Dodaj do ulubionych

Deklaracja

28.07.03, 12:44
Posługuję się jednym nickiem.
A zwracanie się do innych osób przz messję i mówienie do nich "janku" to
pomówienie.

Pozdrawiam
janek
Obserwuj wątek
    • messja wnioski 28.07.03, 13:00
      ja_nek napisał:

> Posługuję się jednym nickiem.
      > A zwracanie się do innych osób przz messję i mówienie do nich "janku" to
      > pomówienie.
      >
      > Pozdrawiam
      > janek

na ile janek i jego deklaracje sa, czy moga wydawac sie wiarygodne mozna
      osadzic na podstawie jego wypowiedzi, w ktorej twierdzi, ze
      jestem "specjalistka" od pisania pod innymi nickami, by zaraz w nastepnej
      wypowiedzi przyznac, ze nie potrafi tego udowdnic.
      wnioski wyciagnijcie sami.
      • psiutek_kogutek Re: wnioski 28.07.03, 13:03
        krowko najdrozsxza, zapomniualas podac link, gdzie to robi:)) Czekamy, choc
        wszysscy wiemy:))
        • messja Re: wnioski 28.07.03, 13:10
          psiutek_kogutek napisał:

> krowko najdrozsxza, zapomniualas podac link, gdzie to robi:)) Czekamy, choc
          > wszysscy wiemy:))

janku tak bardzo sie podnieciles, ze znowu robisz "literowki". panuj nad soba,
          panuj!
          ludzie patrza!
    • psiutek_kogutek Re: Deklaracja 28.07.03, 13:02
      zwracanie sie do mnei "Janku" przez blondowlosa krowe morska tez jest
      nieporozumieniem. ZA Jankiem nie przepadam, ale takiego swintswa bym mu nie
      zrobil, by napisac cos pieszczotliwego o naszej skarlalej forumowej pieknosci-
      cenzorce:)))
      • messja Re: Deklaracja 28.07.03, 13:08
        psiutek_kogutek napisał:

> zwracanie sie do mnei "Janku" przez blondowlosa krowe morska tez jest
        > nieporozumieniem. ZA Jankiem nie przepadam, ale takiego swintswa bym mu nie
        > zrobil, by napisac cos pieszczotliwego o naszej skarlalej forumowej pieknosci-
        > cenzorce:)))

janku daj spokoj. gdybys nie byl jankiem poprostu pisal bys pod swoim nickim.
        po co bys komplikowal trudna i tak dla janka sytuacje.
        sam widzisz, sytuacja patowa: albo jestes jankiem.... albo robisz mu swinstwo,
        coraz bardziej pograzajac go takim wpisami ( tym bradziej, ze wlasnie janek zna
        mnie osbiscie i wie jaki mam kolor wlosow).
        skoro jednak twierdzisz, ze nie zrobilbys mu swinstwa, a nie ma powodow ci nie
        wierzyc, bo wszyscy "starzy" lubia janka i trzymaja jego strone... wychodzi na
        to , ze jankiem jednak jestes:)

tak czy siak janek siedzi przez ciebie w tej kupie po uszy:)
        • psiutek_kogutek Re: Deklaracja 28.07.03, 13:22
          >
          > janku daj spokoj. gdybys nie byl jankiem poprostu pisal bys pod swoim nickim.

Ok. Powiem jak krowie na granicy. Nie jestem Jankiem, dlatego pisze pod swoim
          nickiem - stosuje sie do Twojej wskazowki, foczko najtlusciejsza, wiec powinnas
          to zrozumiec.

> po co bys komplikowal trudna i tak dla janka sytuacje.
          > sam widzisz, sytuacja patowa: albo jestes jankiem.... albo robisz mu
          swinstwo,

To mi zwisa. To jest pat dla Janka i ew. dla Ciebie, biednej zagubionej mordki
          bulteriera, ktora jest bezradna jak dziecko we mgle (choc w tym srodowisku sie
          niezle pewnei poruszasz - wieczorne powroty z pracy wsord mgiel typowych dla
          Twojego miasta zrobily swoje...)

> coraz bardziej pograzajac go takim wpisami ( tym bradziej, ze wlasnie janek
          zna
          >
          > mnie osbiscie i wie jaki mam kolor wlosow).

To mozna wyczýtac w tresci Twoich wpisow, choc nie jestem uprzedzony do
          blondynek. Zreszta, byla ta informacja na forum a i poczta pantoflowa sie
          niezle rozeszla:))

> skoro jednak twierdzisz, ze nie zrobilbys mu swinstwa, a nie ma powodow ci
          nie
          > wierzyc, bo wszyscy "starzy" lubia janka i trzymaja jego strone... wychodzi
          na
          > to , ze jankiem jednak jestes:)
          >
          > tak czy siak janek siedzi przez ciebie w tej kupie po uszy:)

Oj krowko, pogubilas sie i teraz cos tam probujesz wykrecic... A gdzie sie
          podzialy te Twoje szczekajace pieski, co tak wiernie bronia swojej Pani? Gdzie
          te tlumy, co tak Cie rozumieja, zaszczycone Twymi pozwoleniami? Chyba sie gubia
          same w tym co wypisujesz. Zly przyklad dajesz, opuchnieta biedroneczko ze
          zlamanym skrzydelkiem...
          • messja Re: Deklaracja 28.07.03, 14:34
            psiutek_kogutek napisał:

> >
            > > janku daj spokoj. gdybys nie byl jankiem poprostu pisal bys pod swoim nick
            > im.
            >
            > Ok. Powiem jak krowie na granicy. Nie jestem Jankiem, dlatego pisze pod swoim
            > nickiem - stosuje sie do Twojej wskazowki, foczko najtlusciejsza, wiec
            powinnas
            >
            > to zrozumiec.

piszesz pod przebraniem. i ja cie rozumiem mimo wszystko. twoj jezyk i liczne
            bledy bardzo kompromituja cie jako janka i nie chcesz w ten sposob do konca
            zniechecic sobie juz i tak przetrzebionych fanow. trudno: wstydzisz sie pisac
            pod swoim nickiem, nie za dobrze to swiadczy o twoich atrybutach mzczyzny, no
            ale o tym to juz chyba sam najlepiej wiesz.
            mimo wielu wyzwisk, obrazliwych epitetow i inwektyw nie mam do ciebie zalu,
            wrecz przeciwnie coraz bardziej jest mi ciebie jednak zal.
            gestosc i pasja z jak probujesz mnie obrzucic blotem i obrazic, swiadczy tylko
            o tym jak bardzo jestes zdenerwowany. a krowa, foczka i biedrona to bardzo mile
            i pozyteczne stworzonka. to tak na marginesie. gdybys zainteresowal sie czyms
            pozytecznym nie musialbyc teraz mi zadroscic, bo pewno mialbys jakas prace i
            wlasne zainteresowania.

a tak pozostala ci jeno poczta pantoflowa i nienawisc:)

>
            > > po co bys komplikowal trudna i tak dla janka sytuacje.
            > > sam widzisz, sytuacja patowa: albo jestes jankiem.... albo robisz mu
            > swinstwo,
            >
            > To mi zwisa.

odpowiedz godna niemezczyzny:)
            • psiutek_kogutek Re: Deklaracja 28.07.03, 14:43
              >
              > odpowiedz godna niemezczyzny:)
              >
              uuuu, prosze, wyciagnelismy asa z rekawa:)). wycinamy kawalki postow i je
              komentujemy wybiorczo. Ladnie, ladnie...
              Widzisz, problem polega na tym, ze cos tam sobie wbilas do glowki (zdradze Ci -
              ja tez widzialem, choc nie jestem mimo wszysto JAnkiem, o! Gdybym byl, to bym
              pisal jako on), i zadna sila nie jest w stanie Ci tego spod czaszki wybic.
              ponad 90% forumowiczow robi bledy, czy to znaczy, ze sa Jankiem? Nie, to znaczy
              ze bardziej sie troszcza tresc niz o oprawe. Jednak rozumiem Twoj zal - ciezko
              czasem zgadywac jest, o co chodzi? Dym idzie uszami, wymyslane na oczekaniu
              riposty sensu zadnego nie maja (tak, o twoich pisze - w kazdym watku bredzisz
              skarbie to samo)...
              I ponowie pytanie: gdzie jestem nielogiczny? I drugie: gdzie sa wszyscy Twoi
              obroncy? czyzby zobaczyli, ze krol (w tym wypadku krolowa) z naga dupa po
              palacu chodzi? Ze pod zlota szata takie samo cialo jak i u nich? Scena z
              gombrowicza mi sie przypomina, pewnie nie zgadniesz ktora.. jak byl bal na
              palacu i hrabia sie zastanawial, co sie stanie, gdy lud zobaczy dupy
              arystokratow...
              • messja Re: Deklaracja 28.07.03, 15:53
                psiutek_kogutek napisał:

> >
                > > odpowiedz godna niemezczyzny:)
                > >
                > uuuu, prosze, wyciagnelismy asa z rekawa:)). wycinamy kawalki postow i je
                > komentujemy wybiorczo. Ladnie, ladnie...

ty tez:))))))))))))

> Widzisz, problem polega na tym, ze cos tam sobie wbilas do glowki (zdradze
                Ci -
                >
                > ja tez widzialem, choc nie jestem mimo wszysto JAnkiem, o! Gdybym byl, to bym
                > pisal jako on)

to ma byc dowod? no teraz to mnie dopiero rozsmieszyles:)) gdybys byl
                kimkolwiek innym niz jankiem to pisalbys pod wlasnym nickiem, ne majac powodow
                by kompromitowac janka. a tak sorry winetou:)

, i zadna sila nie jest w stanie Ci tego spod czaszki wybic.
                > ponad 90% forumowiczow robi bledy, czy to znaczy, ze sa Jankiem?

ale to kto i w jakim procencie robi bledy nie ma tu najmniejszego znaczenia.
                przeciez nie twierdzialam, ze jestes jankiem bo robisz bledy! a moze sie
                myle?:))))))) udowodnij, ze nie mam racji. prosze:)))))

Nie, to znaczy
                >
                > ze bardziej sie troszcza tresc niz o oprawe.

a to duzo wyjasnia. faktycznie z taka gleboka i przemyslana trescia, kto by sie
                tam jeszcze przejmowal forma. zdruzgotales mnie. pokonales, pobiles, polozyles
                na lopatki. poddaje sie i prosze o litosc:)))))))))))

Jednak rozumiem Twoj zal - ciezko
                >
                > czasem zgadywac jest, o co chodzi? Dym idzie uszami, wymyslane na oczekaniu
                > riposty sensu zadnego nie maja

tak? no to troche ci wspoczuje:)

(tak, o twoich pisze - w kazdym watku bredzisz
                > skarbie to samo)...

czyli dokladnie co?:)))))

> I ponowie pytanie: gdzie jestem nielogiczny?
                nie wiem. niegdy nie twierdzilam, ze jestes nielogiczny:))))))))))

I drugie: gdzie sa wszyscy Twoi
                > obroncy? czyzby zobaczyli, ze krol (w tym wypadku krolowa) z naga dupa po
                > palacu chodzi? Ze pod zlota szata takie samo cialo jak i u nich? Scena z
                > gombrowicza mi sie przypomina, pewnie nie zgadniesz ktora.. jak byl bal na
                > palacu i hrabia sie zastanawial, co sie stanie, gdy lud zobaczy dupy
                > arystokratow...

i z nowu o dupie? nie chce cie pouczac, ale u Gombrowicza nie nalezy
                odtrzytywac tego slowa zbyt doslownie. mam wrazenie, ze jeszcze troche zatrudna
                dla ciebie lektora. moze swierszczyki narazie? to bardziej bedzie sie wiazalo z
                kierunkiem obecnych twoich zainteresowan:)
          • ja_nek Re: Deklaracja 28.07.03, 14:46
            Żal mi Ciebie messja. Dobrze wiesz, a tym co nie wiedzą powiem, że mój nick to
            ja_nek po tym jak się loguję, a przed logowaniem:

Janek z IP ipartners.pl - praca
            i warszawa.cvx.ppp..... - dom

A co do twoich nicków: nigdy wprost nie powiedziałaś, (czy w najwdawniejszej
            przeszłości swego pobytu na forum), miałaś inny nick. Stą materiał do drobnej
            spekulacji
            Jest ona zresztą niczym w porównaniu do twojego kojarzenia mnie z kogutkiem.
            • messja Re: Deklaracja 28.07.03, 15:42
              ja_nek napisał:

> Żal mi Ciebie messja. Dobrze wiesz, a tym co nie wiedzą powiem, że mój nick
              to
              > ja_nek po tym jak się loguję, a przed logowaniem:
              >
              > Janek z IP ipartners.pl - praca
              > i warszawa.cvx.ppp..... - dom

z powyzszych informacji nic nie wynika. wiesz o tym ty, ja i wszyscy na tym
              forum, ktorzy skonczyli 5klase podstawowki.
              nie udawaj glupszego niz jestes.

>
              > A co do twoich nicków: nigdy wprost nie powiedziałaś, (czy w najwdawniejszej
              > przeszłości swego pobytu na forum), miałaś inny nick. Stą materiał do drobnej
              > spekulacji

jesli nigdy wprost nie powiedzialam, to nie ma materialow do zadnych spekulacji.
              a jesli spekulucja to nie to samo by dowod by kogos nazywac "specjalista" od
              zmiany nickow. jesli roznicy nie pojmujesz, to twoj zal, jest zle zorientowany.
              • saqqara Re: Deklaracja 28.07.03, 16:16
                messja napisała:

> wiesz o tym ty, ja i wszyscy na tym forum, ktorzy skonczyli 5klase
                podstawowki.

kurcze, nawet nie bede ukrywac, ze sie stesknilam.
                natomiast jestem zszokowana ze tak nisko oceniasz inteligencje osob tu
                piszacych. 5 klasa podstawowki???!!! no chyba ze mialas siebie na mysli... to
                sie zgodze:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • messja Re: Deklaracja 28.07.03, 17:20
                  saqqara napisała:

> messja napisała:
                  >
                  > > wiesz o tym ty, ja i wszyscy na tym forum, ktorzy skonczyli 5klase
                  > podstawowki.
                  >
                  >
                  > kurcze, nawet nie bede ukrywac, ze sie stesknilam.
                  > natomiast jestem zszokowana ze tak nisko oceniasz inteligencje osob tu
                  > piszacych. 5 klasa podstawowki???!!! no chyba ze mialas siebie na mysli... to
                  > sie zgodze:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  >

tak mialam siebie m.in. na mysli: ja JUZ KIEDYS skonczylam 5kl podstawowki.
                  troche natomiast napawa mnie konstrnacja twoje zdumienie i nie bardzo wiem jak
                  ci wytlumaczyc, ze z faktu, iz zakladam ze wiekszosc ludzi tu piszacych JUZ
                  skonczyla PRZYNAJMNIEJ 5klas podstawowki, bardzo czesto znacznie wiecej, nie
                  oznacza, ze nisko oceniam ich inteligencje.:)

wiem, ze sa wyjatki (stad wlasnie twoje klopoty ze zrozumieniem prostego
                  tekstu) ale to juz inna sprawa.
    • slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 28.07.03, 17:13

Posługuję się jednym nickiem.
      A zwracanie się do mnie przez messję i mówienie "janku" to
      pomówienie.

Pozdrawiam

slodki_pierdzioszek, nie żaden janek
      • messja Re: Deklaracja 28.07.03, 17:23
        pierdzioszek nie jest twoim orginalnym, pierwszym nickiem. to oczywiste.
        jestes tchorzem i klamca.
        wstydz sie janku!
        • slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 28.07.03, 17:30
          messjo, dlaczego jesteś tak uparcie zawzięta?
          Lecz się, zwiększ dawkę leków uspokajających, idź na dłuuuuugi urlop.
          Dlaczego nie chcesz uwierzyć, że nie jestem jankiem, że jestem kimś innym, i po
          jaką cholerę usiłujesz zrazić pozostałych forumowiczów do janka? Nie umiesz
          wznieść się ponad osobiste urazy?
          • messja Re: Deklaracja 28.07.03, 17:40
            slodki_pierdzioszek napisała:

> messjo, dlaczego jesteś tak uparcie zawzięta?
            > Lecz się, zwiększ dawkę leków uspokajających, idź na dłuuuuugi urlop.
            > Dlaczego nie chcesz uwierzyć, że nie jestem jankiem, że jestem kimś innym, i
            po
            >
            > jaką cholerę usiłujesz zrazić pozostałych forumowiczów do janka? Nie umiesz
            > wznieść się ponad osobiste urazy?

powiem ci, jak sie zalogujesz pod swoim poprzednim nickiem:))))))))))))
            • slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 28.07.03, 17:51
              messja napisała:

> powiem ci, jak sie zalogujesz pod swoim poprzednim nickiem:))))))))))))

messyjko, mówię po raz ostatni: nie jestem jankiem. Naucz sie tego na pamięć
              jak nie potrafisz zrozumieć:-)))))))))))))))))))))))))))
              mój uśmieszek większy i perfidniejszy
              • messja Re: Deklaracja 28.07.03, 19:45

> messja napisała:
                >
                > > powiem ci, jak sie zalogujesz pod swoim poprzednim nickiem:))))))))))))
                >
                >
                > messyjko, mówię po raz ostatni: nie jestem jankiem. Naucz sie tego na pamięć
                > jak nie potrafisz zrozumieć:-)))))))))))))))))))))))))))
                > mój uśmieszek większy i perfidniejszy

skoro nie jestes jankiem to w czym problem?:)
                (do pisania usmiechow na szczescie nie musisz mysles zbyt intensywnie:)))
                • slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 28.07.03, 20:42
                  messja napisała:

> skoro nie jestes jankiem to w czym problem?:)

w czym problem? mam podać więcej?
                  ja też jamochłonie umiem wstawiac linki:)))

a może napiszesz, ze nie twierdziłaś, że jestem jankiem???

www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=7149527&a=7175168
                  www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=7169751&a=7177455
                  www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=7149527&a=7163659
                  • messja Re: Deklaracja 28.07.03, 23:36

> messja napisała:
                    >
                    > > skoro nie jestes jankiem to w czym problem?:)
                    >
                    >
                    >
                    > w czym problem? mam podać więcej?
                    > ja też jamochłonie umiem wstawiac linki:)))

jamochlonie? co za orginalnosci i finezja. chyba cie polubie
                    jamochlonie:)))))))))))))

a swoja droga jestes wyjatkowo niedomyslny, ta twoja naiwnosc jest nawet troche
                    slodka i taka bezbronna na swoj sposob. nawet mnie wzruszasz:)))))))))))

moja wypowiedz powiniennes bowiem odczytac tak: skoro nie jestes jankiem, to w
                    czym problem z zalogowaniem sie pod twoim starym, poprzednim nickiem? gdybys
                    nie byl jankiem , to bys tego problemu poprostu nie mial:))))))))))))))
                    a ze nadal, twierdzisz, iz jankiem nie jestes i nie potrafisz tego/nie chcesz
                    udowodnic najwyrazniej klamiesz. ale o tym juz mowilam:)))))))))))
                    >
                    > a może napiszesz, ze nie twierdziłaś, że jestem jankiem???

nie: nie twierdze, ze nie twierdzilam:) w dodatku slicznie linki wstawiasz.
                    masz jeszcze jakies, na dowod, ze dobrze, te umiejetnosc opanowales?:)))))))))
                    >
                    • ja_nek Re: Deklaracja 29.07.03, 12:10
                      Tyle kolejnych błędów ortograficznych....
                      Aż żal Ci to wypominać i się znęcać, kiedy zarzucasz błędy ortograficzne
                      innym.... W końcu nie kopie się ludzi, którzy maja problemy ze sobą.
                      Taka np.: nerwica, albo paranoja, pasuje jak ulał do Ciebie. No bo jak inaczej
                      to określić, takie wmawianie innego nicka komuś, kto innych nie używa?
                      • messja Re: Deklaracja 29.07.03, 12:24
                        ja_nek napisał:

> Tyle kolejnych błędów ortograficznych....
                        > Aż żal Ci to wypominać i się znęcać, kiedy zarzucasz błędy ortograficzne
                        > innym.... W końcu nie kopie się ludzi, którzy maja problemy ze sobą.
                        > Taka np.: nerwica, albo paranoja, pasuje jak ulał do Ciebie. No bo jak
                        inaczej
                        > to określić, takie wmawianie innego nicka komuś, kto innych nie używa?

zadziwia mnie szybkosc i sprawnosc z jaka przeszedles od ogolnej oceny mojej
                        pisowni do ogolnego stanu mojego zdrowia psychicznego.
                        napewno jestes osoba kompetentna do wystawiania jednego i drugiego radzaju ocen
                        (biorac pod uwage twoja dzialalnosc na forum i logiczna spojnosc twoich
                        wypowiedzi:P)
                        janku ty twierdzisz, ze nie uzywasz innych nickow, a biorac pod uwage, ze z
                        oczywistych powodow klamiesz, twoje przypisywanie mi choroby jest aktem
                        desperacji i rozpaczy, po tym jak cie zdemaskowalam.

gdyby bylo inaczej, nie zaprzeczalbys tak rozpaczliwie, przeciez wczoraj
                        zalozylej juz watek, wyjasniajacy kim jestes. czyzbys mial podstawy myslec, ze
                        nikt ci nie wierzy?:)
                    • slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 29.07.03, 22:02
                      messja napisała:

> moja wypowiedz powiniennes bowiem odczytac tak: skoro nie jestes jankiem, to
                      w
                      > czym problem z zalogowaniem sie pod twoim starym, poprzednim nickiem?

messyjko, musisz się wyrażać bardziej precyzyjnie, bo widać, że z logiką jesteś
                      na bakier:-)))) proponuję zabawę, ty piszesz początek zdania a my zgadujemy co
                      miałaś na myśli tak pisząc, a na koniec ty sobie wybierzesz co miałaś
                      na myśli:-)))) upór z jakim twierdzisz, że mam inny nick na początku był
                      zabawny, teraz świadczy na twoją niekorzyść- ośmieszasz się. Zrozum
                      to,obślizgły grzybku.

Co do linków, pączuszku puchaty, to wyobraź sobie, ze nie tylko ja umiem
                      wstawiać takie cudeńka, wiesz w obecnych czasach prawie wszyscy to potrafią.
                      Musisz to zaakceptować cukiereczku:-))))
                      Przepraszam, że juz nie masz sie czym popisywać:-)))))))
                      • messja Re: Deklaracja 29.07.03, 22:23

> messja napisała:
                        >
                        > > moja wypowiedz powiniennes bowiem odczytac tak: skoro nie jestes jankiem,
                        > to
                        > w
                        > > czym problem z zalogowaniem sie pod twoim starym, poprzednim nickiem?
                        >

z tego wszystkiego zapomniales odpowiedzic na pytanie....

tja, to co jeszcze w z wiazku z tym mozesz powiedzic?:))))

a co do linkow, to faktycznie, chcialm sie popisac. to przeciez takie trudne i
                        skomplikowane, nieprawdaz?:))) pewno brales lekcje:)
                        • slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 29.07.03, 22:34
                          messja napisała:

> > messja napisała:
                          > >
                          > > > moja wypowiedz powiniennes bowiem odczytac tak: skoro nie jestes jank
                          > iem,
                          > > to
                          > > w
                          > > > czym problem z zalogowaniem sie pod twoim starym, poprzednim nickiem?
                          > >
                          >
                          > z tego wszystkiego zapomniales odpowiedzic na pytanie....

z tobą gadać, to jakby plewy młócić:-) mam nicka i już, jest mój od zawsze, nie
                          mam innego:-)) thats all

> tja, to co jeszcze w z wiazku z tym mozesz powiedzic?:))))
                          "w z wiazku"? co to za polskie nowe wyrażenie?

> a co do linkow, to faktycznie, chcialm sie popisac. to przeciez takie trudne
                          i
                          > skomplikowane

wiedziałem:-))) cóż, zostałaś zdemaskowana:-))
                          • messja Re: Deklaracja 29.07.03, 23:57
                            >
                            > z tobą gadać, to jakby plewy młócić:-) mam nicka i już, jest mój od zawsze,
                            nie
                            >
                            > mam innego:-)) thats all

no i widzisz janku, przeciez widac, ze klamiesz, nie jest twoj pierwszy nick,
                            to oczywiste. nie mialbys powodu sie do mnie czepiac, gdybys byl tylko
                            smierdzacym pierdzioszkiem:)
                            >
                            >
                            > > tja, to co jeszcze w z wiazku z tym mozesz powiedzic?:))))
                            > "w z wiazku"? co to za polskie nowe wyrażenie?

nie pytaj mnie o znaczenie wszystkich slow, ktorych nie rozumiesz:)
                            >
                            >
                            > > a co do linkow, to faktycznie, chcialm sie popisac. to przeciez takie trud
                            > ne
                            > i
                            > > skomplikowane
                            >
                            > wiedziałem:-))) cóż, zostałaś zdemaskowana:-))

nie. to ty jestes balwanem, ktory nie rozumie ironii:PPP
                            • slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 30.07.03, 17:58
                              messja napisała:

> no i widzisz janku, przeciez widac, ze klamiesz, nie jest twoj pierwszy nick,
                              > to oczywiste.
                              to twoja wersja, zresztą kompletnie nie trafiona, nie jestem
                              jankiem,pierwotniaczku. Obawiam sie, że i tak nie jesteś w stanie zrozumieć co
                              piszę w zdaniu poprzednim, no, ale może za którymś razem się uda:-)

> > > tja, to co jeszcze w z wiazku z tym mozesz powiedzic?:))))
                              > > "w z wiazku"? co to za polskie nowe wyrażenie?
                              >
                              > nie pytaj mnie o znaczenie wszystkich slow, ktorych nie rozumiesz:)

nie małpuj po mnie, to, że nie rozumiałaś znaczenia słowa 'plebejuszka'wcale
                              nie znaczy, że inni mają takie same problemy jak ty.
                              Poza tym, to miało być ironiczne, nie moja wina, że znowu nic nie rozumiesz:-)

> > > a co do linkow, to faktycznie, chcialm sie popisac. to przeciez takie
                              > trud
                              > > ne
                              > > i
                              > > > skomplikowane
                              > >
                              > > wiedziałem:-))) cóż, zostałaś zdemaskowana:-))
                              >
                              > nie. to ty jestes balwanem, ktory nie rozumie ironii:PPP

Nie, messyjko, najzwyczajniej w świecie przyznałaś się, że chciałaś się popisać
                              umiejętnością wstawiania linków, wszyscy to widzieli:o))))
                              • messja Re: Deklaracja 30.07.03, 18:08
                                >
                                > Nie, messyjko, najzwyczajniej w świecie przyznałaś się, że chciałaś się
                                popisać
                                >
                                > umiejętnością wstawiania linków, wszyscy to widzieli:o))))

przerazajaca jest twoja przenikliowosc:)))) skoro twoim zdaniem, ktos moze
                                myslec, ze wstawianiem linkow mozna sie pochwalic, to latwo ci zaimponowac.
                                to moze teraz ty sie czyms pochwal, co jeszcze oprocz wstawiania linkow
                                potrafisz. wlaczyc suszarke do wlosow, zawiazac buty, otworzyc drzwi, usiasc na
                                krzesle?:)))))
                                zgadlam?:)
                                • slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 30.07.03, 18:30
                                  messja napisała:

>
                                  > przerazajaca jest twoja przenikliowosc:)))) skoro twoim zdaniem, ktos moze
                                  > myslec, ze wstawianiem linkow mozna sie pochwalic, to latwo ci zaimponowac.

Sama dopiero co pisałaś, że chciałaś sie pochwalić tą umiejętnością, hahaha:o))
                                  a mi nie zaimponowałaś, jedynie szalenie ubawiłaś:o)))

Re: Deklaracja
                                  Autor: messja@NOSPAM.gazeta.pl
                                  Data: 29-07-2003 22:23 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------

> messja napisała:
                                  >
                                  > > moja wypowiedz powiniennes bowiem odczytac tak: skoro nie jestes jankiem,
                                  > to
                                  > w
                                  > > czym problem z zalogowaniem sie pod twoim starym, poprzednim nickiem?
                                  >

z tego wszystkiego zapomniales odpowiedzic na pytanie....

tja, to co jeszcze w z wiazku z tym mozesz powiedzic?:))))

a co do linkow, to faktycznie, chcialm sie popisac. to przeciez takie trudne i
                                  skomplikowane, nieprawdaz?:)))
                                  • messja Re: Deklaracja 30.07.03, 18:43

> messja napisała:
                                    >
                                    > >
                                    > > przerazajaca jest twoja przenikliowosc:)))) skoro twoim zdaniem, ktos moze
                                    >
                                    > > myslec, ze wstawianiem linkow mozna sie pochwalic, to latwo ci zaimponowac
                                    > .
                                    >
                                    > Sama dopiero co pisałaś, że chciałaś sie pochwalić tą umiejętnością,
                                    hahaha:o))

hahahah, a ty nie mowiles, ze nie wiesz co to ironia hahahaahahaahaahaha:OOO))))
                                    • slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 30.07.03, 18:56
                                      messja napisała:

> hahahah, a ty nie mowiles, ze nie wiesz co to ironia

nie mówiłem, bo fujarko się nie zapytałaś:o))
                                      • messja Re: Deklaracja 30.07.03, 19:03

> messja napisała:
                                        >
                                        > > hahahah, a ty nie mowiles, ze nie wiesz co to ironia
                                        >
                                        > nie mówiłem, bo fujarko się nie zapytałaś:o))

przepraszam, ze ci przypisuje znajomosc "trudnych" slow. to juz po raz ostatni.
                                        by cie wiecej nie stresowac, temat zamykam.
                                        • slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 30.07.03, 19:09
                                          messja napisała:

> przepraszam, ze ci przypisuje znajomosc "trudnych" slow. to juz po raz
                                          ostatni.

nie krępuj się, pytaj nadal:o)))
                                          • messja Re: Deklaracja 30.07.03, 19:37

> messja napisała:
                                            >
                                            > > przepraszam, ze ci przypisuje znajomosc "trudnych" slow. to juz po raz
                                            > ostatni.
                                            >
                                            > nie krępuj się, pytaj nadal:o)))

przepraszam, ze pisze do ciebie proste zdania, ktorych znaczenia nie potrafisz
                                            zrozumiec. to juz po raz ostatni:PPPPPPP
                                            • slodki_pierdzioszek Re: Deklaracja 30.07.03, 19:40
                                              messja napisała:

> przepraszam, ze pisze do ciebie proste zdania, ktorych znaczenia nie
                                              potrafisz
                                              > zrozumiec. to juz po raz ostatni:PPPPPPP

messyjko, to tylko ty tak myślisz, o ile w ogóle myślisz. Droczę sie z tobą
                                              ptysiu, a ty kompletnie tego nie jarzysz:-)))
    • Gość: samowolny Re: Deklaracja IP: *.*.*.* 29.07.03, 12:32
      a kapusta pisze smutnie "moi drodzy po co kłutnie, po co wasze swary głupie ,
      wszak i tak zginiemy w zupie..."...:)))))
      • messja Re: Deklaracja 29.07.03, 12:45
        Gość portalu: samowolny napisał(a):

> a kapusta pisze smutnie "moi drodzy po co kłutnie, po co wasze swary głupie ,
        > wszak i tak zginiemy w zupie..."...:)))))

ja tez pozdrawiam:)
        • ja_nek Re: Deklaracja 29.07.03, 13:10
          Ciekaw jestem jakie to oczywiste powody i jakich rzekomo nicków używam?
          Czekam niecierpliwie co pani śledcza jeszcze wymyśli bezsensownego w swej
          główce.
          A deklaracja? Każdy może składać, kiedy jest pomawiany. Jest to dowód winy? A
          to ciekawe, z jakiego podręcznika prawa pochodzi ta teoria.
          • jmx Re: Deklaracja 29.07.03, 13:13

"Wszystko co od tej chwili powiesz może być użyte przeciwko Tobie"
            ;-))))
          • messja Re: Deklaracja 29.07.03, 13:23
            ja_nek napisał:

> Ciekaw jestem jakie to oczywiste powody i jakich rzekomo nicków używam?
            > Czekam niecierpliwie co pani śledcza jeszcze wymyśli bezsensownego w swej
            > główce.
            > A deklaracja? Każdy może składać, kiedy jest pomawiany. Jest to dowód winy? A
            > to ciekawe, z jakiego podręcznika prawa pochodzi ta teoria.

twoje pytania i stopien zrozumienia calkowicie poprawnie zbudowanego tekstu
            pisanego, sa tak zenujace, ze wyjasnim ci cokolwiek po raz ostatni. szkoda mi
            czasu, a ty powinniens, nie wiem tak naprawde co, moze wziac koroepetycje:P
            jednak pierwsze pytanie zostawie bez odpowiedzi, zalalmalo mnie
            poprostu:)))))))))

a co deklaracji, to nie wiem, z jakiego podrecznika prawa pochodzi ta teria.
            nic mi bowiem nie wiadomo o jej istnieniu. jesli twierdzisz cos innego to
            klamiesz, albo znowu cos zle zrozumiales:)

messja
        • Gość: samowolny Re: Deklaracja IP: *.*.*.* 29.07.03, 13:25
          a może kto sie czubi ten sie lubi???..:))))
          • messja Re: Deklaracja 29.07.03, 13:29
            Gość portalu: samowolny napisał(a):

> a może kto sie czubi ten sie lubi???..:))))

nie. a szkoda. ale to nie przeszkadza bym "czubiac" sie z jankiem, lubila
            jednoczesnie innych ludzi:)
    • sunrise1 dlaczego 29.07.03, 13:14
      piszecie słowo kłótnie przez "U" ?

z:)))))
      • jmx Re: dlaczego 29.07.03, 13:26

to dla wzmocnienia efektó ;-)
        • sunrise1 Re: dlaczego 29.07.03, 13:38
          jmx napisała:

>
          > to dla wzmocnienia efektó ;-)
          >
          teras jósz fiem

z:)))
          • jmx Re: dlaczego 29.07.03, 13:51

Cieżę sie, rze mokłam pomuc ;-)
            • ja_nek Re: dlaczego 29.07.03, 14:02
              Żeby można było pomóc wszystkim;)))
              • jmx Re: dlaczego 29.07.03, 14:14

Ach, Idealisto... wszystkim się nie da ;-)))
              • messja Re: dlaczego 29.07.03, 16:56
                ja_nek napisał:

> Żeby można było pomóc wszystkim;))

mam wrazenie, ze ty wlasnie szukasz pomocy:)
                • ja_nek Re: dlaczego 29.07.03, 19:41
                  messja napisała:

> mam wrazenie, ze ty wlasnie szukasz pomocy:)

Myślałem, że jesteś pewna, tylko masz wrażenie?
                  Tracisz fason
                  • messja Re: dlaczego 29.07.03, 21:04
                    ja_nek napisał:

> messja napisała:
                    >
                    > > mam wrazenie, ze ty wlasnie szukasz pomocy:)
                    >
                    > Myślałem, że jesteś pewna, tylko masz wrażenie?
                    > Tracisz fason

a kiedy tak myslales? mozesz podac przyklad?
                    a co do fasonu - nie tobie go osadzac, przeciez ty go nigdy nie miales:)
                    • slodki_pierdzioszek Re: dlaczego 29.07.03, 21:49
                      messja napisała:

> a kiedy tak myslales? mozesz podac przyklad?
                      > a co do fasonu - nie tobie go osadzac, przeciez ty go nigdy nie miales:)

messyjko, słoneczko nasze forumowe, paranoiczko, mogę ci powiedzieć, że nie tak
                      dawno uważałaś, że jestem mariem, więc jak, kim jestem? może Whitney Houston,
                      może Paweł Deląg? czy dalej obstawiasz janka?
                      Daj już spokój z tymi przykładami, bo stajesz się żenująco śmieszna i pozostali
                      są w stanie pomyśleć, że na nic innego cię nie stać.
                      Co do fasonu- co jako plebejuszka możesz o nim wiedzieć?:-)
                      • messja Re: dlaczego 29.07.03, 22:17

> messja napisała:
                        >
                        > > a kiedy tak myslales? mozesz podac przyklad?
                        > > a co do fasonu - nie tobie go osadzac, przeciez ty go nigdy nie miales:)
                        >
                        >
                        > messyjko, słoneczko nasze forumowe, paranoiczko, mogę ci powiedzieć, że nie
                        tak
                        >
                        > dawno uważałaś, że jestem mariem, więc jak, kim jestem? może Whitney Houston,
                        > może Paweł Deląg? czy dalej obstawiasz janka?

a za kogo sie teraz uwazasz? a moze od urodzenia mama mowila do ciebie moj ty
                        sodki pierdzioszku?:))))))))))))))

> Daj już spokój z tymi przykładami,

a o co dokladnie ci chodzi?

bo stajesz się żenująco śmieszna i pozostali
                        >
                        > są w stanie pomyśleć, że na nic innego cię nie stać.
                        > Co do fasonu- co jako plebejuszka możesz o nim wiedzieć?:-)

a kto to jest "plebejuszka" i dlaczego ma czegos nie wiedziec?:)
                        • slodki_pierdzioszek Re: dlaczego 29.07.03, 22:27
                          messja napisała:

> > messyjko, słoneczko nasze forumowe, paranoiczko, mogę ci powiedzieć, że ni
                          > e
                          > tak
                          > >
                          > > dawno uważałaś, że jestem mariem, więc jak, kim jestem? może Whitney Houst
                          > on,
                          > > może Paweł Deląg? czy dalej obstawiasz janka?
                          >
                          >
                          > a za kogo sie teraz uwazasz? a moze od urodzenia mama mowila do ciebie moj ty
                          > sodki pierdzioszku?:))))))))))))))
                          "sodki" to juz napewno nie, może słodki. Guzik cię obchodzi jak mówiła,
                          muchomorku. Kim jestem to twój problem i jak juz pisałem wcześniej twojego
                          psychoterapeuty, znajdź sobie ciekawsze zajęcia niż dumanie nad tym
                          kim jestem:-)))))

> > Daj już spokój z tymi przykładami,
                          >
                          > a o co dokladnie ci chodzi?
                          ja nie wiem o co ci chodzi, ptysiu:-)))))) a pisać setki razy tego samego nie
                          lubię, poczytaj sobie inne moje posty:-)) noc długa, będziesz mieć zajęcie do
                          rana:-))))

> a kto to jest "plebejuszka" i dlaczego ma czegos nie wiedziec?:)
                          poczytaj sobie w mądrych książkach, 'wrzuć' to hasełko na wyszukiwarkę
                          internetową to się dowiesz, ptysiu:-)

• ja_nek Re: dlaczego 29.07.03, 22:38
                            Biedaczka ciągle każe coś cytować, bo nie wie. Trzeba za rączkę prowadzić.
                            • slodki_pierdzioszek Re: dlaczego 29.07.03, 22:48
                              ja_nek napisał:

> Biedaczka ciągle każe coś cytować, bo nie wie. Trzeba za rączkę prowadzić.

taaak, ale ile można?
                              jako dziecko pewnie zadawała bez przerwy pytanie: dlaczego, a zaraz potem
                              odkryła drugie słowo: udowodnij;-)
                            • messja Re: dlaczego 30.07.03, 00:32
                              ja_nek napisał:

> Biedaczka ciągle każe coś cytować, bo nie wie. Trzeba za rączkę prowadzić.

nie kaze, ale zastanawialam sie w wielu wypadkach skad sie braly twoje
                              oskarzenia. zawsze niestety z brudnego palca:)
                          • messja Re: dlaczego 29.07.03, 23:15
                            > > a o co dokladnie ci chodzi?
                            > ja nie wiem o co ci chodzi, ptysiu:-))))))

jak nie wiesz o jakie i ktore przyklady chodzi, to nie bede mogla dac sobie
                            spokoj. musisz sie dowiedziec o co ci chodzi, by mnie wogole o cos prosic.
                            nie jestes zbyt bystry janku:)

> > a kto to jest "plebejuszka" i dlaczego ma czegos nie wiedziec?:)
                            > poczytaj sobie w mądrych książkach, 'wrzuć' to hasełko na wyszukiwarkę
                            > internetową to się dowiesz, ptysiu:-)

tak jak sadzilam - uzywasz slow, kotrych znaczenia nie znasz. nie wystarczy
                            znac, mzdre slowa, by wydac sie inteligentnym, trzeba je uzywac w dobrym
                            kontekscie:))))
                            • slodki_pierdzioszek Re: dlaczego 29.07.03, 23:36
                              messja napisała:

> jak nie wiesz o jakie i ktore przyklady chodzi, to nie bede mogla dac sobie
                              > spokoj.
                              messjo, wiem, ale jest juz późno, dziecinko, idź spać.
                              Jutro o tym porozmawiamy, oczywiście jak sobie przypomnisz o co ci chodzi, ja
                              nie wiem co sie tli w tym twoim chorym łebku;-)) Kochanieńka, jutro.:-))

>musisz sie dowiedziec o co ci chodzi, by mnie wogole o cos prosic.
                              ale ja o nic cię nie proszę, messyjko. Weź proszki na ból głowy, bo widzę, że
                              coś ci jest:-))) i nie denerwuj się, doktor zabronił;-)

> nie jestes zbyt bystry janku:)
                              myślałem, że rozmawiasz ze mną.
                              Dlaczego we wszystko wplątujesz janka? czy wszystko kojarzy ci sie z jankiem?

> > > a kto to jest "plebejuszka" i dlaczego ma czegos nie wiedziec?:)
                              > > poczytaj sobie w mądrych książkach, 'wrzuć' to hasełko na wyszukiwarkę
                              > > internetową to się dowiesz, ptysiu:-)
                              >
                              > tak jak sadzilam - uzywasz slow, kotrych znaczenia nie znasz. nie wystarczy
                              > znac, mzdre slowa, by wydac sie inteligentnym, trzeba je uzywac w dobrym
                              > kontekscie:))))

'kotrych', 'mzdre' - moja wyszukiwarka z tymi słowami sobie nie radzi, a twoja,
                              ptysiu?:-)))
                              czy ty zawsze musisz pytać innych o znaczenie słów, których nie rozumiesz?
                              zadaj sobie trochę trudu i sama się dowiedz:-)))
                              • messja Re: dlaczego 29.07.03, 23:52
                                > messjo, wiem, ale jest juz późno, dziecinko, idź spać.
                                > Jutro o tym porozmawiamy, oczywiście jak sobie przypomnisz o co ci chodzi,
                                ja
                                > nie wiem co sie tli w tym twoim chorym łebku;-)) Kochanieńka, jutro.:-))

wiesz, ale nie powiesz? no to trudno:))) nie bede umiala ci pomoc:)

>
                                > >musisz sie dowiedziec o co ci chodzi, by mnie wogole o cos prosic.
                                > ale ja o nic cię nie proszę, messyjko.

a to nie byla prosba, wobec tego co, rozkaz?:)

Weź proszki na ból głowy, bo widzę, że
                                > coś ci jest:-))) i nie denerwuj się, doktor zabronił;-)

jak tobie zabronil to mnie nie boli:)
                                >
                                >
                                > > nie jestes zbyt bystry janku:)
                                > myślałem, że rozmawiasz ze mną.
                                > Dlaczego we wszystko wplątujesz janka?

nie we wszystko janku, w niektore rzeczy sam sie pchasz:)

> 'kotrych', 'mzdre' - moja wyszukiwarka z tymi słowami sobie nie radzi, a
                                twoja,
                                >
                                > ptysiu?:-)))

to byly slowa, z bledami literowymi. bledy literowe, zasadniczo sie roznia od
                                glupoty, jaka jest uzycie wyrazu, ktorego znaczenia sie nie zna i to w zlym
                                kontekscie.
                                przykre, ze jestes takim ignorantem, tym bardziej, ze tak strasznie sie starasz
                                cos sobie tymi wpisami udowodnic.
                                mysle, ze powinnienes juz dac sobie spokoj i dalej sie nie osmieszac.
                                cokolwiek postanowisz, troche mnie juz znudziles i zmeczyles, tym bardziej, ze
                                jak widze, nie masz nic do powiedzenia.

> czy ty zawsze musisz pytać innych o znaczenie słów, których nie rozumiesz?

ciebie akurat zapytalam o slowo, kotrego ty uzyles, nie twierdzilam, ze go nie
                                rozumiem.
                                • slodki_pierdzioszek Re: dlaczego 30.07.03, 18:22
                                  messja napisała:

> wiesz, ale nie powiesz? no to trudno:)))
                                  Nigdzie nie napisałem, że wiem; to ty z uporem maniaka, twierdzisz, że ja coś
                                  niby wiem o co ci chodzi, a ja qrna nie wiem o co ci chodzi:o)) czy to takie
                                  trudne do zrozumienia nawet na jednym z niższych poziomów rozwoju
                                  intelektualnego jak twój?

> > >musisz sie dowiedziec o co ci chodzi, by mnie wogole o cos prosic.
                                  > > ale ja o nic cię nie proszę, messyjko.

> a to nie byla prosba, wobec tego co, rozkaz?:)

kobitko, co ty bredzisz, ba, majaczysz? ja ciebie o coś prosiłem? może tylko o
                                  to, żebyś sobie wbiła w swój zakuty, malutki móżdżek, że nie jestem janek:o))))

> > Weź proszki na ból głowy, bo widzę, że
                                  > > coś ci jest:-))) i nie denerwuj się, doktor zabronił;-)
                                  >
                                  > jak tobie zabronil to mnie nie boli:)

pisałem, że tobie zabronił, pisałem w drugiej osobie, do ciebie, fujarko:o))
                                  znowu nie rozumiesz;o)

> > > nie jestes zbyt bystry janku:)
                                  > > myślałem, że rozmawiasz ze mną.
                                  > > Dlaczego we wszystko wplątujesz janka?
                                  >
                                  > nie we wszystko janku, w niektore rzeczy sam sie pchasz:)

znowu gada z wyimaginowanym jankiem, ludzie! patrzajcie no!
                                  a w jakie rzeczy janek sam się pcha? Oświeć nas wszystkich, o nasz kaganku
                                  oświatowy:o)))))

> > 'kotrych', 'mzdre' - moja wyszukiwarka z tymi słowami sobie nie radzi, a
                                  > twoja, ptysiu?:-)))

> to byly slowa, z bledami literowymi. bledy literowe,

to czemu mój ptysiaczku śmiejesz się gdy inni robią takie błędy?

> przykre, ze jestes takim ignorantem, tym bardziej, ze tak strasznie sie
                                  starasz cos sobie tymi wpisami udowodnic.

nic nie udowadniam, zrozumiałaś, pantofelku?

> jak widze, nie masz nic do powiedzenia.
                                  łaaaaał, messyjka wytoczyła jeden z jej koronnych argumentów, że jakoby
                                  przedmówca nie ma nic do powiedzenia. A po czym to stwierdziłaś?

> ciebie akurat zapytalam o slowo, kotrego ty uzyles, nie twierdzilam, ze go
                                  nie rozumiem.
                                  ale nie napisałaś, że rozumiesz. A 'plebejuszką' i tak jesteś, wszyscy widzą:-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka