnie, w końcu > adres mailowy też istnieje i pocztę odbieram. Beze mnie tu będzie spokojniej i > mądrzej. > > Pozdrawiam wszystkich, > Sokółka Ej co ci sie stało Sokólko??? Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Prywatny wniosek Sokółki... 30.09.06, 20:04 white.falcon napisała: > Nic. To nie mów takich rzeczy i pisz dalej nie wyciagajac zbyt pochopnych wniosków, skad w ogole takie pomysły??? Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Prywatny wniosek Sokółki... 30.09.06, 20:04 Witam cieplutko:))) ja niedawno wróciłam z wykładów...ufff ale mnie głowa rozbolała;) Sokółko a cóż to wymyśliłaś?? Tak się po prostu nie godzi...nie mozesz stąd sobie odejść...:(kto ci znów sprawił przykrość? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Prywatny wniosek Sokółki... 30.09.06, 20:10 Mocna kawa na ból głowy powinna pomóc. Przed zażyciem pastylki na ból głowy warto wypróbować kawę, bo są dwa rodzaje bólu głowy i na jeden z nich kawa pomaga. Pomysł poprostu stąd wynika, że mnie tu już za dużo i zbyt zdominowałam swoją obecnością forum, niektórych to kłuje w oczy. Poanalizowałam, pomyślałam i stwierdziłam, że osoby sugerujące ten fakt, mają rację. Powinnam przybastować. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Nie podoba mi się to... 30.09.06, 20:38 Właśnie reanimowałam komputer, ale nie wiem na jak długo więc będę pisała szybko. Nie podoba mi się, nie czytałaś innych forów?? Tam też są ludzie, którzy dużo piszą!! Ty pierwsza do mnie wyciągnęłaś łapkę kiedy tego potrzebowałam. A jeżeli komuś się nie podoba co piszesz i ile piszesz - może tu nie wchodzić albo zablokować Cię. Prosta sprawa. Nie ma prostszych rozwiązań... Proszę, pisz dalej bo dobrze to działa na niektórych przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:05 pewnie depresja jesienna Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:07 Nie mam depresji. Miewam letnią, nie jesienną. Za dużo tu mnie, więc forum powinno nie kręcić się dookoła Sokółki i jej dzikich pomysłów, tylko żyć swoim życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:12 white.falcon napisała: > Nie mam depresji. Miewam letnią, nie jesienną. Za dużo tu mnie, więc forum > powinno nie kręcić się dookoła Sokółki i jej dzikich pomysłów, tylko żyć swoim > życiem. Powiem po raz pierwszy ze piszesz głupote w tej chwili Sokólko, forum zyje tak czy inaczej, i zyje dzieki takim ludziom jak ty i o jakich dzikich pomysłach mówisz bo ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:16 Nie ma ludzi niezastąpionych. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:18 Ale sa tacy co maja wyrobiony autorytet i kształtują umysły Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:25 Potrzebne mi to jak dziura w moście. Nie chcę nikomu niczego kształtować, ani na coś wpływać. Autorytet też ze mnie żaden. Nie zamierzałam stać się jakimś autorytetem. Przypadkiem mi wyszło i chcę to odkręcić. Chce być zwykłym człowiekiem, który gdzieś coś napisze, a nie jakimś cholernym autorytetem. Nie lubię tej roli, źle mi z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:26 white.falcon napisała: > Potrzebne mi to jak dziura w moście. Nie chcę nikomu niczego kształtować, ani > na coś wpływać. Autorytet też ze mnie żaden. Nie zamierzałam stać się jakimś > autorytetem. Przypadkiem mi wyszło i chcę to odkręcić. Chce być zwykłym > człowiekiem, który gdzieś coś napisze, a nie jakimś cholernym autorytetem. Nie > lubię tej roli, źle mi z tym. z czym zle?? Bądz soba a nie tworz sztucznych problemow Sokółko, zle ci tu z nami?? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:29 Nie tworzę. Nie powiedziałam nic na temat ludzi tu piszących. Nie dopisuj tego, czego nie mówiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:34 white.falcon napisała: > Nie tworzę. Nie powiedziałam nic na temat ludzi tu piszących. Nie dopisuj tego, > > czego nie mówiłam. Nie dopisuje pytam o przyczyny a ty masz zly humor jak widze, wiec poniewaz mnie juz ktos dzis normalnie wpól zlamał, ide stad bo nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:35 Nie mam złego humoru. Przepraszam. Poprostu dziwny wniosek wysnuwasz, że Was nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:38 Ja nie wysuwam wniosku pytam o przyczyny Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:42 Nie ma żadnych przyczyn - źle się czuję na świeczniku. Taka tania sława mi wyszła i nic więcej. Poprostu wyszło mi zupełnie coś innego, niż to, po co przyszłam na forum, choć w jednym sprawdziło się - trochę ludzi poznałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 21:22 Nie rób czegoś,czego później będziesz żałować. Każdy "zawodowy" forumowicz ma chwile zwątpienia,nawet ja;) Jak chcesz to zrób sobie przerwę,ale nie wywalaj w błoto całego swojego dorobku.Co ja tu sam pocznę?Forum zamieni się w pustynie bo odejdą wszystkie osoby nadajace mu charakter.Poza tym poznanie się ze mną będzie utrudnione lub wręcz niemożliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:42 Tu nie chodzi o lubienie czy nie. Ktoś chyba zrobił ci przykrość. Niech go złapię w swoje pazurki... Wrrrr.... heh, nie rozumiem tych ludzi... Za to od jutra studiuję w Akademii!! A nie wyższej szkole ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:43 Gratulacje, Tygrysko. Akademia brzmi dumnie i po niej zostaje się nie magistrem, tylko akademikiem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:47 Taaa... Po dzisiejszych wykładach monograficznych to ja chyba sprzątaczką w kościele zostanę ;))) Przepraszam, ale ja tego nie rozumiem. Starsze osoby w pewnym wieku pomimo swej ogromnej wiedzy to powinny raczej siedzieć w zaciszu domowym i najwyżej wnukom bajki opowiadać a nie prowadzić wykłady. Mam szacunek do osób starszych chociaż może tego nie wiedać ale chcę im chyba oszczędzić po prostu przykrych słów, które mogą usłyszeć niechcący z ust studentów... Reszta wykładów jest ok ;) Jeszcze jutro ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:45 tygryska_28 napisała: > Tu nie chodzi o lubienie czy nie. > Ktoś chyba zrobił ci przykrość. Niech go złapię w swoje pazurki... Wrrrr.... > > heh, nie rozumiem tych ludzi... > > Za to od jutra studiuję w Akademii!! A nie wyższej szkole ;)) Mmmm Akademia, normalnie nie pogada z tobą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:46 x_adam napisał: > tygryska_28 napisała: > .. > > > > Za to od jutra studiuję w Akademii!! A nie wyższej szkole ;)) > > Mmmm Akademia, normalnie nie pogada z tobą:)) **wiwat akademia wiwat profery!!!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:48 Hehehe zawsze na immatrykulacje puszczaja ten hymn Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:49 gaudeamus igitur Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:53 kobietabezserca napisała: > gaudeamus igitur Ach z sentymentem ten dzien wspominam hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:56 x_adam napisał: > > > > Ach z sentymentem ten dzien wspominam hehhe jeden taki miales? > Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:58 szczerze mówiąc kilka, ale jeden wspominam szczególnie Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 21:00 x_adam napisał: > szczerze mówiąc kilka, ale jeden wspominam szczególnie podobnie jak ja... szczegolnie jeden pamietam bardzo dobrze > Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 21:01 A co sie wtedy wydarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:50 ja jestem po ws Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:52 Po czym?? Z góry przepraszam za nieznajomość ;)) Ale skrótów nie lubię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:53 tygryska_28 napisała: > Po czym?? Z góry przepraszam za nieznajomość ;)) Ale skrótów nie lubię ;) No ja tez jestem ciekawy co to jest Wydział Socjologii?? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:54 he, he, ja znalazłam wszechnicę świętokrzyską ;) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:56 tygryska_28 napisała: > he, he, ja znalazłam wszechnicę świętokrzyską ;) No fakt jest taka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 20:58 x_adam napisał: > tygryska_28 napisała: > > > he, he, ja znalazłam wszechnicę świętokrzyską ;) > > No fakt jest taka:) latwo znalezc ws, ale skonczyc hmmm zadanie dla zucha! Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 21:00 Brawo zuchu :PP Ja właśnie niedawno doszłam do wniosku (rychło w czas), że filolog ze mnie żaden i nie wiem co ja tam robię ;)) Ale skoro już tylko rok to jakoś przebrnę i znajdę sobie konkretną podyplomówkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 21:02 tygryska_28 napisała: > Brawo zuchu :PP > > Ja właśnie niedawno doszłam do wniosku (rychło w czas), że filolog ze mnie > żaden i nie wiem co ja tam robię ;)) Ale skoro już tylko rok to jakoś przebrnę > i znajdę sobie konkretną podyplomówkę ;) Cos z konkretnym fachem w dłoni?? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 21:17 x_adam napisał: > tygryska_28 napisała: > > > Brawo zuchu :PP > > > > > > i znajdę sobie konkretną podyplomówkę ;) > Cos z konkretnym fachem w dłoni?? > podyplomowka, a co to takiego? to jakis fach konkretny ? Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 21:26 Takie tam dwuletnie studia po studiach Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 21:32 x_adam napisał: > Takie tam dwuletnie studia po studiach > ped do wiedzy moze przekorczyc granice:))) ale to ladnie bardzo ze sie Tygryska juz na poczatku Akademii dalej chce ksztalcic, w kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 21:00 kobietabezserca napisała: czy to jakas uczelnia o profilu wojskowym? > > Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 A jutro już Akademia :PP 30.09.06, 21:22 Więc pora spać. Dobrej nocki wszystkim i miłej niedzieli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: A Sokółka? 30.09.06, 21:31 x_adam napisał: > tez spi? Sokolki sypiaja o tej porze ale nie jest to regula > > Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: A Sokółka? 30.09.06, 21:36 A ty kobietobezserca dawno na tym forum?? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: A Sokółka? 30.09.06, 21:53 sadze, jak zerkne w pszeszlosc, ze dluzej niz sokolka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: A Sokółka? 30.09.06, 21:54 pogratulować zatem należy, rozumiem że wiele osobistych sentymentow wiaze sie z tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: A Sokółka? 30.09.06, 21:56 sntyment tak, ale czy sporo... hmm zastanwiajace? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: A Sokółka? 30.09.06, 21:56 nikogo prywatnie - realnie nie znam , co nie przeszkadza ze darze sympatia... Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: A Sokółka? 30.09.06, 21:58 kobietabezserca napisała: > nikogo prywatnie - realnie nie znam , co nie przeszkadza ze darze sympatia... Moze jednak warto poznać kilku ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: A Sokółka? 30.09.06, 22:00 ale mam tez pewne antypatie... niestety, ale te anty juz albo sie "wykryszyly" albo nicki zmienily i sa sympatyczne/ choc poznaje niektore anty .. w innych podkuszlkach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: A Sokółka? 30.09.06, 22:04 kobietabezserca napisała: > ale mam tez pewne antypatie... niestety, ale te anty juz albo sie "wykryszyly" > albo nicki zmienily i sa sympatyczne/ choc poznaje niektore anty .. w innych > podkuszlkach :))) No tak net jest dosc ciekawym światem pełnym roznych ciekawych zjawisk, wazne ze jednak czujesz sie zwiazana dostatecznie silnie z tym forum aby tu stale wracac Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: A Sokółka? 30.09.06, 22:12 > > No tak net jest dosc ciekawym światem > ciekawym ze wzgledy na konglomerat osob i charakterow... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) 30.09.06, 22:22 a wracam owszem zprzyjemnoscia... czasem nic nie mowiac przemykam sie niepostrzezenie pomiedzy watkami ... a terza juz dobranoc! jutro niedziela niedziela bedzie dla nas! Pa KbS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Kolejna deska ogloszeniowa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 14:03 witam Was najserdeczniej mozna ta elektroniczna droga w niedzielne popoludnie nawet sie nie dziwie ze brak wpisow na desce:D jesien powoli stapa z koszem jarzebin pachnie ziol zapachem szelesci kolorami lisci w pajeczyn koronki sie stroi... piekny dzien - zycze milego KbS Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Tęskniliście?;))) 01.10.06, 13:28 ...I oto jestem;))) Wszyscy za pewne w szkole:)) Uczcie sie pilnie moi Drodzy:)) Ja zaraz udaję się na obiadzio:))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Tęskniliście?;))) 01.10.06, 15:39 khinga napisała: > ...I oto jestem;))) > > Wszyscy za pewne w szkole:)) Uczcie sie pilnie moi Drodzy:)) > Ja zaraz udaję się na obiadzio:))) > No ba 4 paczki chusteczek wypłakałem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Tęskniliście?;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 15:48 potok lez 1.z powodu braku khingi 2.ze juz jest nareszcie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Tęskniliście?;))) 01.10.06, 19:27 x_adam napisał: > No ba 4 paczki chusteczek wypłakałem:)) Oooo Adam:))) Trzeba było dac znać,a pojawiłabym się:)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Tęskniliście?;))) 01.10.06, 22:17 khinga napisała: > Oto jestem:)) > I Honore Balzak jeno w sygnaturce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Tęskniliście?;))) 01.10.06, 22:29 ...od czwartku:)) Adamie, jakies puste te wieczory;)))...nie sądzisz?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Tęskniliście?;))) 01.10.06, 22:34 khinga napisała: > ...od czwartku:)) > > Adamie, jakies puste te wieczory;)))...nie sądzisz?:)) Dokładnie jakby wszyscy gdzies pouciekali, choć u mnie teraz tłumy przez mieszkanie sie przewalają Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Tęskniliście?;))) 01.10.06, 22:43 Tlumy??? Lo matko, rozdajesz coś czy jak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Tęskniliście?;))) 01.10.06, 22:50 khinga napisała: > Tlumy??? > Lo matko, rozdajesz coś czy jak?:) > Niestety nie rozdaje, ale mieszkam na miasteczku akademickim i wlasnie wprowadzaja sie studenci z osobami towarzyszacymi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Tęskniliście?;))) 01.10.06, 22:53 Studencki i STUDENTKI:))) Adamie, rozgladaj się może jakas mila studentka wprowadzi się za ścianą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Tęskniliście?;))) 01.10.06, 22:59 khinga napisała: > Studencki i STUDENTKI:))) > Adamie, rozgladaj się może jakas mila studentka wprowadzi się za ścianą:)) > Mmmm zapewne niejedna:)) ale skoro jestesmy tu sami to moze zaczniemy od powitania dla ciebie:)) images1.fotosik.pl/141/e248bcaa67d454c0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Tęskniliście?;))) 01.10.06, 23:16 Zrobimy sobie wieczór we dwoje:))) Mmmm...dziękuje-piękna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Tęskniliście?;))) 01.10.06, 23:26 "Doznawać uczuć, kochać, cierpieć, poświęcać się będzie zawsze istotą życia kobiet"- tak twierdził Balzak "miłość to nie ruletka, ja nie wiem co bedzie za tydzien, a co dopiero kiedyś..Naprawde dobrze ci zycze, ale nie jestem odpowiednia kobieta dla ciebie, niestety nie wiem czy kiedykolwiek zechce dzielic z kims zycie, milosć. Miłość uzależnia a ja tego nie chce"- tak stwierdziła pewna kobieta w sms wczoraj do mnie Gdzie lezy prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Tęskniliście?;))) 01.10.06, 23:49 Adamie,ile kobiet na swiecie tyle róznych poglądów i rodzaji charakterów. Niektóre zdolne są do pośięceń,inne nie. Niektóre walczą, inne nie. Co do milości...nie wiem, czy uzależnia, bo nie wiem, co to milość do mężczyzny. Uważam,że nie powinna podejmować też decyzji za Ciebie. Chyba kiedyś zostala zraniona... Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Tęskniliście?;))) 01.10.06, 23:55 khinga napisała: > Adamie,ile kobiet na swiecie tyle róznych poglądów i rodzaji charakterów. > Niektóre zdolne są do pośięceń,inne nie. Niektóre walczą, inne nie. > Co do milości...nie wiem, czy uzależnia, bo nie wiem, co to milość do mężczyzny > . > > Uważam,że nie powinna podejmować też decyzji za Ciebie. Chyba kiedyś zostala > zraniona... Podjęła jej wybór, nie bede juz jej zadreczał, i tak od stycznia robiłem za jej wypłakiwawcze ramię i sondazowo zadałem pytanie o możliwość zmiany tego stanu rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Tęskniliście?;))) 01.10.06, 23:59 Z koleżanki na "bliższy związek". Hmmm, tak,jka mówilam zostala zraniona(tak wnioskuję), więc nie dziw się jej z dugiej strony. I tak podziwiam Cię, że jej to powiedzialeś....ja nie potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Tęskniliście?;))) 02.10.06, 00:03 khinga napisała: > Z koleżanki na "bliższy związek". Hmmm, tak,jka mówilam zostala zraniona(tak > wnioskuję), więc nie dziw się jej z dugiej strony. > I tak podziwiam Cię, że jej to powiedzialeś....ja nie potrafię. Nie dziwie się..chyba juz niewiele rzeczy jest mnie w stanie zadziwić, nie ma czego podziwiać ot samotny chłopak zaproponował dziewczynie mozliwość romantycznego związku, ona stwierdziła że to nie dla niej i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Tęskniliście?;))) 02.10.06, 00:21 Nie zlość się na nią, spróbuj zrozumieć. Może nie wszystko przekreślone... Adamie,mnie też niewiele już zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Dobranoc:) 02.10.06, 00:33 Śpij spokojnie i śnij bajkowo, kolorowo:)) Do juterka:) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Tęskniliście?;))) 02.10.06, 07:02 khinga napisała: > Nie zlość się na nią, spróbuj zrozumieć. Może nie wszystko przekreślone... > > Adamie,mnie też niewiele już zdziwi. > Uczucie złości jak i zazdrości jest mi w tym momencie obce, nie moze nic byc przekreślone bo niczego poza pocieszaniem nie było.Poza tym lepiej zebys ktoś szczerze pokochał, a nie miał sie zmuszać do tego. Ot cała prawda Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Dzień doberek 02.10.06, 09:45 ...niestety...i to bardzo pracowity tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Dzień doberek 02.10.06, 10:14 Analityczko, widzę,że nie tylko ja jestem mało usatysfakcjonowana. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Dzień doberek-:))) 02.10.06, 10:17 Witam milutko:) a ja mimo wytężonego wysiłku umysłowego w wekend dziś id rana w pracy i jeszcze usmiecham sie do was:))) Co slychać kochani? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Dzień doberek-:))) 02.10.06, 10:30 Witam Moniu Miło że Ty masz pozytywne nastawienie od rana:) Ja niestety swoje przeziębienie zamieniłam na zapalenie oskrzeli i ledwie tu siedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Dzień doberek-:))) 02.10.06, 10:57 Zapalenie oskrzeli i siedzisz w pracy? Bój sie Boga żebyś się nabawiła czegoś poważniejszego...:( Zyczę zdrówka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Dzień doberek-:))) 02.10.06, 11:11 Siedze w ogrzanym pokoju,jestem na lakach.Nie mogę iść na zwolnienie teraz,zwyczajnie nie mogę.Z biura wrzucam się w autko i zaraz pędzę do domu-nie powinno się pogorszyć. Nie dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Dzień doberek 02.10.06, 10:41 Tylko do środy :) A potem górki ;)) Miłego tygodnia wszystkim życzę, a studentom udanego roku akademickiego ;) Pochwalę się Wam, że od wczoraj nie studiuję w Wyższej Szkole ale w Akademii :PP Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Dzień doberek 02.10.06, 10:59 Widzę że duma cie rozpiera:))) gratulować...ja ledwo wczoraj wysiedziałam do 18ej:( normalnie głowa mnie rozbolała;) Jak zdrówko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygryska_28 Re: Dzień doberek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 11:07 Zdrówko w miarę, chociaż w piątek zrobiłam niechcący 60 km na rowerze i do tej pory boli mnie pewna delikatna część ciałka i dlatego cieszyłam się w weekend, że krzesełka w szkole mamy miękkie ;)) A na uczelni spokojnie, tylko jeden wykład okazał się beznadziejny i trzeba będzie na niego zabierać jakieś książki do poczytania a reszta nawet całkiem, całkiem ;) I chyba na cały rok wystarczy mi jeden notatnik ;)) Więc dobrze, że zeszytów jednak nie kupiłam ;) Pozdrawiam i idę zjeść śniadanko drugie a potem praca... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Aaaaa.... 02.10.06, 10:42 I kompik w domu mam czynny tylko chwilami więc nie wiem kiedy znowu będę, trochę w pracy w wolniejszych chwilach może coś kliknę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Aaaaa.... 02.10.06, 11:05 Mnie też bedzie mniej...nawał pracy:(( A i samopoczucie nie najlepsze:(( Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Aaaaa.... 02.10.06, 11:07 TTTiiaa widzę że wraz z nadchodzącą jesienią,zimą...nastroje coraz gorsze...:( Kinguś a tobie co kochana? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Aaaaa.... 02.10.06, 11:13 Obrałam nie właściwą drogę... Z resztą,jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Aaaaa.... 02.10.06, 11:16 Hhhhmm niestety nie ty pierwsza i zapewne nie ostatnia;) ale ja staram się wrócić na odpowiednie tory...idzie jak po grudzie ale jakoś idzie...poszłabym sobie do domku,położyła się pod kocyk z książką w reku i zasnęła... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Aaaaa.... 02.10.06, 11:40 Ja znów idę po gruzie i pod górę... Dobrze,że chociaż starasz się. Mi brakuje już sił. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Aaaaa.... 02.10.06, 12:53 khinga napisała: > Ja znów idę po gruzie i pod górę... > Dobrze,że chociaż starasz się. Mi brakuje już sił. > Co sie dzieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Jesień jest też piękna.... 02.10.06, 16:17 Ciepło Was pozdrawiam:) Dzień wspomnienie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Dobry wieczór 02.10.06, 22:03 Witam cieplutko:) ale tu ostatnio cichutko...gdzie te rozmowy z września? tęskno mi za wami....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Dobry wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 22:05 skrobne tradycyjne DOBRANOC i zamykam oczy do snu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x_adam Re: Dobry wieczór IP: 62.233.189.* 02.10.06, 22:10 czesc poszła na studia, czesci sie juz nie chce, czesc monniu odpoczywa od Romantiki Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Dobry wieczór 02.10.06, 22:12 Hhhmmm ja też już zaczęłam naukę ale zawsze staram się tu zajrzeć...a że część odpoczywa to zauważyłam:) cóż taki los romantyków chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: hop hop :))) 03.10.06, 11:27 Witaj kochana;) jak dzis samopoczucie? Mma nadzieję że wraz z nowym dniem lepiej?:))) pozdrawiam cieplutko:) ja teraz kawka i mini relaks w necie;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: hop hop :))) 03.10.06, 11:43 A no już lepiej:)) Kilka chwil wczorajszego wieczoru i uśmiech mam na twarzy:)) Nie chce mi sie dziś pracować...mam lenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: hop hop :))) 03.10.06, 11:27 Się pracuje a nie zapomina :PP Poza tym sama ze sobą będę pisać?? Jeszcze nie jestem na tym etapie :PP Czy Ty też monniu masz milion i jedną książkę do zdobycia i większość z nich nie figuruje w bibliotekach? Eh, schodzi mi na to najwięcej czasu... Odpowiedz Link Zgłoś