ja_nek 28.07.03, 12:44 Posługuję się jednym nickiem. A zwracanie się do innych osób przz messję i mówienie do nich "janku" to pomówienie. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja wnioski 28.07.03, 13:00 ja_nek napisał: > Posługuję się jednym nickiem. > A zwracanie się do innych osób przz messję i mówienie do nich "janku" to > pomówienie. > > Pozdrawiam > janek na ile janek i jego deklaracje sa, czy moga wydawac sie wiarygodne mozna osadzic na podstawie jego wypowiedzi, w ktorej twierdzi, ze jestem "specjalistka" od pisania pod innymi nickami, by zaraz w nastepnej wypowiedzi przyznac, ze nie potrafi tego udowdnic. wnioski wyciagnijcie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
psiutek_kogutek Re: wnioski 28.07.03, 13:03 krowko najdrozsxza, zapomniualas podac link, gdzie to robi:)) Czekamy, choc wszysscy wiemy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: wnioski 28.07.03, 13:10 psiutek_kogutek napisał: > krowko najdrozsxza, zapomniualas podac link, gdzie to robi:)) Czekamy, choc > wszysscy wiemy:)) janku tak bardzo sie podnieciles, ze znowu robisz "literowki". panuj nad soba, panuj! ludzie patrza! Odpowiedz Link Zgłoś
psiutek_kogutek Re: Deklaracja 28.07.03, 13:02 zwracanie sie do mnei "Janku" przez blondowlosa krowe morska tez jest nieporozumieniem. ZA Jankiem nie przepadam, ale takiego swintswa bym mu nie zrobil, by napisac cos pieszczotliwego o naszej skarlalej forumowej pieknosci- cenzorce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 28.07.03, 13:08 psiutek_kogutek napisał: > zwracanie sie do mnei "Janku" przez blondowlosa krowe morska tez jest > nieporozumieniem. ZA Jankiem nie przepadam, ale takiego swintswa bym mu nie > zrobil, by napisac cos pieszczotliwego o naszej skarlalej forumowej pieknosci- > cenzorce:))) janku daj spokoj. gdybys nie byl jankiem poprostu pisal bys pod swoim nickim. po co bys komplikowal trudna i tak dla janka sytuacje. sam widzisz, sytuacja patowa: albo jestes jankiem.... albo robisz mu swinstwo, coraz bardziej pograzajac go takim wpisami ( tym bradziej, ze wlasnie janek zna mnie osbiscie i wie jaki mam kolor wlosow). skoro jednak twierdzisz, ze nie zrobilbys mu swinstwa, a nie ma powodow ci nie wierzyc, bo wszyscy "starzy" lubia janka i trzymaja jego strone... wychodzi na to , ze jankiem jednak jestes:) tak czy siak janek siedzi przez ciebie w tej kupie po uszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
psiutek_kogutek Re: Deklaracja 28.07.03, 13:22 > > janku daj spokoj. gdybys nie byl jankiem poprostu pisal bys pod swoim nickim. Ok. Powiem jak krowie na granicy. Nie jestem Jankiem, dlatego pisze pod swoim nickiem - stosuje sie do Twojej wskazowki, foczko najtlusciejsza, wiec powinnas to zrozumiec. > po co bys komplikowal trudna i tak dla janka sytuacje. > sam widzisz, sytuacja patowa: albo jestes jankiem.... albo robisz mu swinstwo, To mi zwisa. To jest pat dla Janka i ew. dla Ciebie, biednej zagubionej mordki bulteriera, ktora jest bezradna jak dziecko we mgle (choc w tym srodowisku sie niezle pewnei poruszasz - wieczorne powroty z pracy wsord mgiel typowych dla Twojego miasta zrobily swoje...) > coraz bardziej pograzajac go takim wpisami ( tym bradziej, ze wlasnie janek zna > > mnie osbiscie i wie jaki mam kolor wlosow). To mozna wyczýtac w tresci Twoich wpisow, choc nie jestem uprzedzony do blondynek. Zreszta, byla ta informacja na forum a i poczta pantoflowa sie niezle rozeszla:)) > skoro jednak twierdzisz, ze nie zrobilbys mu swinstwa, a nie ma powodow ci nie > wierzyc, bo wszyscy "starzy" lubia janka i trzymaja jego strone... wychodzi na > to , ze jankiem jednak jestes:) > > tak czy siak janek siedzi przez ciebie w tej kupie po uszy:) Oj krowko, pogubilas sie i teraz cos tam probujesz wykrecic... A gdzie sie podzialy te Twoje szczekajace pieski, co tak wiernie bronia swojej Pani? Gdzie te tlumy, co tak Cie rozumieja, zaszczycone Twymi pozwoleniami? Chyba sie gubia same w tym co wypisujesz. Zly przyklad dajesz, opuchnieta biedroneczko ze zlamanym skrzydelkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 28.07.03, 14:34 psiutek_kogutek napisał: > > > > janku daj spokoj. gdybys nie byl jankiem poprostu pisal bys pod swoim nick > im. > > Ok. Powiem jak krowie na granicy. Nie jestem Jankiem, dlatego pisze pod swoim > nickiem - stosuje sie do Twojej wskazowki, foczko najtlusciejsza, wiec powinnas > > to zrozumiec. piszesz pod przebraniem. i ja cie rozumiem mimo wszystko. twoj jezyk i liczne bledy bardzo kompromituja cie jako janka i nie chcesz w ten sposob do konca zniechecic sobie juz i tak przetrzebionych fanow. trudno: wstydzisz sie pisac pod swoim nickiem, nie za dobrze to swiadczy o twoich atrybutach mzczyzny, no ale o tym to juz chyba sam najlepiej wiesz. mimo wielu wyzwisk, obrazliwych epitetow i inwektyw nie mam do ciebie zalu, wrecz przeciwnie coraz bardziej jest mi ciebie jednak zal. gestosc i pasja z jak probujesz mnie obrzucic blotem i obrazic, swiadczy tylko o tym jak bardzo jestes zdenerwowany. a krowa, foczka i biedrona to bardzo mile i pozyteczne stworzonka. to tak na marginesie. gdybys zainteresowal sie czyms pozytecznym nie musialbyc teraz mi zadroscic, bo pewno mialbys jakas prace i wlasne zainteresowania. a tak pozostala ci jeno poczta pantoflowa i nienawisc:) > > > po co bys komplikowal trudna i tak dla janka sytuacje. > > sam widzisz, sytuacja patowa: albo jestes jankiem.... albo robisz mu > swinstwo, > > To mi zwisa. odpowiedz godna niemezczyzny:) Odpowiedz Link Zgłoś
psiutek_kogutek Re: Deklaracja 28.07.03, 14:43 > > odpowiedz godna niemezczyzny:) > uuuu, prosze, wyciagnelismy asa z rekawa:)). wycinamy kawalki postow i je komentujemy wybiorczo. Ladnie, ladnie... Widzisz, problem polega na tym, ze cos tam sobie wbilas do glowki (zdradze Ci - ja tez widzialem, choc nie jestem mimo wszysto JAnkiem, o! Gdybym byl, to bym pisal jako on), i zadna sila nie jest w stanie Ci tego spod czaszki wybic. ponad 90% forumowiczow robi bledy, czy to znaczy, ze sa Jankiem? Nie, to znaczy ze bardziej sie troszcza tresc niz o oprawe. Jednak rozumiem Twoj zal - ciezko czasem zgadywac jest, o co chodzi? Dym idzie uszami, wymyslane na oczekaniu riposty sensu zadnego nie maja (tak, o twoich pisze - w kazdym watku bredzisz skarbie to samo)... I ponowie pytanie: gdzie jestem nielogiczny? I drugie: gdzie sa wszyscy Twoi obroncy? czyzby zobaczyli, ze krol (w tym wypadku krolowa) z naga dupa po palacu chodzi? Ze pod zlota szata takie samo cialo jak i u nich? Scena z gombrowicza mi sie przypomina, pewnie nie zgadniesz ktora.. jak byl bal na palacu i hrabia sie zastanawial, co sie stanie, gdy lud zobaczy dupy arystokratow... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 28.07.03, 15:53 psiutek_kogutek napisał: > > > > odpowiedz godna niemezczyzny:) > > > uuuu, prosze, wyciagnelismy asa z rekawa:)). wycinamy kawalki postow i je > komentujemy wybiorczo. Ladnie, ladnie... ty tez:)))))))))))) > Widzisz, problem polega na tym, ze cos tam sobie wbilas do glowki (zdradze Ci - > > ja tez widzialem, choc nie jestem mimo wszysto JAnkiem, o! Gdybym byl, to bym > pisal jako on) to ma byc dowod? no teraz to mnie dopiero rozsmieszyles:)) gdybys byl kimkolwiek innym niz jankiem to pisalbys pod wlasnym nickiem, ne majac powodow by kompromitowac janka. a tak sorry winetou:) , i zadna sila nie jest w stanie Ci tego spod czaszki wybic. > ponad 90% forumowiczow robi bledy, czy to znaczy, ze sa Jankiem? ale to kto i w jakim procencie robi bledy nie ma tu najmniejszego znaczenia. przeciez nie twierdzialam, ze jestes jankiem bo robisz bledy! a moze sie myle?:))))))) udowodnij, ze nie mam racji. prosze:))))) Nie, to znaczy > > ze bardziej sie troszcza tresc niz o oprawe. a to duzo wyjasnia. faktycznie z taka gleboka i przemyslana trescia, kto by sie tam jeszcze przejmowal forma. zdruzgotales mnie. pokonales, pobiles, polozyles na lopatki. poddaje sie i prosze o litosc:))))))))))) Jednak rozumiem Twoj zal - ciezko > > czasem zgadywac jest, o co chodzi? Dym idzie uszami, wymyslane na oczekaniu > riposty sensu zadnego nie maja tak? no to troche ci wspoczuje:) (tak, o twoich pisze - w kazdym watku bredzisz > skarbie to samo)... czyli dokladnie co?:))))) > I ponowie pytanie: gdzie jestem nielogiczny? nie wiem. niegdy nie twierdzilam, ze jestes nielogiczny:)))))))))) I drugie: gdzie sa wszyscy Twoi > obroncy? czyzby zobaczyli, ze krol (w tym wypadku krolowa) z naga dupa po > palacu chodzi? Ze pod zlota szata takie samo cialo jak i u nich? Scena z > gombrowicza mi sie przypomina, pewnie nie zgadniesz ktora.. jak byl bal na > palacu i hrabia sie zastanawial, co sie stanie, gdy lud zobaczy dupy > arystokratow... i z nowu o dupie? nie chce cie pouczac, ale u Gombrowicza nie nalezy odtrzytywac tego slowa zbyt doslownie. mam wrazenie, ze jeszcze troche zatrudna dla ciebie lektora. moze swierszczyki narazie? to bardziej bedzie sie wiazalo z kierunkiem obecnych twoich zainteresowan:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Deklaracja 28.07.03, 14:46 Żal mi Ciebie messja. Dobrze wiesz, a tym co nie wiedzą powiem, że mój nick to ja_nek po tym jak się loguję, a przed logowaniem: Janek z IP ipartners.pl - praca i warszawa.cvx.ppp..... - dom A co do twoich nicków: nigdy wprost nie powiedziałaś, (czy w najwdawniejszej przeszłości swego pobytu na forum), miałaś inny nick. Stą materiał do drobnej spekulacji Jest ona zresztą niczym w porównaniu do twojego kojarzenia mnie z kogutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 28.07.03, 15:42 ja_nek napisał: > Żal mi Ciebie messja. Dobrze wiesz, a tym co nie wiedzą powiem, że mój nick to > ja_nek po tym jak się loguję, a przed logowaniem: > > Janek z IP ipartners.pl - praca > i warszawa.cvx.ppp..... - dom z powyzszych informacji nic nie wynika. wiesz o tym ty, ja i wszyscy na tym forum, ktorzy skonczyli 5klase podstawowki. nie udawaj glupszego niz jestes. > > A co do twoich nicków: nigdy wprost nie powiedziałaś, (czy w najwdawniejszej > przeszłości swego pobytu na forum), miałaś inny nick. Stą materiał do drobnej > spekulacji jesli nigdy wprost nie powiedzialam, to nie ma materialow do zadnych spekulacji. a jesli spekulucja to nie to samo by dowod by kogos nazywac "specjalista" od zmiany nickow. jesli roznicy nie pojmujesz, to twoj zal, jest zle zorientowany. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Deklaracja 28.07.03, 16:16 messja napisała: > wiesz o tym ty, ja i wszyscy na tym forum, ktorzy skonczyli 5klase podstawowki. kurcze, nawet nie bede ukrywac, ze sie stesknilam. natomiast jestem zszokowana ze tak nisko oceniasz inteligencje osob tu piszacych. 5 klasa podstawowki???!!! no chyba ze mialas siebie na mysli... to sie zgodze:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 28.07.03, 17:20 saqqara napisała: > messja napisała: > > > wiesz o tym ty, ja i wszyscy na tym forum, ktorzy skonczyli 5klase > podstawowki. > > > kurcze, nawet nie bede ukrywac, ze sie stesknilam. > natomiast jestem zszokowana ze tak nisko oceniasz inteligencje osob tu > piszacych. 5 klasa podstawowki???!!! no chyba ze mialas siebie na mysli... to > sie zgodze:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > tak mialam siebie m.in. na mysli: ja JUZ KIEDYS skonczylam 5kl podstawowki. troche natomiast napawa mnie konstrnacja twoje zdumienie i nie bardzo wiem jak ci wytlumaczyc, ze z faktu, iz zakladam ze wiekszosc ludzi tu piszacych JUZ skonczyla PRZYNAJMNIEJ 5klas podstawowki, bardzo czesto znacznie wiecej, nie oznacza, ze nisko oceniam ich inteligencje.:) wiem, ze sa wyjatki (stad wlasnie twoje klopoty ze zrozumieniem prostego tekstu) ale to juz inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 28.07.03, 17:13 Posługuję się jednym nickiem. A zwracanie się do mnie przez messję i mówienie "janku" to pomówienie. Pozdrawiam slodki_pierdzioszek, nie żaden janek Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 28.07.03, 17:23 pierdzioszek nie jest twoim orginalnym, pierwszym nickiem. to oczywiste. jestes tchorzem i klamca. wstydz sie janku! Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 28.07.03, 17:30 messjo, dlaczego jesteś tak uparcie zawzięta? Lecz się, zwiększ dawkę leków uspokajających, idź na dłuuuuugi urlop. Dlaczego nie chcesz uwierzyć, że nie jestem jankiem, że jestem kimś innym, i po jaką cholerę usiłujesz zrazić pozostałych forumowiczów do janka? Nie umiesz wznieść się ponad osobiste urazy? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 28.07.03, 17:40 slodki_pierdzioszek napisała: > messjo, dlaczego jesteś tak uparcie zawzięta? > Lecz się, zwiększ dawkę leków uspokajających, idź na dłuuuuugi urlop. > Dlaczego nie chcesz uwierzyć, że nie jestem jankiem, że jestem kimś innym, i po > > jaką cholerę usiłujesz zrazić pozostałych forumowiczów do janka? Nie umiesz > wznieść się ponad osobiste urazy? powiem ci, jak sie zalogujesz pod swoim poprzednim nickiem:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 28.07.03, 17:51 messja napisała: > powiem ci, jak sie zalogujesz pod swoim poprzednim nickiem:)))))))))))) messyjko, mówię po raz ostatni: nie jestem jankiem. Naucz sie tego na pamięć jak nie potrafisz zrozumieć:-))))))))))))))))))))))))))) mój uśmieszek większy i perfidniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 28.07.03, 19:45 slodki_pierdzioszek napisała: > messja napisała: > > > powiem ci, jak sie zalogujesz pod swoim poprzednim nickiem:)))))))))))) > > > messyjko, mówię po raz ostatni: nie jestem jankiem. Naucz sie tego na pamięć > jak nie potrafisz zrozumieć:-))))))))))))))))))))))))))) > mój uśmieszek większy i perfidniejszy skoro nie jestes jankiem to w czym problem?:) (do pisania usmiechow na szczescie nie musisz mysles zbyt intensywnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 28.07.03, 20:42 messja napisała: > skoro nie jestes jankiem to w czym problem?:) w czym problem? mam podać więcej? ja też jamochłonie umiem wstawiac linki:))) a może napiszesz, ze nie twierdziłaś, że jestem jankiem??? www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=7149527&a=7175168 www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=7169751&a=7177455 www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=7149527&a=7163659 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 28.07.03, 23:36 slodki_pierdzioszek napisała: > messja napisała: > > > skoro nie jestes jankiem to w czym problem?:) > > > > w czym problem? mam podać więcej? > ja też jamochłonie umiem wstawiac linki:))) jamochlonie? co za orginalnosci i finezja. chyba cie polubie jamochlonie:))))))))))))) a swoja droga jestes wyjatkowo niedomyslny, ta twoja naiwnosc jest nawet troche slodka i taka bezbronna na swoj sposob. nawet mnie wzruszasz:))))))))))) moja wypowiedz powiniennes bowiem odczytac tak: skoro nie jestes jankiem, to w czym problem z zalogowaniem sie pod twoim starym, poprzednim nickiem? gdybys nie byl jankiem , to bys tego problemu poprostu nie mial:)))))))))))))) a ze nadal, twierdzisz, iz jankiem nie jestes i nie potrafisz tego/nie chcesz udowodnic najwyrazniej klamiesz. ale o tym juz mowilam:))))))))))) > > a może napiszesz, ze nie twierdziłaś, że jestem jankiem??? nie: nie twierdze, ze nie twierdzilam:) w dodatku slicznie linki wstawiasz. masz jeszcze jakies, na dowod, ze dobrze, te umiejetnosc opanowales?:))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Deklaracja 29.07.03, 12:10 Tyle kolejnych błędów ortograficznych.... Aż żal Ci to wypominać i się znęcać, kiedy zarzucasz błędy ortograficzne innym.... W końcu nie kopie się ludzi, którzy maja problemy ze sobą. Taka np.: nerwica, albo paranoja, pasuje jak ulał do Ciebie. No bo jak inaczej to określić, takie wmawianie innego nicka komuś, kto innych nie używa? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 29.07.03, 12:24 ja_nek napisał: > Tyle kolejnych błędów ortograficznych.... > Aż żal Ci to wypominać i się znęcać, kiedy zarzucasz błędy ortograficzne > innym.... W końcu nie kopie się ludzi, którzy maja problemy ze sobą. > Taka np.: nerwica, albo paranoja, pasuje jak ulał do Ciebie. No bo jak inaczej > to określić, takie wmawianie innego nicka komuś, kto innych nie używa? zadziwia mnie szybkosc i sprawnosc z jaka przeszedles od ogolnej oceny mojej pisowni do ogolnego stanu mojego zdrowia psychicznego. napewno jestes osoba kompetentna do wystawiania jednego i drugiego radzaju ocen (biorac pod uwage twoja dzialalnosc na forum i logiczna spojnosc twoich wypowiedzi:P) janku ty twierdzisz, ze nie uzywasz innych nickow, a biorac pod uwage, ze z oczywistych powodow klamiesz, twoje przypisywanie mi choroby jest aktem desperacji i rozpaczy, po tym jak cie zdemaskowalam. gdyby bylo inaczej, nie zaprzeczalbys tak rozpaczliwie, przeciez wczoraj zalozylej juz watek, wyjasniajacy kim jestes. czyzbys mial podstawy myslec, ze nikt ci nie wierzy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 29.07.03, 22:02 messja napisała: > moja wypowiedz powiniennes bowiem odczytac tak: skoro nie jestes jankiem, to w > czym problem z zalogowaniem sie pod twoim starym, poprzednim nickiem? messyjko, musisz się wyrażać bardziej precyzyjnie, bo widać, że z logiką jesteś na bakier:-)))) proponuję zabawę, ty piszesz początek zdania a my zgadujemy co miałaś na myśli tak pisząc, a na koniec ty sobie wybierzesz co miałaś na myśli:-)))) upór z jakim twierdzisz, że mam inny nick na początku był zabawny, teraz świadczy na twoją niekorzyść- ośmieszasz się. Zrozum to,obślizgły grzybku. Co do linków, pączuszku puchaty, to wyobraź sobie, ze nie tylko ja umiem wstawiać takie cudeńka, wiesz w obecnych czasach prawie wszyscy to potrafią. Musisz to zaakceptować cukiereczku:-)))) Przepraszam, że juz nie masz sie czym popisywać:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 29.07.03, 22:23 slodki_pierdzioszek napisała: > messja napisała: > > > moja wypowiedz powiniennes bowiem odczytac tak: skoro nie jestes jankiem, > to > w > > czym problem z zalogowaniem sie pod twoim starym, poprzednim nickiem? > z tego wszystkiego zapomniales odpowiedzic na pytanie.... tja, to co jeszcze w z wiazku z tym mozesz powiedzic?:)))) a co do linkow, to faktycznie, chcialm sie popisac. to przeciez takie trudne i skomplikowane, nieprawdaz?:))) pewno brales lekcje:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 29.07.03, 22:34 messja napisała: > > messja napisała: > > > > > moja wypowiedz powiniennes bowiem odczytac tak: skoro nie jestes jank > iem, > > to > > w > > > czym problem z zalogowaniem sie pod twoim starym, poprzednim nickiem? > > > > z tego wszystkiego zapomniales odpowiedzic na pytanie.... z tobą gadać, to jakby plewy młócić:-) mam nicka i już, jest mój od zawsze, nie mam innego:-)) thats all > tja, to co jeszcze w z wiazku z tym mozesz powiedzic?:)))) "w z wiazku"? co to za polskie nowe wyrażenie? > a co do linkow, to faktycznie, chcialm sie popisac. to przeciez takie trudne i > skomplikowane wiedziałem:-))) cóż, zostałaś zdemaskowana:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 29.07.03, 23:57 > > z tobą gadać, to jakby plewy młócić:-) mam nicka i już, jest mój od zawsze, nie > > mam innego:-)) thats all no i widzisz janku, przeciez widac, ze klamiesz, nie jest twoj pierwszy nick, to oczywiste. nie mialbys powodu sie do mnie czepiac, gdybys byl tylko smierdzacym pierdzioszkiem:) > > > > tja, to co jeszcze w z wiazku z tym mozesz powiedzic?:)))) > "w z wiazku"? co to za polskie nowe wyrażenie? nie pytaj mnie o znaczenie wszystkich slow, ktorych nie rozumiesz:) > > > > a co do linkow, to faktycznie, chcialm sie popisac. to przeciez takie trud > ne > i > > skomplikowane > > wiedziałem:-))) cóż, zostałaś zdemaskowana:-)) nie. to ty jestes balwanem, ktory nie rozumie ironii:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 30.07.03, 17:58 messja napisała: > no i widzisz janku, przeciez widac, ze klamiesz, nie jest twoj pierwszy nick, > to oczywiste. to twoja wersja, zresztą kompletnie nie trafiona, nie jestem jankiem,pierwotniaczku. Obawiam sie, że i tak nie jesteś w stanie zrozumieć co piszę w zdaniu poprzednim, no, ale może za którymś razem się uda:-) > > > tja, to co jeszcze w z wiazku z tym mozesz powiedzic?:)))) > > "w z wiazku"? co to za polskie nowe wyrażenie? > > nie pytaj mnie o znaczenie wszystkich slow, ktorych nie rozumiesz:) nie małpuj po mnie, to, że nie rozumiałaś znaczenia słowa 'plebejuszka'wcale nie znaczy, że inni mają takie same problemy jak ty. Poza tym, to miało być ironiczne, nie moja wina, że znowu nic nie rozumiesz:-) > > > a co do linkow, to faktycznie, chcialm sie popisac. to przeciez takie > trud > > ne > > i > > > skomplikowane > > > > wiedziałem:-))) cóż, zostałaś zdemaskowana:-)) > > nie. to ty jestes balwanem, ktory nie rozumie ironii:PPP Nie, messyjko, najzwyczajniej w świecie przyznałaś się, że chciałaś się popisać umiejętnością wstawiania linków, wszyscy to widzieli:o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 30.07.03, 18:08 > > Nie, messyjko, najzwyczajniej w świecie przyznałaś się, że chciałaś się popisać > > umiejętnością wstawiania linków, wszyscy to widzieli:o)))) przerazajaca jest twoja przenikliowosc:)))) skoro twoim zdaniem, ktos moze myslec, ze wstawianiem linkow mozna sie pochwalic, to latwo ci zaimponowac. to moze teraz ty sie czyms pochwal, co jeszcze oprocz wstawiania linkow potrafisz. wlaczyc suszarke do wlosow, zawiazac buty, otworzyc drzwi, usiasc na krzesle?:))))) zgadlam?:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 30.07.03, 18:30 messja napisała: > > przerazajaca jest twoja przenikliowosc:)))) skoro twoim zdaniem, ktos moze > myslec, ze wstawianiem linkow mozna sie pochwalic, to latwo ci zaimponowac. Sama dopiero co pisałaś, że chciałaś sie pochwalić tą umiejętnością, hahaha:o)) a mi nie zaimponowałaś, jedynie szalenie ubawiłaś:o))) Re: Deklaracja Autor: messja@NOSPAM.gazeta.pl Data: 29-07-2003 22:23 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- slodki_pierdzioszek napisała: > messja napisała: > > > moja wypowiedz powiniennes bowiem odczytac tak: skoro nie jestes jankiem, > to > w > > czym problem z zalogowaniem sie pod twoim starym, poprzednim nickiem? > z tego wszystkiego zapomniales odpowiedzic na pytanie.... tja, to co jeszcze w z wiazku z tym mozesz powiedzic?:)))) a co do linkow, to faktycznie, chcialm sie popisac. to przeciez takie trudne i skomplikowane, nieprawdaz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 30.07.03, 18:43 slodki_pierdzioszek napisała: > messja napisała: > > > > > przerazajaca jest twoja przenikliowosc:)))) skoro twoim zdaniem, ktos moze > > > myslec, ze wstawianiem linkow mozna sie pochwalic, to latwo ci zaimponowac > . > > Sama dopiero co pisałaś, że chciałaś sie pochwalić tą umiejętnością, hahaha:o)) hahahah, a ty nie mowiles, ze nie wiesz co to ironia hahahaahahaahaahaha:OOO)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 30.07.03, 18:56 messja napisała: > hahahah, a ty nie mowiles, ze nie wiesz co to ironia nie mówiłem, bo fujarko się nie zapytałaś:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 30.07.03, 19:03 slodki_pierdzioszek napisała: > messja napisała: > > > hahahah, a ty nie mowiles, ze nie wiesz co to ironia > > nie mówiłem, bo fujarko się nie zapytałaś:o)) przepraszam, ze ci przypisuje znajomosc "trudnych" slow. to juz po raz ostatni. by cie wiecej nie stresowac, temat zamykam. Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 30.07.03, 19:09 messja napisała: > przepraszam, ze ci przypisuje znajomosc "trudnych" slow. to juz po raz ostatni. nie krępuj się, pytaj nadal:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 30.07.03, 19:37 slodki_pierdzioszek napisała: > messja napisała: > > > przepraszam, ze ci przypisuje znajomosc "trudnych" slow. to juz po raz > ostatni. > > nie krępuj się, pytaj nadal:o))) przepraszam, ze pisze do ciebie proste zdania, ktorych znaczenia nie potrafisz zrozumiec. to juz po raz ostatni:PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 30.07.03, 19:40 messja napisała: > przepraszam, ze pisze do ciebie proste zdania, ktorych znaczenia nie potrafisz > zrozumiec. to juz po raz ostatni:PPPPPPP messyjko, to tylko ty tak myślisz, o ile w ogóle myślisz. Droczę sie z tobą ptysiu, a ty kompletnie tego nie jarzysz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: Deklaracja IP: *.*.*.* 29.07.03, 12:32 a kapusta pisze smutnie "moi drodzy po co kłutnie, po co wasze swary głupie , wszak i tak zginiemy w zupie..."...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 29.07.03, 12:45 Gość portalu: samowolny napisał(a): > a kapusta pisze smutnie "moi drodzy po co kłutnie, po co wasze swary głupie , > wszak i tak zginiemy w zupie..."...:))))) ja tez pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Deklaracja 29.07.03, 13:10 Ciekaw jestem jakie to oczywiste powody i jakich rzekomo nicków używam? Czekam niecierpliwie co pani śledcza jeszcze wymyśli bezsensownego w swej główce. A deklaracja? Każdy może składać, kiedy jest pomawiany. Jest to dowód winy? A to ciekawe, z jakiego podręcznika prawa pochodzi ta teoria. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Deklaracja 29.07.03, 13:13 "Wszystko co od tej chwili powiesz może być użyte przeciwko Tobie" ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 29.07.03, 13:23 ja_nek napisał: > Ciekaw jestem jakie to oczywiste powody i jakich rzekomo nicków używam? > Czekam niecierpliwie co pani śledcza jeszcze wymyśli bezsensownego w swej > główce. > A deklaracja? Każdy może składać, kiedy jest pomawiany. Jest to dowód winy? A > to ciekawe, z jakiego podręcznika prawa pochodzi ta teoria. twoje pytania i stopien zrozumienia calkowicie poprawnie zbudowanego tekstu pisanego, sa tak zenujace, ze wyjasnim ci cokolwiek po raz ostatni. szkoda mi czasu, a ty powinniens, nie wiem tak naprawde co, moze wziac koroepetycje:P jednak pierwsze pytanie zostawie bez odpowiedzi, zalalmalo mnie poprostu:))))))))) a co deklaracji, to nie wiem, z jakiego podrecznika prawa pochodzi ta teria. nic mi bowiem nie wiadomo o jej istnieniu. jesli twierdzisz cos innego to klamiesz, albo znowu cos zle zrozumiales:) messja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: Deklaracja IP: *.*.*.* 29.07.03, 13:25 a może kto sie czubi ten sie lubi???..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Deklaracja 29.07.03, 13:29 Gość portalu: samowolny napisał(a): > a może kto sie czubi ten sie lubi???..:)))) nie. a szkoda. ale to nie przeszkadza bym "czubiac" sie z jankiem, lubila jednoczesnie innych ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: dlaczego 29.07.03, 13:38 jmx napisała: > > to dla wzmocnienia efektó ;-) > teras jósz fiem z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dlaczego 29.07.03, 16:56 ja_nek napisał: > Żeby można było pomóc wszystkim;)) mam wrazenie, ze ty wlasnie szukasz pomocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: dlaczego 29.07.03, 19:41 messja napisała: > mam wrazenie, ze ty wlasnie szukasz pomocy:) Myślałem, że jesteś pewna, tylko masz wrażenie? Tracisz fason Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dlaczego 29.07.03, 21:04 ja_nek napisał: > messja napisała: > > > mam wrazenie, ze ty wlasnie szukasz pomocy:) > > Myślałem, że jesteś pewna, tylko masz wrażenie? > Tracisz fason a kiedy tak myslales? mozesz podac przyklad? a co do fasonu - nie tobie go osadzac, przeciez ty go nigdy nie miales:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: dlaczego 29.07.03, 21:49 messja napisała: > a kiedy tak myslales? mozesz podac przyklad? > a co do fasonu - nie tobie go osadzac, przeciez ty go nigdy nie miales:) messyjko, słoneczko nasze forumowe, paranoiczko, mogę ci powiedzieć, że nie tak dawno uważałaś, że jestem mariem, więc jak, kim jestem? może Whitney Houston, może Paweł Deląg? czy dalej obstawiasz janka? Daj już spokój z tymi przykładami, bo stajesz się żenująco śmieszna i pozostali są w stanie pomyśleć, że na nic innego cię nie stać. Co do fasonu- co jako plebejuszka możesz o nim wiedzieć?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dlaczego 29.07.03, 22:17 slodki_pierdzioszek napisała: > messja napisała: > > > a kiedy tak myslales? mozesz podac przyklad? > > a co do fasonu - nie tobie go osadzac, przeciez ty go nigdy nie miales:) > > > messyjko, słoneczko nasze forumowe, paranoiczko, mogę ci powiedzieć, że nie tak > > dawno uważałaś, że jestem mariem, więc jak, kim jestem? może Whitney Houston, > może Paweł Deląg? czy dalej obstawiasz janka? a za kogo sie teraz uwazasz? a moze od urodzenia mama mowila do ciebie moj ty sodki pierdzioszku?:)))))))))))))) > Daj już spokój z tymi przykładami, a o co dokladnie ci chodzi? bo stajesz się żenująco śmieszna i pozostali > > są w stanie pomyśleć, że na nic innego cię nie stać. > Co do fasonu- co jako plebejuszka możesz o nim wiedzieć?:-) a kto to jest "plebejuszka" i dlaczego ma czegos nie wiedziec?:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: dlaczego 29.07.03, 22:27 messja napisała: > > messyjko, słoneczko nasze forumowe, paranoiczko, mogę ci powiedzieć, że ni > e > tak > > > > dawno uważałaś, że jestem mariem, więc jak, kim jestem? może Whitney Houst > on, > > może Paweł Deląg? czy dalej obstawiasz janka? > > > a za kogo sie teraz uwazasz? a moze od urodzenia mama mowila do ciebie moj ty > sodki pierdzioszku?:)))))))))))))) "sodki" to juz napewno nie, może słodki. Guzik cię obchodzi jak mówiła, muchomorku. Kim jestem to twój problem i jak juz pisałem wcześniej twojego psychoterapeuty, znajdź sobie ciekawsze zajęcia niż dumanie nad tym kim jestem:-))))) > > Daj już spokój z tymi przykładami, > > a o co dokladnie ci chodzi? ja nie wiem o co ci chodzi, ptysiu:-)))))) a pisać setki razy tego samego nie lubię, poczytaj sobie inne moje posty:-)) noc długa, będziesz mieć zajęcie do rana:-)))) > a kto to jest "plebejuszka" i dlaczego ma czegos nie wiedziec?:) poczytaj sobie w mądrych książkach, 'wrzuć' to hasełko na wyszukiwarkę internetową to się dowiesz, ptysiu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: dlaczego 29.07.03, 22:38 Biedaczka ciągle każe coś cytować, bo nie wie. Trzeba za rączkę prowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: dlaczego 29.07.03, 22:48 ja_nek napisał: > Biedaczka ciągle każe coś cytować, bo nie wie. Trzeba za rączkę prowadzić. taaak, ale ile można? jako dziecko pewnie zadawała bez przerwy pytanie: dlaczego, a zaraz potem odkryła drugie słowo: udowodnij;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dlaczego 30.07.03, 00:32 ja_nek napisał: > Biedaczka ciągle każe coś cytować, bo nie wie. Trzeba za rączkę prowadzić. nie kaze, ale zastanawialam sie w wielu wypadkach skad sie braly twoje oskarzenia. zawsze niestety z brudnego palca:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dlaczego 29.07.03, 23:15 > > a o co dokladnie ci chodzi? > ja nie wiem o co ci chodzi, ptysiu:-)))))) jak nie wiesz o jakie i ktore przyklady chodzi, to nie bede mogla dac sobie spokoj. musisz sie dowiedziec o co ci chodzi, by mnie wogole o cos prosic. nie jestes zbyt bystry janku:) > > a kto to jest "plebejuszka" i dlaczego ma czegos nie wiedziec?:) > poczytaj sobie w mądrych książkach, 'wrzuć' to hasełko na wyszukiwarkę > internetową to się dowiesz, ptysiu:-) tak jak sadzilam - uzywasz slow, kotrych znaczenia nie znasz. nie wystarczy znac, mzdre slowa, by wydac sie inteligentnym, trzeba je uzywac w dobrym kontekscie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: dlaczego 29.07.03, 23:36 messja napisała: > jak nie wiesz o jakie i ktore przyklady chodzi, to nie bede mogla dac sobie > spokoj. messjo, wiem, ale jest juz późno, dziecinko, idź spać. Jutro o tym porozmawiamy, oczywiście jak sobie przypomnisz o co ci chodzi, ja nie wiem co sie tli w tym twoim chorym łebku;-)) Kochanieńka, jutro.:-)) >musisz sie dowiedziec o co ci chodzi, by mnie wogole o cos prosic. ale ja o nic cię nie proszę, messyjko. Weź proszki na ból głowy, bo widzę, że coś ci jest:-))) i nie denerwuj się, doktor zabronił;-) > nie jestes zbyt bystry janku:) myślałem, że rozmawiasz ze mną. Dlaczego we wszystko wplątujesz janka? czy wszystko kojarzy ci sie z jankiem? > > > a kto to jest "plebejuszka" i dlaczego ma czegos nie wiedziec?:) > > poczytaj sobie w mądrych książkach, 'wrzuć' to hasełko na wyszukiwarkę > > internetową to się dowiesz, ptysiu:-) > > tak jak sadzilam - uzywasz slow, kotrych znaczenia nie znasz. nie wystarczy > znac, mzdre slowa, by wydac sie inteligentnym, trzeba je uzywac w dobrym > kontekscie:)))) 'kotrych', 'mzdre' - moja wyszukiwarka z tymi słowami sobie nie radzi, a twoja, ptysiu?:-))) czy ty zawsze musisz pytać innych o znaczenie słów, których nie rozumiesz? zadaj sobie trochę trudu i sama się dowiedz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dlaczego 29.07.03, 23:52 > messjo, wiem, ale jest juz późno, dziecinko, idź spać. > Jutro o tym porozmawiamy, oczywiście jak sobie przypomnisz o co ci chodzi, ja > nie wiem co sie tli w tym twoim chorym łebku;-)) Kochanieńka, jutro.:-)) wiesz, ale nie powiesz? no to trudno:))) nie bede umiala ci pomoc:) > > >musisz sie dowiedziec o co ci chodzi, by mnie wogole o cos prosic. > ale ja o nic cię nie proszę, messyjko. a to nie byla prosba, wobec tego co, rozkaz?:) Weź proszki na ból głowy, bo widzę, że > coś ci jest:-))) i nie denerwuj się, doktor zabronił;-) jak tobie zabronil to mnie nie boli:) > > > > nie jestes zbyt bystry janku:) > myślałem, że rozmawiasz ze mną. > Dlaczego we wszystko wplątujesz janka? nie we wszystko janku, w niektore rzeczy sam sie pchasz:) > 'kotrych', 'mzdre' - moja wyszukiwarka z tymi słowami sobie nie radzi, a twoja, > > ptysiu?:-))) to byly slowa, z bledami literowymi. bledy literowe, zasadniczo sie roznia od glupoty, jaka jest uzycie wyrazu, ktorego znaczenia sie nie zna i to w zlym kontekscie. przykre, ze jestes takim ignorantem, tym bardziej, ze tak strasznie sie starasz cos sobie tymi wpisami udowodnic. mysle, ze powinnienes juz dac sobie spokoj i dalej sie nie osmieszac. cokolwiek postanowisz, troche mnie juz znudziles i zmeczyles, tym bardziej, ze jak widze, nie masz nic do powiedzenia. > czy ty zawsze musisz pytać innych o znaczenie słów, których nie rozumiesz? ciebie akurat zapytalam o slowo, kotrego ty uzyles, nie twierdzilam, ze go nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: dlaczego 30.07.03, 18:22 messja napisała: > wiesz, ale nie powiesz? no to trudno:))) Nigdzie nie napisałem, że wiem; to ty z uporem maniaka, twierdzisz, że ja coś niby wiem o co ci chodzi, a ja qrna nie wiem o co ci chodzi:o)) czy to takie trudne do zrozumienia nawet na jednym z niższych poziomów rozwoju intelektualnego jak twój? > > >musisz sie dowiedziec o co ci chodzi, by mnie wogole o cos prosic. > > ale ja o nic cię nie proszę, messyjko. > a to nie byla prosba, wobec tego co, rozkaz?:) kobitko, co ty bredzisz, ba, majaczysz? ja ciebie o coś prosiłem? może tylko o to, żebyś sobie wbiła w swój zakuty, malutki móżdżek, że nie jestem janek:o)))) > > Weź proszki na ból głowy, bo widzę, że > > coś ci jest:-))) i nie denerwuj się, doktor zabronił;-) > > jak tobie zabronil to mnie nie boli:) pisałem, że tobie zabronił, pisałem w drugiej osobie, do ciebie, fujarko:o)) znowu nie rozumiesz;o) > > > nie jestes zbyt bystry janku:) > > myślałem, że rozmawiasz ze mną. > > Dlaczego we wszystko wplątujesz janka? > > nie we wszystko janku, w niektore rzeczy sam sie pchasz:) znowu gada z wyimaginowanym jankiem, ludzie! patrzajcie no! a w jakie rzeczy janek sam się pcha? Oświeć nas wszystkich, o nasz kaganku oświatowy:o))))) > > 'kotrych', 'mzdre' - moja wyszukiwarka z tymi słowami sobie nie radzi, a > twoja, ptysiu?:-))) > to byly slowa, z bledami literowymi. bledy literowe, to czemu mój ptysiaczku śmiejesz się gdy inni robią takie błędy? > przykre, ze jestes takim ignorantem, tym bardziej, ze tak strasznie sie starasz cos sobie tymi wpisami udowodnic. nic nie udowadniam, zrozumiałaś, pantofelku? > jak widze, nie masz nic do powiedzenia. łaaaaał, messyjka wytoczyła jeden z jej koronnych argumentów, że jakoby przedmówca nie ma nic do powiedzenia. A po czym to stwierdziłaś? > ciebie akurat zapytalam o slowo, kotrego ty uzyles, nie twierdzilam, ze go nie rozumiem. ale nie napisałaś, że rozumiesz. A 'plebejuszką' i tak jesteś, wszyscy widzą:-)) Odpowiedz Link Zgłoś