Dodaj do ulubionych

splachetki. albo tekla

IP: 212.20.131.* 07.11.03, 15:15
przeczytalem gdzie indziej, ze jak na tym forum zalozy sie watek o takim tytule, to ktos sie odezwie. informator niestety nie mogl powiedziec, kto sie odezwie, bo za takie cos groza jakies tantiemy czy cos takiego.
no to probuje. ciekawe, kto sie odezwie.
burak
Obserwuj wątek
    • slodki_pierdzioszek Re: splachetki. albo tekla 07.11.03, 17:24
      tekla to inaczej messja
    • Gość: złodziej Re: splachetki. albo tekla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 17:35
      a płachetki (nie mylić ze spłachetkami) to biustonosz tereski :)
      • Gość: ktos Re: splachetki. albo tekla IP: *.warynski.net 07.11.03, 23:46
        lol :-)
    • apf Re: splachetki. albo tekla 08.11.03, 07:45
      Jako autor paszkwila p.t. "tekla atakuje", w którym nie było explicite napisane
      o kogo chodzi, jednakże skojarzenie to ubawiło parę osób i na stałe wpisało się
      w klimat forum romantica.

Znowu nakarmiłem trolla:)
      • Gość: zahedan Re: splachetki. albo tekla IP: *.protonet.pl 08.11.03, 07:59
        apf napisał:

> Jako autor paszkwila p.t. "tekla atakuje", w którym nie było explicite
        napisane
        >
        > o kogo chodzi, jednakże skojarzenie to ubawiło parę osób i na stałe wpisało
        się
        >
        > w klimat forum romantica.
        no apf ty sie teraz nie tłumaczyc-hasło pójsc juz w swiat....;-)

• Gość: Ewa Re: splachetki. albo tekla IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 08.11.03, 10:01
          splachetki sa pilnie poszukiwane przez Interpol
      • debi_bebi Re: splachetki. albo tekla 08.11.03, 08:33
        czy to zebranie fanclubu ?
        • Gość: zahedan Re: splachetki. albo tekla IP: *.protonet.pl 08.11.03, 08:49
          debi_bebi napisała:

> czy to zebranie fanclubu ?
          no...moze autograf my dostac?
          • debi_bebi Re: splachetki. albo tekla 08.11.03, 08:53
            A jak dostaniesz, to powiesisz na ścianie, czy zamkniesz w sejie jak relikwię?
            • white.falcon Re: splachetki. albo tekla 08.11.03, 17:49
              Opchnie na jakiejś aukcji zagranicznej za ciężkie pieniądze i się wzbogaci.
              Zahedan mieć dobra nosa do interesa i pomysła do tegoż też. ;D

Pozdrv.:)
              • debi_bebi Re: splachetki. albo tekla 08.11.03, 20:35
                zahedan być przedsiębiorca?
                • white.falcon Re: splachetki. albo tekla 09.11.03, 17:00
                  Który Arab nie jest przedsiębiorcą? Jak nic nie ma do opchnięcia, to nawet
                  garść piasku opchnie za dobrą cenę pierwszemu lepszemu naiwnemu. Tak go
                  skołuje, że tamten wszystkie oszczędności wyda i jeszcze zadatek zostawi na
                  skórkę myszy pustynnej. ;D

• Gość: zahedan Re: splachetki. albo tekla IP: *.protonet.pl 09.11.03, 17:05
                    white.falcon napisała:

i jeszcze zadatek zostawi na
                    > skórkę myszy pustynnej. ;D
                    a ta skórka zostac zjedzona przez sokół.........;D
                    • white.falcon Re: splachetki. albo tekla 09.11.03, 18:04
                      Miała być, Zahedanku, miała. Najpierw obiecałeś mi skórkę, ale jak nieopatrznie
                      powiedziałeś, że kosztuje tyle, a tyle, to zrezygnowałam. Tak więc skórka jest
                      cała i do opchnięcia, tylko nie za takie pieniądze!!! ;DDD

• grooszek Re: splachetki. albo tekla 08.11.03, 12:55
      cwaniak z Ciebie buraku jest straszny. Nie chcesz nam swojego adresu mailowego
      zdradzic, wiec sie nie logujesz. ha! Madra z Ciebie glowa;)))
      • Gość: zahedan Re: splachetki. albo tekla IP: *.protonet.pl 08.11.03, 13:02
        grooszek napisał:

> cwaniak z Ciebie buraku jest straszny. Nie chcesz nam swojego adresu
        mailowego
        > zdradzic, wiec sie nie logujesz. ha! Madra z Ciebie glowa;)
        • grooszek Re: ? 08.11.03, 13:04

• Gość: zahedan Re: ? IP: *.protonet.pl 08.11.03, 13:26
            grooszek napisał:

>
            www.ripe.net/db/whois/whois.html
            • grooszek Re: ? 08.11.03, 13:28
              aha, tez sledz FoF uwaznie;)))
      • Gość: burak Re: splachetki. albo tekla IP: *.proxy.aol.com 08.11.03, 20:40
        grooszek napisał:

> cwaniak z Ciebie buraku jest straszny. Nie chcesz nam swojego adresu
        mailowego
        > zdradzic, wiec sie nie logujesz. ha! Madra z Ciebie glowa;)))

a co to znaczy "logowac"?
        burak
        • grooszek Re: splachetki. albo tekla 08.11.03, 20:49
          logowanie to proces zamiany koloru jakim jest Twoj podpis umieszczany przy
          Twoim poscie, a wlasciwie kroju pisma - z normalnego na pogrubiony.
          • Gość: burak Re: splachetki. albo tekla IP: *.proxy.aol.com 08.11.03, 20:51
            grooszek napisał:

> logowanie to proces zamiany koloru jakim jest Twoj podpis umieszczany przy
            > Twoim poscie, a wlasciwie kroju pisma - z normalnego na pogrubiony.

ale ja nie chce byc gruby
            (cy tekla je gruba?)
            burak
            • grooszek Re: splachetki. albo tekla 08.11.03, 20:59
              ja tekli nie widzialem. Ale wiem, ze ma adres: tekla@gazeta.pl i jest tlusta,
              tzn. jej podpis jest tlusty.
              • Gość: burak Re: splachetki. albo tekla IP: *.proxy.aol.com 08.11.03, 22:25
                grooszek napisał:

> ja tekli nie widzialem. Ale wiem, ze ma adres: tekla@gazeta.pl i jest tlusta,
                > tzn. jej podpis jest tlusty.

ale po mi ten adres. ja leniwy jestem i nie chce mi sie pisac.
                aha, zdaje sie, ze ty chciales do mnie napisac.
                prosze bardzo, jak chcesz do mnie napisac, to pisz na adres:
                jureek@gazeta.pl
                ja lubie dostawac listy, ale ostrzegam lojalnie, odpisywac lubie juz mniej.
                burak
                • grooszek Re: splachetki. albo tekla 08.11.03, 22:36
                  czy wysylajac ci mail mam dolaczyc znaczki skarbowe i kopie przekazu na scisle
                  tajne konto, bedace w dyspozycji jureka buraka? Bo jak tak, to mnie nie stac
                  na taki mail. a jak nie, to tez sie leniem wytlumacze.
                  • Gość: haha Re: splachetki. albo tekla IP: *.nwrk.east.verizon.net 09.11.03, 21:48
                    Przekaż numer konta to ci wyślę $500. Zgadnij jakie będzie przeznaczenie tych
                    pieniędzy?
                    • messja dlaczego groszkowi potrzebna jest pomoc?:) 10.11.03, 00:31
                      Gość portalu: haha napisał(a):

> Przekaż numer konta to ci wyślę $500. Zgadnij jakie będzie przeznaczenie tych
                      > pieniędzy?

ja zgadlam:)
                      • grooszek Bo zbiera na karme dla trolla mesji, 10.11.03, 10:55
                        ktorej z glodu burczy w brzuchu a rejestracje tego obserwujemy w postaci jej
                        wypierdzianych postow co dzien.
                        • messja trol o sobie:) 10.11.03, 21:31
                          grooszek napisał:

> ktorej z glodu burczy w brzuchu a rejestracje tego obserwujemy w postaci jej
                          > wypierdzianych postow co dzien.
                          >

mowisz o sobie najwyrazniej, bo na tym watku ty jestes trolem:PPPP
                          • grooszek nie,to nie ja mam ch**wy nick, czyli "messja":D 10.11.03, 22:25

• messja nie,to nie ja mam ch**wy nick, grooszek 10.11.03, 22:31
                              grooszek napisał:

ale mowilam, nie o tym ze masz moj nick (ktorego napisac poprawnie czesto nie
                              potrafisz) a o tym, ze ze jestes tutaj trolem:DDDDDDDDDDDD
                              • grooszek ustepuje ci pierwszenstwa, trollu nr 1 :DDDD 10.11.03, 22:45
                                i nie karz mi tego udowadniac - liczba osob, ktore ci nie odpisuja, bo cie po
                                prostu nie widza, rosnie w postepie geometrycznym. ale coz, scianie tez mozna
                                mowic duzo, a gowno z tego rozumie, zupelnie jak ty. (hehehe, ciekawe, czy
                                wytniesz mi ostatnie zdanie, czy wymyslisz w swojej czlekoksztaltnje czaszce
                                cos nowego).
                                A teraz dziekuje za rozmowe. kazdy twoj nastepny post do mnie lub o mnie
                                zamierzam przez najblizszy czas ignorowac:DDD
                                • messja Re: ustepuje ci pierwszenstwa, trollu nr 1 :DDDD 10.11.03, 22:51
                                  grooszek napisał:

> i nie karz mi tego udowadniac - liczba osob, ktore ci nie odpisuja,

blad. liczba osob, ktore ciagle pisza o ignorowaniu (jakby nie znaly znaczenia
                                  tego slowa) i nie tylko odpisuje, a przede wszystkim zaczepiaja, jak na
                                  zalaczonym obrazku, ciagle rosnie. ciekawe, czy to zbiorowy debilizm, czy tylko
                                  glupota, ktora sie latwo mozna zarazic. "ale scianie... itp":PPPPPPPPPPP
                                  • grooszek ignor durna dziw..... noto :DDDDD 10.11.03, 22:55

• messja gdybys mnie ignorowal, 11.11.03, 15:51
                                      to bys mnie mi ciagle nie odpowiadal, ani nie zaczepial przydupasie dzi... .
                                      wszystko ci sie ciagle miesza - ale ja to rozumiem, z racji profesji twojej
                                      kolezanki masz prawo czuc sie niezaspokojony.:PPPP
                                      • grooszek ignor czerwonomordy pajacu:DDD 11.11.03, 16:29

• white.falcon Poza tematem. :) 11.11.03, 16:32
                                          Czemu użyte zostało słowo "czerwonomordy"? Komunistyczny? :)

• grooszek do white.falcon:) 11.11.03, 16:36
                                            czerwonomordy od slynnych czerwonych polikow tekli:). Takie je widziano, wiec
                                            o takich pisze:))
                                            • white.falcon Re: do white.falcon:) 11.11.03, 16:37
                                              Dziękuję za wytłumaczenie etymologii określenia. :)

Pozdrawiam,:)
                                              • grooszek Re: do white.falcon:) 11.11.03, 16:42
                                                prosze bardzo:). A tak btw jestem zaskoczony,ze ktos wogole sledzi moje spory
                                                z tekla:))). myslalem, ze watki, gdzie jestem ja i tekla, sa z gotry omijane:)
                                                pzdr.:)
                                                • white.falcon Re: do white.falcon:) 11.11.03, 16:50
                                                  Zależy. Przynajmniej w moim przypadku. Gdy mnie zainteresuje niecytowana
                                                  odpowiedź (w przypadku, gdy jest ciekawa) na "coś tam coś", to wyłączam ignora
                                                  i czytam.

Nie zgorzkniej od tego sporu - przecież można pogadać i na inne tematy -
                                                  zabawne, ciekawe, czasem - poważne.:)

• grooszek Re: do white.falcon:) 11.11.03, 16:54
                                                    iii tam, to zabawa jest jedynie, choc tekla wyraznei ma jakies ambicjonalne do
                                                    tego podejscie:). notorycznie sie wcina w rozmowy, calkowicie nieproszona
                                                    przez nikogo, potem twierdzi ze znowu ja ktos zaatakowal, i tak w kolko.
                                                    Przynjamniej sie usmiac mozna:))
                                                  • grooszek Re: do white.falcon:) 11.11.03, 17:00
                                                    aha, najlepsze jest jak tekli zaczyna wyciekac piana z pyska,ze pisze sie o
                                                    niej:))))))
                                                  • white.falcon Re: do white.falcon:) 11.11.03, 17:15
                                                    Wiesz, gdyby ktoś się wyraził nieparlamentarnie wobec mnie - też
                                                    dostałabym "wścieklizny". I to chyba gorszej, bo charakter mam twórczy i
                                                    pomysłowy. :(

• white.falcon Re: do white.falcon:) 11.11.03, 17:12
                                                    grooszek napisał:

> iii tam, to zabawa jest jedynie, choc tekla wyraznei ma jakies ambicjonalne
                                                    do tego podejscie:). notorycznie sie wcina w rozmowy, calkowicie nieproszona
                                                    > przez nikogo, potem twierdzi ze znowu ja ktos zaatakowal, i tak w kolko.
                                                    > Przynjamniej sie usmiac mozna:))

Ale można bawić się i z innymi ludźmi w słowa - śmiesznie, czasem romantycznie.
                                                    Czasem coś "do rozważenia" można powiedzieć, bazując na własnym doświadczeniu
                                                    lub wizji świata.

Pomijam fakt, gdy komuś net tak mocno miesza się z realem, że sądzi, że jest
                                                    pępkiem świata dla innych i inni tylko marzą, by mu uprzykrzyć życie i tylko o
                                                    tej osobie myślą. Kiedyś czytałam o pętli Mobiusa - może powstał taki syndrom.:)

• grooszek Re: do white.falcon:) 11.11.03, 17:14
                                                    drugei takie jak ta wstega, a ksztalt ma bardziej sexi, to butelka
                                                    leudejska:)))
                                                  • white.falcon Re: do white.falcon:) 11.11.03, 17:17
                                                    Ja wiem - czy odwrócona - tak na płask ósemka (bo o to chodzi w teorii Mobiusa)
                                                    jest seksowna? :)

• grooszek Re: do white.falcon:) 11.11.03, 17:22
                                                    wstega nie, ale butelka tak:)). a wlasciwosci ma takie same, ze jedna
                                                    powierzchnia, itd.:)
                                                  • white.falcon Re: do white.falcon:) 11.11.03, 17:26
                                                    Ale następnego dnia mogą zaistnieć efekty, skłaniające ku powątpiewaniu w
                                                    słuszność bytu ludzkiego w wymiarze osobistym. ;)

P.S. Pozwalam na cytowanie oraz parafrazowanie w jak najgłupszych przypadkach
                                                    wypowiedzi pewnej ogółowi znanej i uwielbianej osoby. Tantiemów nie biorę. ;)
                                                  • messja Re: do white.falcon:) 11.11.03, 16:55
                                                    white.falcon napisała:

> Zależy. Przynajmniej w moim przypadku. Gdy mnie zainteresuje niecytowana
                                                    > odpowiedź (w przypadku, gdy jest ciekawa) na "coś tam coś", to wyłączam
                                                    ignora
                                                    > i czytam.
                                                    >

pewno: szczegolnie na tak prowokacyjnym watku w.f. miala do tego szczegolnie
                                                    duzo okazji:PPPPPPPPPPPPPPP

ale co sie dziwic, w koncu trudno wymagac od osoby, ktora chce biciem
                                                    rozwiazywac problemy, by unikala awantur:PPPPPP
                                            • messja Re: do white.falcon:) 11.11.03, 16:41
                                              grooszek napisał:

> czerwonomordy od slynnych czerwonych polikow tekli:). Takie je widziano, wiec
                                              > o takich pisze:))

nie wazne, co mistyczni donosisciele "widzieli". znacznie ciekawsze jest to, co
                                              mozna dowiedziec sie z pierwszego zrodla. np. kiedy grooszek pisze, jak mu dzi..
                                              (o przepraszam:"stokrotka") robila dobrze w samochodzie juz na pierwszym
                                              spotkaniu:PPP
                                              • grooszek pudlo dziw..... na istoto:)))) 11.11.03, 16:51
                                                Pewnie trudno to ogarnac twojej slynnej czasce z jeszcze slynniejszym
                                                defektem, ale nie kazda dziewczyna robi dobrze nowo poznanemu facetowi. W
                                                przeciwienstwie, do ciebie, dziw.....na istoto:)))).

Widze tez, ze mocno cie zabolalo, ze ktos o swojej dziewczynie
                                                mowi "stokrotka". coz, moze kiedys znajdziesz faceta, ktory bedzie cie chcial
                                                w celu innym niz pranie skarpetek i czyszczenie mu podlogi przed nosem:)))).
                                                trzymam kciuki, by ci sie biedny istotku udalo:)))).

aha, jak zwykle pokazujesz,ze malo masz w czasce, a moze nawet nie masz tam
                                                nic:))). kontynuuj, moze latwiej nam bedzie twoj defekt zdiagnozowac:))).
                                                • messja pudlo dziw..... na istoto:)))) 11.11.03, 20:48
                                                  grooszek napisał:

wiesz goroszku, niepotrzebnie sie denerwujesz. a, ze cos w tym musi byc, to
                                                  wiadomo, bo twoja koleznka sama o tym mowila (jak dobrze pamietasz) bez
                                                  krepacji. widac dumna jest ze swojej profesji, tylko nie lubi, jak ktos jej
                                                  wypomni. taka wrazliwa pewno:)))

p.s.
                                                  nie wiem co o tym sadzic, ze ciagle mnie z nia mylisz. znudzila ci sie, czy
                                                  duzo "pracuje" i nie ma dla ciebie czasu?:))))
                                                  • grooszek Re: pudlo dziw..... na istoto:)))) 11.11.03, 22:52
                                                    hohoho, "messja" zaczelo swoja slynna nawijke prosto z przedszkola dla
                                                    niepelnosprawnych umyslowo. Wciaz koszmarku nadajesz to samo, jak zdarta
                                                    plyta, ktora ktos zapomnial wyrzucic dawno temu na smietnik:))))))
                                        • messja powtarzasz sie czerwonomordy pajacu:DDD 11.11.03, 16:37
                                          grooszek napisał:

>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka