zunii1 30.09.08, 16:40 atari powiedz po czasie czy jesteś zadowolony z tych implantów? I jeszcze interesuje mnie czy od spodu te implanty są całe białe czy maja czarna otoczkę-bo w wa-wie właśnie z tego względu podano mi różna cenę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atari800xl Re: implant wygląd 05.10.08, 15:59 ??? jaka otoczke? nie...wygladaj jak normalne zeby.sa biale. ogolnie jestem zadowolony. maly problem jest tylko z tym, ze musze przy okazji je wyminic. Bo firma ktora je formowala wyprobowywala jakas nowa metode i troche cos nie tak wyszlo. Jak na moj gust jet wszytsko ok...ale p. stomatolog powiedziala, zebym przy najlizszej okazji zadzwonil to zostana wstawieon nowe korony (oczywiscie bezplatnie). kompletnie nie msm pojecia o jakich czarnych otoczkach mowisz, Odpowiedz Link Zgłoś
zunii1 Re: implant wygląd 31.12.08, 12:47 sorry że dopiero teraz piszę, chodziło mi o to, że korony mogą być na podbudowie z cyrkonu, albo z tytanu chyba- co ma wpływ na ich cenę. Ma to znaczenie przy przednich zębach, bo wtedy nie przebija czarny wkręt przez dziąsła. Boję się jak diabli ale w 02,01,2009 jadę na zabieg! Powiedz, jak to się sprawuje w praktyce, czy jest jakiś problem z higieną.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
atari800xl Re: implant wygląd 02.01.09, 15:30 w praktyce sprawuje sie wszytsko calkiem ok:) na poczatku ciagle mi jakos prezszkadzaly... bo to jednak zmiana w ustach, ale teraz wogole ich nei zauwazam . z chigiena nie ma problemow, w zasadzie myjesz jak normalne zeby..plus nitka.. Odpowiedz Link Zgłoś
zunii1 Re: implant wygląd 06.01.09, 11:48 dziękuję za odpowiedź, ja wczoraj miałam zabieg i jestem bardzo zadowolona. Polecam Bastionowa 2 Łódź, fachowa, miła obsługa i pełny komfort. Odpowiedz Link Zgłoś
w_e_r_o_n_i_k_a Re: implant wygląd 30.10.14, 12:54 Implanty wyglądają całkowicie jak naturalne zęby. Nie ma widocznej różnicy w kolorze, układzie, czy 'zachowaniu się' implantu. Słyszeliście o medens w Warszawie? Zbieram opinię :) Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś