Dodaj do ulubionych

ZWYCIESTWO !!!

IP: debian:* / 192.168.9.* 28.02.03, 15:34
Juz dawno uwazalem,ze ci paskudni weganie powinni sobie stad pojsc, ale nie
sadzilem,ze uda sie ich przegonic tak latwo i tak szybko. A tu prosze jaka
mila niespodzianka, sekciarze zmykaja az sie kurzy! :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Jolanta Re: ZWYCIESTWO !!! IP: 217.153.5.* 28.02.03, 17:43
      Nie wydaje Ci sie, ze sami odeszli, poniewaz nie chcieli dluzej przebywac w tak
      zalosnym i miernym towarzystwie?
      • Gość: dominik Re: ZWYCIESTWO !!! IP: *.stacje.agora.pl 28.02.03, 17:52
        1. weź słownik
        2. otwórz pod hasłem sekta
        3. przeczytaj
        4. zrozum
        5. udowodnij, że weganizm to sekta
        6. powodzenia
        • Gość: gitman Re: ZWYCIESTWO !!! IP: debian:* / 192.168.9.* 28.02.03, 20:28
          Nie wiem teraz, to do mnie bylo czy do Jolanty?
      • Gość: gitman Re: ZWYCIESTWO !!! IP: debian:* / 192.168.9.* 28.02.03, 20:38
        Towarzystwo jest jakie jest, ale tego jakie jest forum nie mozna przypisac
        jednej tylko lub dwom osobom, ale wszystkim tutejszym forumowiczom. Zreszta
        prosze spojrzec na inne fora np. aktualnosci czy polonia, tam dopiero jest
        bajzel, tu wrecz panuje idealny spokoj w porownaniu do tamtych. A ze sa tu
        osoby o roznych pogladach, to z punktu widzenia forum wcale nie jest takie
        zle, co to za dyskusja, jesli wszyscy sa tego samego zdania?
        • Gość: Rycho Re: ZWYCIESTWO !!! IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 28.02.03, 20:59
          Popieram,spory na tym forum w porównaniu do innych są naprawdę bardzo
          wyważone.Pozdr
          • Gość: gitman Re: ZWYCIESTWO !!! IP: debian:* / 192.168.9.* 01.03.03, 12:22
            wejdz sobie na to forum i zobacz jak sie dziewczyny nakrecaja do niejedzenia,
            przerazajace co?:
            www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10953
        • Gość: LOL Re: ZWYCIESTWO !!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.03.03, 23:29
          brałeś kiedyś udział w cywilizowanej dyskusji
          ???????
          pozdr.
      • gitman Re: ZWYCIESTWO !!! 07.04.03, 18:10
        po prostu wymiekli i tyle. jesli ktos w cos wierzy naprawde, to mowi o tym
        niezaleznie od okolicznosci, a nie tylko wtedy gdy ma chorek pochlebcow.
    • syrenka23 Re: ZWYCIESTWO !!! 01.03.03, 03:10
      Gość portalu: gitman napisał(a):

> Juz dawno uwazalem,ze ci paskudni weganie powinni sobie stad pojsc, ale nie
      > sadzilem,ze uda sie ich przegonic tak latwo i tak szybko. A tu prosze jaka
      > mila niespodzianka, sekciarze zmykaja az sie kurzy! :)))

no wiesz co gitmanku drogi, jakze mogles mnie nazwac "paskudnym weganem" ? :((
      • Gość: gitman Re: ZWYCIESTWO !!! IP: debian:* / 192.168.9.* 01.03.03, 10:27
        syrenka23 napisała:
        >
        > no wiesz co gitmanku drogi, jakze mogles mnie nazwac "paskudnym weganem" ? :
        ((

alez syrenko! "paskudni weganie" odnosilo sie do paskudow typu telemasca, ale
        w zadnym wypadku nie do ciebie! zreszta sama wiesz, ze nikt kto widzial twoje
        zdjecia nie moze nazwac cie "paskudna". ;))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka