Dodaj do ulubionych

Cicho wszędzie głucho wszędzie

12.10.08, 16:33
co to będzie, co to będzie ... :)

"-Obudzisz ty się moja królewno?
-Nie wiem, może ?"

O królewiczu nie wspomnę :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Alienek Altinko, ja zaczne bajeczke a Ty dokonczysz :) IP: *.centertel.pl 13.10.08, 20:14
      Pewna dama chciala miec pudelka. Udalo jej sie go zdobyc, niewazne jak. Pudelek pokochal ja, swiata poza nia nie widzial. Ona trzymala go na smyczy i chodzila z nim na spacerki.
      jednak bardzo szybko stwierdzila, ze to nie to. Postanowila go otruc. Sporzadzila zatruta karme, podglodzila troszke pieska, glodny piesek przybiegl, ona schowala sie za rogiem, nie chcac patrzec na jego meki, bo byla bardzo delikatna i wrazliwa. Piesek troche poskowyczal i nastala cisza. Pociagnela za smycz, poczula opor. Pewnie to martwe cialo pieska. Ciekawa, wychylila sie zza rogu, chcac zobaczyc, czy juz po wszystkim.

Teraz Altinka :)
      • altinka Re: Altinko, ja zaczne bajeczke a Ty dokonczysz : 13.10.08, 21:16
        Takie damy to wiesz ... ustawa o ochronie zwierząt się kłania

• Gość: nieAltinka Re: Altinko, ja zaczne bajeczke a Ty dokonczysz : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 22:57
        Jakież było jej zdziwienie, gdy ujrzała taki oto widok... Kawał
        chłopa i kawałeczek pudelka. Niczym tort. Ręka, nóżki, tułów.
        - Ty bydlaku! zasyczała - Przygniotłeś mojego kochanego pieska,
        wstawaj, bo zawołam SM i oni cię urządzą!!!!
        - A o sso chodzi paniusiu?
        - Lezysz na moim psie, kretynie!!!
        - To pies? O k...
        - Tak pies, nie widać?
        - Nieee... o jeb... zrzygał się, ja pier..

/teraz Alienek/
        • Gość: Alienek He he he :) IP: *.centertel.pl 14.10.08, 08:24
          (Cd)

Korzystajac z zamieszania, wymeczony pudelek podkulil ogon i cichutko wymknal sie i uciekl, pozostawiajac dwojke bohaterow sam na sam z ich pierwotnymi instynktami, drzemiacymi od tysiecy lat pod cienka powloka super-ego.

Jak wiadomo, pomiedzy nienawiscia i pozadaniem jest bardzo cienka granica. Mezczyznie zrobilo sie troche glupio, no bo damulka byla calkiem calkiem... Wycharkal reszte glutow na bok, splunal na dlon i uzywajac naturalnego zelu, poprawil swoje geste, kedzierzawe, dzikie wlosy.

Widok mezczyzny z poczatku napawal dame obrzydzeniem. Przyzwyczajona do wypacykowanych biznesmenow byla bliska wezwania Policji, jednak przypadkiem jej wzrok spoczal na mezczyznie w... wiadomym miejscu.

- pretty good stuff - pomyslala zaskoczona - hmm, jakby tego faceta troche umyc... Juz dawno nie mialam do czynienia z takim uroczym brutalem :)

Wyslala mu zalotne spojrzenie. Facet byl tym troche zaklopotany, ale poczul, ze w jego zylach nie plynie tylko alkohol. Przypomnial sobie kim jest i co lubi robic najbardziej. Tyle lat zmarnowanych na diecie z masturbacji i przygodnych prostytutek. A jego narzedzie i mozliwosci byly ogromne, doslownie i w przenosni :)

Ona to wyczula - to byl nieoszlifowany diament wsrod ogierow - takiego jej trzeba :) Przypomnialo jej sie, jak Madonna tez miala taka sytuacje z Sylwestrem Stallone - tyle go nauczyla, wyprowadzila na ludzi :)

Teraz Romantica :)
          Milego dnia :)
    • luna_lucis Re: Cicho wszędzie głucho wszędzie 14.10.08, 14:26
      Wszystkie fora się opustoszyły ostatnio :/
      • stasi1 Re: Cicho wszędzie głucho wszędzie 06.10.22, 17:31
        A co o dzisiejszych czasach wspomnieć?
    • dwausmiechy Romantycznie 14.10.08, 17:49
      Cicho wszędzie głucho wszędzie,
      coooooo? orgazmu dziś nie będzie? ;)
      • altinka Re: Romantycznie 15.10.08, 20:30
        dwausmiechy napisała:

> Cicho wszędzie głucho wszędzie,