Dodaj do ulubionych

Zatrucie w Serocku

16.05.08, 22:07
Ponoc na jednym ze szkoleń ZSI w Serocku miało miejsce niezłe
zatrucie pokarmowe pracowników-część osób wylądowała nawet w
szpitalu!!!
Obserwuj wątek
    • antysz1313 Re: Zatrucie w Serocku 16.05.08, 22:34
      Jak się ktoś kąpie w Zegrzu to potem nie dziwne że go czyści :)))
    • spkokojna Re: Zatrucie w Serocku 16.05.08, 22:45
      nie w Srocku , tylko w Sobieszewie , w kwietniu , wiem , bo moja
      dyrektorka była na zwolnieniu :)
      • zwariowana_3 Re: Zatrucie w Serocku 16.05.08, 23:04
        > nie w Srocku , tylko w Sobieszewie

I tak sie rodzi plotka, i takie bzdury wypisuje się na forum
        • uczciwy_pracownik Re: Zatrucie w Serocku 17.05.08, 13:14
          Jedna miejscowość na "S" i druga miejscowość na "S" tyle że jedna nad morzem a w
          centrum Polski;)

I tu muszę się zgodzić ze zwariowaną_3 tak rodzi się plotka.

A jeszcze może to zatrucie na Puławskiej było sądząc po pomysłach
          reorganizacyjnych ;))))))))))
          • mogila45 Re: Zatrucie w Serocku 17.05.08, 14:58
            Byłam i w Sobieszewie i w Serocku i nie wierzę,że mogło dojśc do
            zatrucia,chyba,że ktoś widząc taki ogrom żarcia nie mógł się powstrzymać i po
            prostu się przejadł?W obu miejscach wszystko było pyszne i świeżutkie,a jak ktoś
            przesadził to jego wina.Skończcie już narzekać ,bo niektórzy w domu jedzą byle
            co,a jak jadą na szkolenie ,to
            chcieliby żarcie jak w hotelu RITZ?Ja jestem pełna uznania dla naszej firmy za
            zorganizowanie takiego szkolenia,może nie wszędzie było jednakowo,ale akurat w
            Serocku i w Sobieszewie było super!!!!!!!!!!!!!
            • aggaopko Re: Zatrucie w Serocku 17.05.08, 20:46
              Jasne ponad 20 osób się obżarło lub opiło wody?????? chodzi o to, ze
              miało miejsce takie zdarzenie i już...wystarczy, że jedzenie było
              stare i faktycznie może zaszkodzić
            • zatruta Re: Zatrucie w Serocku 17.05.08, 21:50
              wiesz nie rozumiem jak mozna tak bredzić, akurat byłam jedna z
              około osiemdziesięciu osob, które uległy temu zatruciu , wiesz po
              prostu rzucalismy sie na żarcie bo w domu tylko chleb z margaryna i
              to nie zawsze... jak mozna tutaj takie głupoty pleść jak sie tam nie
              było?
              • aggaopko Re: Zatrucie w Serocku 19.05.08, 21:06
                zatruta - to super, że w koncu mogłas tak się najeść...mogłaś nie
                zdać tego egzaminu to pojechałabys jeszcze raz na szkolenie i miała
                okazję się tak "obeżreć":))) jak to napisałas.... poziom niektórych
                ludzi tutaj jest żenujący:(
            • robotnik_pkobp Re: Zatrucie w Serocku 19.05.08, 00:05
              mogila45 jakiego ty masz farta. Cieszysz sie z pracy (bo w końcu PKO to nie PSS
              ;P ), masz fajna pensję (o której wielu tu moze tylko pomażyć) i jeszcze do tego
              byłaś w obydwu miejscowościach o których się tu mówi - co za zbieg okoliczność
              ;P W dodatku pisze straszne brednie, bo ja też byłem w Sobieszewie i wiem, że
              właśnie tam zatruło się mnóstwo osób i co wiecej wcale mnie to nie dziwi bo tam
              jedzenie było podawane czasem w sposób jak dla zwierząt a nie ludzi. Były prawie
              że zlewki tego co zostało wczesniej. Choć to były wybitne przypadki bo z reguły
              było tak mało jedzenia, że ludzie musieli sobie dokupować albo jeść non stop
              tylko te same jajka przez cały tydzień.
              • piekna40 Re: Zatrucie w Serocku 22.05.08, 15:51
                Nawet w telewizji mówili o tym zatruciu w Sobieszewie,współczuję wszystkim,
                którzy tego doświadczyli.
              • kriszna555 Re: Zatrucie w Serocku 22.05.08, 18:50
                akurat zgadzam się z mogiła45 jeśli chodzi o jedzenie w Sobieszewie. Nie wiem
                robotnik_pkobp kiedy tam byłeś. ja byłam we wrześniu 2007. Jedzenie super i po
                prostu takie mnóstwo, że nie sposób było wszystkiego spróbować. Jedyny problem
                był z ciastem do kawy na przerwach, bo niektórzy myśleli, że mogą zjeść 5
                kawałków, a to było raczej wyliczone na osobę. Chyba że jak ty byłeś to pko im
                wybitnie mało zapłaciło za pobyt i dlatego takie straszne jedzenie?
            • lukaj1953 Re: Zatrucie w Serocku 22.05.08, 18:33
              w Sobieszewie było super i żarcie i trenerki, a szczególnie Panie
              Bożenka z Sopotu i Helenka z Augustowa,oraz Kasie - chyba z
              Bydgoszczy
              • zatruta2 Re: Zatrucie w Serocku 22.05.08, 18:45
                Ja również byłam wtedy w sobieszewie ...i również się strułam (co nie oznacza,że
                były tylko jajka jak tam ktoś napisał ...ble ble ble)

zatruta zapomniałaś napisać ,że spakowałyśmy sobie żarcie do walizek ,żeby w
                domu było co jeść:):):)
                Ale mamy barana w banku(a tak naprawdę :uderz w stół a nożyce się odezwą - nie
                każdy zachowuje się na wyjeździe jak nasz(a)przedmówca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka