Dodaj do ulubionych

Postanowienia adwentowe

30.11.03, 10:12
Dzisiaj mam imprezę urodzinową, mówię wam jakie pyszności będą, wszystko mi
pływa w ustach:P Co do postanowień, macie jakieś? Bo ja np. postanowiłam
zacząć głodówkę, oczywiście racjonalną, to takie przygotowanie do Wigilii i
przeczyszczenie organizmu...a co do postanowień...chyba więcej się uśmiechać
bo ostatnio mam małą depresję...yy:-)i oczywiście wrzucać więcej dań na
forum! pozdrawiam i ślę buziaki
Obserwuj wątek
    • apolka Re: Postanowienia adwentowe 01.12.03, 08:23
      Mam nadzieję, że impreza się udała? Może napisz, coś o tych pysznościach?
      • Gość: Rycho Re: Postanowienia adwentowe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.03, 08:36
        Z pyszności to wam zostały tylko wspomnienia.Pozdr
        • Gość: boza krowka Rychu! IP: *.dip.t-dialin.net 01.12.03, 19:04
          Moze pozostawisz decyzje innym ludziom co uwazaja za pysznosci i czy sa to
          tylko wspomnienia?
          Jestes z tej sekty, co uwaza, ze wegetarianizm to ciezkie wyrzeczenia i co
          najgorsze, zadna sila nie jest w stanie Was przekonac, ze tak nie jest. Ja Cie,
          Rychu, nie probuje przekonac, poddaje sie, ale irytuje, ze oceniasz w imieniu
          rozpieszczoynch zoladkow wegetarian, czy jedza pysznosci, czy nie.
          Ja na przyklad jem tylko pysznosci. Wspomnienia mnie nie zadowalaja zupelnie.
          pozdrawiam
          • Gość: Rycho Re: Boża Krówko IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.12.03, 23:49
            Nie irytuj się,nie jest moim celem denerwowanie kogokolwiek,staram się
            traktować całą tą dyskusję półserio.Daj sobie więcej luzu,a świat od razu wyda
            Ci sie lepszy.Absolutnie nie chcę nikogo odciągnąć od wegetarianimu ani
            narzucać swoich poglądów komukolwiek,ale to jest forum publiczne i każdy kto
            zabiera tu głos musi się liczyć,że ktoś inny go będzie komentował.Pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka