Dodaj do ulubionych

[TU] Asiu kochanie

25.12.05, 17:14
Obserwuj wątek
    • asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 17:16
      czy to mnie wolasz?
      ale mnie macica napierdla, wlasnie mysle o jej usunieciu... wzielam 2 ibupromy
      max i jak nie przestanie mnie bolec to chyba wezme noz i se wytne ja!!!
      • kochany_dzieciak Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 17:17
        no co ty...ja bedziesz potem dzieci rodzic bez macicy..pamietasz...chcesz miec
        dzieci z Diabełkiemsmile)
        • asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 17:19
          diabla juz nie ma wiec marzenie o dziecku z nim odlecialo w sina dal... na
          serio mysle o usunieciu macicy, chyba pojde w srode do ginekologa i zarzadam
          usuniecia!!! Nie chce jej miec!!!
          • kochany_dzieciak Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 17:23
            ale u nas to nielegane jest...
            • asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 17:33
              to wyjade do holandii na wakacje i tam to zrobie, bo ja juz kurwa dluzej tak
              nie moge, ledwo chodze normalnie, pieprze taka kobiecosc!
              • kochany_dzieciak Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 17:36
                a moze masz z czyms problemy i to jest wynik

moze znajdz dobrego lekarza (wiem ze bedzie trudno ale zwiedzisz 20 i wkoncu
                trafisz) i jakos pomoze
                • asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 17:42
                  ze zdroiwiem to ja mam problemy od dawna, i wlasciwie wiekszosc z nich to wina
                  stresogennego trybu zycia no ale ja nie umiem byc wyluzowana, znowu nie moge
                  spac od kilku dni... i jeszcze ten okres... jak ja tego nienawidze, cos mi sie
                  zdaje ze chyba zaczne na jakis czas brac tabletki antykoncepcyjne, bo juz nie
                  moge sobiedac z tym rady, kiedys bralam i nie za bardzo mi pomagaly, ale teraz
                  ponoc jakies nowe weszly na rynek, a ja tego bolu juz niesc nie moge i choc
                  jestem przeciwniczka hormonow to chyba zaczne je lykac...
                  • kochany_dzieciak Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 17:47
                    bedzie dobrze...toz to tylko pare dni..

a moze naprawde znajdz specjaliste od tego

• asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 17:52
                      ja juz mam dosc tych wszystkich specjalistow, ciagna tylko kase, biora
                      pieniadze, obiecuja rezultaty i nic, NIC!
                      ja juz lekarzom nie wierze
                      dzisiaj sie obrazilam na moja kumpele-studentke 6 roku medycyny, tak mnie
                      wkurwila swoim gadaniem ze rzucilam sluchawka bo juz nie moglam jej sluchac
                      robie sie coraz gorsza, przez to wszystko strasznie charakter mi sie zmienia

• swawolny.diabel Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 17:50
                    kurde ale fascynujący temat. Normalnie kwintesencja kobiecości smile

Pozdrowienia świateczno noworoczne.

p.s
                    I nie pisz że mnie nie ma bo jestem. smile

• asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 17:53
                      czesc Diable smile fajnie ze jestes, a temat nie jest fajny, prznajmniej nie dla
                      mnie teraz sad((
                      • swawolny.diabel Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 18:04
                        a mnie bawi jak baby sie uzalaja że je boli.
                        Te rozmowy pokazuja co kobiety majana myśli pisząc o bogatych wnatrzach
                        • kochany_dzieciak Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 18:06
                          mnie nic nie boli i mam w dupie bogate wnetrze macicysmile)

• asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 18:07
                          swawolny.diabel napisał:

> a mnie bawi jak baby sie uzalaja że je boli.
                          > Te rozmowy pokazuja co kobiety majana myśli pisząc o bogatych wnatrzach
                          >

wiesz co jestem wsciekla dzisiaj wiec powstrzymam Cie, ale mam ochote sie
                          wydrzec na Ciebie, nakrzyczec ze jestes cham i prostak i nie rozumiesz mojego
                          bolu, bo boli mnie strasznie
                          • asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 18:09
                            i nie chodzilo mi kurwa o zadne bogate wnetrze, tylko o to ze mnie napierdziela
                            tak ze chodzic nie moge, to czysto fizyczny bol
                          • swawolny.diabel Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 18:14
                            oczywiscie że nie rozumiem twojego bólu. nie mam macicy. A co do chama i
                            prostaka to masz racje
                            • asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 18:21
                              czasem jestes mily i wtedy cie lubie i nawet tesknie za Toba czasami, ale fakt
                              faktem potrafisz byc wrednowaty ( hmmm z reszta ja tez)
                              • swawolny.diabel Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 18:46
                                warchoł krzyczą niezaprzeaczam tylko wlasnym prawom ufam.
                                • asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 18:47
                                  to co>? zrobisz mi tego dzieciaka? smile))
                                  • swawolny.diabel Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 18:55
                                    nie
                                    • kochany_dzieciak Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 18:57
                                      czemu?
                                      toż juz bylo zaplanowane

• asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 18:58
                                      zmienilo Ci sie ? przeciez chciales smile))
                                      • swawolny.diabel Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:01
                                        asiulka81 napisała:

> zmienilo Ci sie ? przeciez chciales smile))

no ale postanowiłem dołożyc swoja cegielke go ewolucji i nie mieć potomstwa. smile
                                        Poza tym ty chciałas metodą invitro wiec co ja bym z tego miał
                                        • asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:02
                                          no dobra, to ja sie zgodze na konwencjonalna smile)) jak mus to mus smile nawet
                                          orgazm moge udawac smile))

ino daj troche tej cennej spermy smile)) w koncu jestes moim intelektualnym
                                          idealem smile
                                          • swawolny.diabel Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:05
                                            nie da rady chce zrobic coś dla ludzkości i nie mieć dzieci. żeby nikt nie mógl
                                            powiedzieć że byłem bezużyteczny
                                            • asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:09
                                              odwrociles kota ogonem. Wlasnie jak nie bedziesz mial dzieci to bedziesz
                                              bezuzyteczny.
                                              • swawolny.diabel Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:19
                                                asiulka81 napisała:
                                                > odwrociles kota ogonem. Wlasnie jak nie bedziesz mial dzieci to bedziesz
                                                > bezuzyteczny.

wcale nie odwróciłem.
                                                to moj wkład w ewolucje.
                                                celem ewolucji jest wyhodowanie osobników o jaklepszym genotypie i eleminacja
                                                słabych genów.
                                                czyli ewolucje wspiera rozmanazanie sie najlepszych osobnmików oraz
                                                wymieranie słabych. Do najlepszych sie nia zaliczam, wiec nie ma powiodu bym
                                                miał potomstwo

• kochany_dzieciak Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:21
                                                  czemu sie nie zaliczasz?
                                                  fajny facet z Ciebie

• swawolny.diabel Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:22
                                                    No bo są lepsi. i to oni powinni sie rozmnażać by poprawic gatunek.
                                                  • asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:25
                                                    tyle ze rozmnazaja sie gorsi, biedni, niewyksztalceni, a tacy jak ty marnuja
                                                    swoja sperme.
                                                  • swawolny.diabel Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:33
                                                    asiulka81 napisała:

> tyle ze rozmnazaja sie gorsi, biedni, niewyksztalceni, a tacy jak ty marnuja
                                                    > swoja sperme.

sukces ewolucyjny odnoszą osobniki najlepiej pzrystosowane.
                                                  • asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:37
                                                    uwazasz ze pijak plodzacy 11 dziecko w zapuszczonym mieszkaniu jest lepiej
                                                    przystosowany od ciebie???
                                                  • swawolny.diabel Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:43
                                                    asiulka81 napisała:

> uwazasz ze pijak plodzacy 11 dziecko w zapuszczonym mieszkaniu jest lepiej
                                                    > przystosowany od ciebie???

to co ja uwazam nie ma znaczenia dla ewolucji. znaczenie ma natomiast
                                                    liczebność przekazanych genów. najlepszi przeakazuja najwiecej tan bylo zawsze.
                                                  • asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:49
                                                    swawolny.diabel napisał:

>
                                                    > to co ja uwazam nie ma znaczenia dla ewolucji.

TO CO TY UWAZASZ MA KOLOSALNE ZNACZENIE!!! MOZESZ PRZYCZYNIC SIE DO TEGO ABY
                                                    SWIAT BYL LEPSZY. MOZESZ DAC SWIATU KOLEJNA MADRA JEDNOSTKE, A NIE UPOSLEDZONE
                                                    UMYSLOWO DZIECKO OBCIAZONE DYSFUNKCJAMI ZESPOLU CHOROBY ALKOHOLWEJ!!!

• kochany_dzieciak Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:26
                                                    nieprawda!!!!
                                                    wszyscy jestescie tacy sami!!!
                                                  • asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:27
                                                    po prostu wymija sie od odpowiedzialnosci, a szkoda bo fajne dzieciaki by mial.
                                                • asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:24
                                                  wcale ze nie prawda, jestes madry i na pewno mialbys madre fajne dzieci smile))
                                                  powinienes bzykac do woli i plodzic jak najwiecej bobaskow smile))
                                                  • swawolny.diabel Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:31
                                                    Dlaczego zakładasz ze mądrość jest pożądana cechą dla ewolucji?
                                                    Mi sie wydaje że wazneijszy jest instynkt podtrzymania gatunku. A wtedy juz
                                                    zame atpliwości co do sensowności posiadania potomstwa czynia ze mnie słabego
                                                    osobnika smile

• asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:37
                                                    dziwnie sie jakos sklada ze instynkt podtrzymania gatunku czesciej posiadaja
                                                    osoby niewyksztalcone, czesto glupie, nieradzace sobie z zyciem...

jesli to ma byc z korzyscia dla ewolucji to przyszle spoleczenstwo bedziemy
                                                    mieli co najmniej ciekawe.
                                                  • swawolny.diabel Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:41
                                                    asiulka81 napisała:

> dziwnie sie jakos sklada ze instynkt podtrzymania gatunku czesciej posiadaja
                                                    > osoby niewyksztalcone, czesto glupie, nieradzace sobie z zyciem...
                                                    >
                                                    > jesli to ma byc z korzyscia dla ewolucji to przyszle spoleczenstwo bedziemy
                                                    > mieli co najmniej ciekawe.

No ale tak właśnie jest jak napisałaś.
                                                    wychodzi na to że im bardziej stajemy sie ludzcy tym bardziej jesteśmy w
                                                    konflikcie z prawem naturalnym.
                                                    kto wie moze ludzie osiagnęli szczyt swoich mozliwosci ewolucyjnych?
                                                  • kochany_dzieciak Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:44
                                                    mysisz ze bedzie co jak ze szczytem gadow??

jeju..to dobrze bo ludzie juz tak zniszczyli ziemie ze sie nalezy

• swawolny.diabel Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:47
                                                    kochany_dzieciak napisała:

> mysisz ze bedzie co jak ze szczytem gadow??

czy ja wiem. moze wytworzy sie taka rownowaga dynamiczne ale dlaszej ewolucji
                                                    nie bedzie , a moze podzial na dwa podgatunkii morlocków i jaki im tam było ? smile
                                                  • kochany_dzieciak Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:51
                                                    ewolucja jest nie mozliwa..nowy gatunek nie pwstanie bo nie ma jednego z
                                                    czynnikow, czyli izolacji

bez tego wyewoluowana cehca sie rozprasza

jednynie mozliwy byl by postep danego gatunku..ale jaki? tylko w niewielkim
                                                    stopniu

• swawolny.diabel Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 20:00
                                                    > ewolucja jest nie mozliwa..nowy gatunek nie pwstanie bo nie ma jednego z
                                                    > czynnikow, czyli izolacji
                                                    >
                                                    > bez tego wyewoluowana cehca sie rozprasza

no chyba że izolacje zapewania podzial społeczny na bogarych i wyksztłconych
                                                    panów oraz biednych i glupich ... .

Kto wie moze za jakis czas wyewoluuje jakaś rasa nadludzi ? Hitler bylby
                                                    zachwycony. A dla tej rasy byłby prorokiem

• kochany_dzieciak Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 20:02
                                                    nie on tylko Nietzschesmile

• asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 20:04
                                                    kochany_dzieciak napisała:

> nie on tylko Nietzschesmile
                                                    >

Florian Znaniecki tez sklanial sie ku takim rozwiazaniom smile
                                                  • asiulka81 Re: [TU] Asiu kochanie 25.12.05, 19:46
                                                    diabelku nie mysl tak negatywistycznie, daj cos z siebie swiatu, masz swietny
                                                    potencjal i moglbys miec inteligentnego dzieciaka ktory byc moze zrobil by
                                                    wiele dobrego dla innych. A moze uda Ci sie splodzic geniusza? kto wie? Nie
                                                    chialbys byc ojciec wybitnie uzdolnionego dziecka?
      • lena_zet Re: asiulko 25.12.05, 18:17
        a nie masz endometriozy?
        • asiulka81 Re: asiulko 25.12.05, 18:20
          ja juz mam dosc chorob i lekarzy, juz dosc szlajania sie po gabinetach...
          kiedys mialam robione jakies badanie i chyba tego nie mam... wtedy lekarz
          powiedzial mi ze taki organizm mam wrazlkiwy po prostu i zebym sie
          przyzwyczaila, tyle ze mnie coraz mocniej boli
          • widokzmarsa Re: asiulko 25.12.05, 18:26
            dzieciak ma rację, jakby ci diabeł zrobił dziecko to moze by potem przestało tak
            boleć. Miałem kumpele którą gdy miala okres trzeba było prawie zawsze wozić na
            pogotowie, przeszło jej po drugim dziecku)
            • asiulka81 Re: asiulko 25.12.05, 18:30
              nie jestem jeszcze gotowa na dziecko, moze za kilka lat, teraz nie...
              • widokzmarsa Re: asiulko 25.12.05, 18:33
                ale ten czas leci, wydaje mi się że dopiero co byłem u ciebie potrzymać cię za
                brzuszek)) a to już miesiąc minął))
                • asiulka81 Re: asiulko 25.12.05, 18:38
                  czas leci, zmarszczek przybywa, dupa rosnie, charakter robi sie coraz
                  podlejszy... sad((
                  i juz prawie po Swietach
                  • widokzmarsa Re: asiulko 25.12.05, 18:53
                    ależ towarzystwo ma tu humorek( Mnie też dopada, nie lubię świąt..
                    a tu zaraz jeszcze musze iść na wyżerkę, nic to, będę się oszczędzał.
                    A ty przestań się umartwiać, młoda dupa jeszcze jesteś i szkoda życia na takie
                    podejście..
                    • asiulka81 Re: asiulko 25.12.05, 18:54
                      przypomnialo mi sie ze pieska niedlugo dostane i od razu usmeichnelam sie, a
                      mloda juz nie ejstem niestety sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka