chlorofil1 27.05.13, 06:55 Monsanto jest nielubiane na całym świecie imgur.com/LHY43z8 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wubecja Re: GMO 27.05.13, 08:32 chlorofil1 napisał: > Monsanto jest nielubiane na całym świecie kłamiesz. Znam zwolenników gmo. Odpowiedz Link
chlorofil1 Re: GMO 27.05.13, 12:32 wubecja napisała: > chlorofil1 napisał: > > > Monsanto jest nielubiane na całym świecie > > kłamiesz. Znam zwolenników gmo. > Kobieto(?) Czy ja napisałem, że wszyscy nie lubią gmo? Odpowiedz Link
wubecja Re: GMO 27.05.13, 12:39 chlorofil1 napisał: > Kobieto(?) Czy ja napisałem, że wszyscy nie lubią gmo? Chopie(?) - na całym świecie lubią gmo ! Od czego masz głowe? (- jem ją) Odpowiedz Link
skoonk Re: GMO 27.05.13, 14:19 wubecja napisała: > Chopie(?) - na całym świecie lubią gmo ! > Od czego masz głowe? (- jem ją) rzecz gustu. Modyfikowane zboża wyzwoliły Azję z klęsk głodu, zwierzęta je polubiły, ludzie nie. W Paryżu lubią gejów, tyle że każdy trochę inaczej, indywidualnie, jak to żabojady. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/5,114944,13989768,Zamieszki_we_Francji__150_tys__osob_przeciw_malzenstwom.html#BoxSlotIIMT W Olsztynie nie lubią konopi, ale kochają wolność. Niektórzy politycy, którzy przyszli na manifestację, przekonywali jednak, że w tym proteście nie chodzi o marihuanę, ale o wolność. By żaden urzędnik nie mógł niczego zakazywać. olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,13984661,Wielka_plantacja__Konopie_wyrosna_w_calym_Olsztynie.html#TRLokOlszTxt A co będzie, gdy nadejdzie zlodowacenie, potop, deszcz meteorów? Wtedy gmo, in vitro, eutanazja i wolna miłość jak znalazł. Wyroki niebios są niezbadane. Odpowiedz Link
wubecja Re: GuMnO 28.05.13, 13:37 skoonk napisała: > A co będzie, gdy nadejdzie zlodowacenie, potop, deszcz meteorów? Już nadchodzi. Będzie wolność prawdziwa. I pieniądze robić będziemy kolosalne. Podejście do GMO zaprezentowane w Australii przypomina to znane z USA, gdzie silny lobbing koncernów biotechnologicznych doprowadził do upowszechnienia upraw zmodyfikowanych organizmów. zmianynaziemi.pl/wideo/genetycznie-modyfikowana-zywnosc-realne-perspektywy-dla-australii Odpowiedz Link
wubecja YUM YUM 01.06.13, 12:46 tvp.info/informacje/nauka/szczatki-mamuta-znaleziono-na-syberii/11278317 Martwego mamuta, zachowanego w idealnym stanie, z niezamarzniętą krwią, znaleziono na wyspie na północy Syberii. Odkrycie sprzyja spekulacjom na temat sklonowania zwierzęcia mniam mniam Odpowiedz Link
skoonk monsanto pada 02.06.13, 15:48 chlorofil1 napisał: > Monsanto jest nielubiane na całym świecie > imgur.com/LHY43z8 www.ekonomia.rp.pl/artykul/706204,1015450-Monsanto-wycofuje-sie-z-zasiewow-GMO-w-Europie.html Odpowiedz Link
map4 Re: GMO 03.06.13, 11:39 chlorofil1 napisał: > Monsanto jest nielubiane na całym świecie podobnie jak Exxon, czyli firma wydobywająca gaz łupkowy. Obydwie firmy wykorzystują technologię do zmiany otaczającego nas świata i nie bardzo martwią się o zdanie tych, którzy próbują bronić świat takim, jaki on jest. Ale takie podejście do sprawy, czyli nieliczenie się ze środowiskiem jest immanentnym to znaczy nie dającym się wykorzenić elementem cywilizacji białego człowieka. Odpowiedz Link