taka_tam 03.10.03, 14:44 ...a ja zaraz idę do domu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandaryn_ka Re: la la la la... 03.10.03, 14:49 Ja też, la, la, la :-) Cześć taka, taka, taka, taka, taka, ta;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: la la la la... 03.10.03, 18:13 a ja już jestem w domu, i co Wy na to? la la la la :)) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: la la la la... 03.10.03, 21:41 właśnie się obudziłam po poobiedniej drzemce i zaczynam rozrabiać :-)) wszystkim miłego, (nie)spokojnego weekendu życzę :-) acha: la la la! Odpowiedz Link Zgłoś
krawca Re: la la la la... 04.10.03, 09:04 taka_tam napisała: > właśnie się obudziłam po poobiedniej drzemce i zaczynam rozrabiać :-)) > wszystkim miłego, (nie)spokojnego weekendu życzę :-) > acha: la la la! baby oh baby! co jedna do dowcipniejsza. O kurde! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: la la la la... 05.10.03, 00:16 krawca napisał: > taka_tam napisała: > > > właśnie się obudziłam po poobiedniej drzemce i zaczynam rozrabiać :-)) > > wszystkim miłego, (nie)spokojnego weekendu życzę :-) > > acha: la la la! > > baby oh baby! co jedna do dowcipniejsza. O kurde! nie ma to jak dobra "aklimatyzacja" na forum:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plum Re: la la la la... IP: *.adsl.vol.cz 06.10.03, 17:08 <co jedna do dowcipniejsza. Jąkała czy analfabeta ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: la la la la... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 02:04 Buuuuuuuuuuu, ja juz sie stresuje, ze w poniedzialek zegarek o 6:15 zadzwoni zegarek i musze isc do pracy.Do stresującej pracy.:( Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 la la la la... 06.10.03, 08:40 Taka_tam :-) a ja juz od rana w pracy sobie spíewam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: la la la la... 06.10.03, 16:19 i co? wciąż śpiewasz? :-) ka_27 napisał: > Taka_tam :-) > > a ja juz od rana w pracy sobie spíewam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 la la la la... 08.10.03, 08:00 Taka_tam :-) w jesienny poranek nic rankiem tak humorku nie poprawi nam, jak przed lustrem zanucona ulubiona melodia nam :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 la la la la... 08.10.03, 10:03 Taka_tam :-) gdy dzien rozpoczyna sie milo, kawalek ulubionej melodii nigdy nie zaszkodzi :-))) Jak tam bliny? Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: la la la la... 08.10.03, 10:11 a co najchętniej nucisz? już dawno nie robiłam blinów... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 la la la la... 08.10.03, 10:16 Taka_tam :-) juz o tym niejednoktotnie pisalem :-) A jak przyjde, to czym mnie ugoscisz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: la la la la... 08.10.03, 10:23 to napisz raz jeszcze, bo chyba mi umknęło... tym razem zapraszam na czapati z warzywami (indyjskie naleśniki). myślę, że będą ci smakowały... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 la la la la... 08.10.03, 13:38 Taka_tam :-) po co pisac? Nie lepiej uslyszec? :-)))) Jak przyjde na nalesniki indyjskie, to na pewno uslyszysz :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: la la la la... 08.10.03, 14:06 już nadstawiam uszu wyobraźni... może coś wychwycę? :-) czyli przyjedziesz pod mój dom z piskiem opon? ;-) ka_27 napisał: > po co pisac? > Nie lepiej uslyszec? :-)))) > > Jak przyjde na nalesniki indyjskie, > to na pewno uslyszysz :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 la la la la... 08.10.03, 14:08 Taka_tam :-) po pierwsze: jesli sama czegos mocno pragniesz, to i tak sie stanie ... Po drugie: ja podjade elegancko, jak na mnie przystalo ... Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: la la la la... 08.10.03, 14:25 ja to widzę nieco inaczej... czasem dzieje się mądrzej i właściwiej dla nas (zupełnie bez naszego "chcenia", czy "niechcenia"), ale umiemy to docenić dopiero kiedyś tam... czyli konno? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 la la la la... 08.10.03, 14:30 Taka_tam :-) zatem zgadzasz sie ze mna :-)))) Dlatego nalezy brac zycie takim, jakie jest na codzien, a codziennie zdarzaja sie male radosci i takze problemy, dlatego zycie jest piekne ... :-))) Przyjade na gniadym rumaku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: la la la la... 08.10.03, 14:43 ze wszystkim, co nam daje... dokładnie tak :-) fiu, fiu, fiu... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 la la la la... 08.10.03, 15:49 Taka_tam :-) dokladnie tak, z pelnym szczesiem i codziennoscia dnia :-)))) I przydaloby sie dobre wino i swiece :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: la la la la... 09.10.03, 09:26 było i wino i świece :-) zresztą świece zapalam zawsze do obiadu, więc straciły już dla mnie wymiar czegoś wyjątkowego :-) ka_27 napisał: > Taka_tam :-) > > dokladnie tak, z pelnym szczesiem i codziennoscia dnia :-)))) > > I przydaloby sie dobre wino i swiece :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 la la la la... 09.10.03, 10:12 Witaj Taka_tam :-) stracily w sobie wymiar czegos wyjatkowego, bo Ty, zauwaz, jestes wyjatkowa ... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: la la la la... 09.10.03, 12:50 każdy jest wyjątkowy... a co dziś u ciebie, ka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 la la la la... IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.03, 08:24 Witaj Taka_tam :-) kazdy dzie jest wyjatkowy, gdy sie pieknie usmiechniesz :-))) A co u mnie? Viel Arbeit, Trefffen, Sitzung u.s.w. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: la la la la... 10.10.03, 09:15 dzień dobry, ka :-) ty już w pracy, a ja dopiero przecieram oczy... (nawiasem, nie znam niemieckiego, więc jedynie domniemuję, co napisałeś...) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 la la la la... 10.10.03, 14:55 Taka_tam :-) Co przygotujesz na weekendowe kolacje? :-) Juz za chwile weekend sie zaczyna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: la la la la... 10.10.03, 15:06 dla mnie już się zaczął :-) więc pozostawiam cię z fantazjami o moich weekendowych obiadkach i zmykam już :-) pa! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 la la la la... 10.10.03, 15:14 Taka_tam :-) przeciez Twe talenta kulinarne doskonale znam :-) Zatem udanego weekendowania :-) Odpowiedz Link Zgłoś