aggaopko 16.05.08, 22:07 Ponoc na jednym ze szkoleń ZSI w Serocku miało miejsce niezłe zatrucie pokarmowe pracowników-część osób wylądowała nawet w szpitalu!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antysz1313 Re: Zatrucie w Serocku 16.05.08, 22:34 Jak się ktoś kąpie w Zegrzu to potem nie dziwne że go czyści :))) Odpowiedz Link
spkokojna Re: Zatrucie w Serocku 16.05.08, 22:45 nie w Srocku , tylko w Sobieszewie , w kwietniu , wiem , bo moja dyrektorka była na zwolnieniu :) Odpowiedz Link
zwariowana_3 Re: Zatrucie w Serocku 16.05.08, 23:04 > nie w Srocku , tylko w Sobieszewie I tak sie rodzi plotka, i takie bzdury wypisuje się na forum Odpowiedz Link
uczciwy_pracownik Re: Zatrucie w Serocku 17.05.08, 13:14 Jedna miejscowość na "S" i druga miejscowość na "S" tyle że jedna nad morzem a w centrum Polski;) I tu muszę się zgodzić ze zwariowaną_3 tak rodzi się plotka. A jeszcze może to zatrucie na Puławskiej było sądząc po pomysłach reorganizacyjnych ;)))))))))) Odpowiedz Link
mogila45 Re: Zatrucie w Serocku 17.05.08, 14:58 Byłam i w Sobieszewie i w Serocku i nie wierzę,że mogło dojśc do zatrucia,chyba,że ktoś widząc taki ogrom żarcia nie mógł się powstrzymać i po prostu się przejadł?W obu miejscach wszystko było pyszne i świeżutkie,a jak ktoś przesadził to jego wina.Skończcie już narzekać ,bo niektórzy w domu jedzą byle co,a jak jadą na szkolenie ,to chcieliby żarcie jak w hotelu RITZ?Ja jestem pełna uznania dla naszej firmy za zorganizowanie takiego szkolenia,może nie wszędzie było jednakowo,ale akurat w Serocku i w Sobieszewie było super!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
aggaopko Re: Zatrucie w Serocku 17.05.08, 20:46 Jasne ponad 20 osób się obżarło lub opiło wody?????? chodzi o to, ze miało miejsce takie zdarzenie i już...wystarczy, że jedzenie było stare i faktycznie może zaszkodzić Odpowiedz Link
zatruta Re: Zatrucie w Serocku 17.05.08, 21:50 wiesz nie rozumiem jak mozna tak bredzić, akurat byłam jedna z około osiemdziesięciu osob, które uległy temu zatruciu , wiesz po prostu rzucalismy sie na żarcie bo w domu tylko chleb z margaryna i to nie zawsze... jak mozna tutaj takie głupoty pleść jak sie tam nie było? Odpowiedz Link
aggaopko Re: Zatrucie w Serocku 19.05.08, 21:06 zatruta - to super, że w koncu mogłas tak się najeść...mogłaś nie zdać tego egzaminu to pojechałabys jeszcze raz na szkolenie i miała okazję się tak "obeżreć":))) jak to napisałas.... poziom niektórych ludzi tutaj jest żenujący:( Odpowiedz Link
robotnik_pkobp Re: Zatrucie w Serocku 19.05.08, 00:05 mogila45 jakiego ty masz farta. Cieszysz sie z pracy (bo w końcu PKO to nie PSS ;P ), masz fajna pensję (o której wielu tu moze tylko pomażyć) i jeszcze do tego byłaś w obydwu miejscowościach o których się tu mówi - co za zbieg okoliczność ;P W dodatku pisze straszne brednie, bo ja też byłem w Sobieszewie i wiem, że właśnie tam zatruło się mnóstwo osób i co wiecej wcale mnie to nie dziwi bo tam jedzenie było podawane czasem w sposób jak dla zwierząt a nie ludzi. Były prawie że zlewki tego co zostało wczesniej. Choć to były wybitne przypadki bo z reguły było tak mało jedzenia, że ludzie musieli sobie dokupować albo jeść non stop tylko te same jajka przez cały tydzień. Odpowiedz Link
piekna40 Re: Zatrucie w Serocku 22.05.08, 15:51 Nawet w telewizji mówili o tym zatruciu w Sobieszewie,współczuję wszystkim, którzy tego doświadczyli. Odpowiedz Link
kriszna555 Re: Zatrucie w Serocku 22.05.08, 18:50 akurat zgadzam się z mogiła45 jeśli chodzi o jedzenie w Sobieszewie. Nie wiem robotnik_pkobp kiedy tam byłeś. ja byłam we wrześniu 2007. Jedzenie super i po prostu takie mnóstwo, że nie sposób było wszystkiego spróbować. Jedyny problem był z ciastem do kawy na przerwach, bo niektórzy myśleli, że mogą zjeść 5 kawałków, a to było raczej wyliczone na osobę. Chyba że jak ty byłeś to pko im wybitnie mało zapłaciło za pobyt i dlatego takie straszne jedzenie? Odpowiedz Link
lukaj1953 Re: Zatrucie w Serocku 22.05.08, 18:33 w Sobieszewie było super i żarcie i trenerki, a szczególnie Panie Bożenka z Sopotu i Helenka z Augustowa,oraz Kasie - chyba z Bydgoszczy Odpowiedz Link
zatruta2 Re: Zatrucie w Serocku 22.05.08, 18:45 Ja również byłam wtedy w sobieszewie ...i również się strułam (co nie oznacza,że były tylko jajka jak tam ktoś napisał ...ble ble ble) zatruta zapomniałaś napisać ,że spakowałyśmy sobie żarcie do walizek ,żeby w domu było co jeść:):):) Ale mamy barana w banku(a tak naprawdę :uderz w stół a nożyce się odezwą - nie każdy zachowuje się na wyjeździe jak nasz(a)przedmówca Odpowiedz Link