no.logo 09.12.05, 13:14 Dzień dobry wszystkim. Mam nadzieję, że to forum wypali - ale to już od nas zależy. Pozdrawiam i proszę o meldowanie się tutaj każdej nowoprzybyłej osoby Wasz Ojciec Założyciel Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
map4 map4 09.12.05, 14:38 no.logo napisał: > Pozdrawiam i proszę o meldowanie się tutaj każdej nowoprzybyłej osoby Jestem, więc piszę. Odpowiedz Link
kolejar Re: Lista obecności :-) 09.12.05, 16:03 Tu bunkier dowodzenia Twierdzy Wrocław... Oficer Dyżurny kpt. Kolejář Odpowiedz Link
capo_di_tutti_capi Re: Lista obecności :-) 09.12.05, 18:00 Witam szanownego kierownika Odpowiedz Link
josip.brodsky Re: Lista obecności :-) 09.12.05, 18:05 Witam i pozdrawiam wszystkich josip/ceglar Odpowiedz Link
kklement Ano, zobaczymy :) 09.12.05, 18:51 He he, ciekawe kiedy Olga Podszywaczka tu dotrze ? Odpowiedz Link
no.logo Re: Ano, zobaczymy :) 09.12.05, 18:58 Nie może dotrzeć, bo piszą tylko zalogowani i zapisani. Oczywiście może się zalogować jako olga.podszywaczka KKlement, a coś tak zamilkł na Forum Wrocław? Myślałem, że napiszesz coś o tej zadymie ostatnio na Kraszewskiego - podobno były jakieś radiowozy, etc. Wiesz co to się działo? Odpowiedz Link
kklement Ooo, jakaś awantura ? W szpitalu ? Ja nic nie wiem 09.12.05, 23:53 Ostatnio prowadzę zajęcia ze studentami rehabilitacji i jestem tak jakby z lekka w innym świecie. A co do pisania na Forum - well, czasu brak i zmęczenie cholerne Odpowiedz Link
wiatr.ze.wschodu Re: Lista obecności :-) 09.12.05, 19:07 ja jestem nowy Dzieki za przyjecie pzdr. Odpowiedz Link
no.logo Re: Lista obecności :-) 09.12.05, 19:09 Dla nowych mamy specjalne zadania. Wyrabianie 200 proc. normy w zakładaniu ciekawych, ważnych i śmiesznych wątków okołowrocławskich Odpowiedz Link
mikka8 Re: Lista obecności :-) 09.12.05, 20:30 No wreszcie jestem Witam wszystkich , choć jako "nowa" i jedyna płci żeńskiej , liczę na jakieś fory , chociaż na początku 200% normy nie wyrobię pozdrawiam Mikka Odpowiedz Link
lordofthestrings Re: Lista obecności :-) 09.12.05, 21:31 ich melde ab sofort herr kommendant Odpowiedz Link
zalogowany.cookie Re: Lista obecności :-) 10.12.05, 08:17 Melduję się po tej stronie. Obiecuję pisać rzadko, ale za to głupio. I jak zwykle obietnic nie dotrzymam. cookie Odpowiedz Link
no.logo Re: Lista obecności :-) 10.12.05, 15:02 zalogowany.cookie napisał: > I jak zwykle obietnic nie dotrzymam. Obiecujesz? Witamy! Odpowiedz Link
brat44 Re: Lista obecności :-) 11.12.05, 11:17 Wezwany oto jestem. Samozwańczy Obrońca Praw Kościoła Przedsoborowego Odpowiedz Link
no.logo Re: Lista obecności :-) 11.12.05, 11:20 brat44 napisał: > Wezwany oto jestem. > Samozwańczy Obrońca Praw Kościoła Przedsoborowego Pax et Bonum! )) Odpowiedz Link
brat44 Re: Lista obecności :-) 11.12.05, 12:16 no.logo napisał: > brat44 napisał: > > > Wezwany oto jestem. > > Samozwańczy Obrońca Praw Kościoła Przedsoborowego > > Pax et Bonum! )) Może być, ale ja jestem bardziej Semper Fidelis hheheeh > Odpowiedz Link
no.logo Re: SzaryKot 11.12.05, 13:52 Z podziękowaniami za podziękowania oraz z podziękowaniami za dodanie WBC do swojej listy ulubionych Odpowiedz Link
bar-rakuda Re: Lista obecności :-) 11.12.05, 15:18 Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem? A właściwie wzięłam - Mikka, nie jesteś sama Odpowiedz Link
no.logo Witamy! 11.12.05, 15:23 Po pierwszych dwóch wersach spodziewałem się Wesołego Romka, a tu taka miła niespodzianka... Hmmm... barrakuda? Taka? www.bubblevision.com/albums/burma-banks/images/barracuda.jpg Odpowiedz Link
no.logo Re: Lista obecności :-) 11.12.05, 15:32 Witamy Forum Inwestycje! A w ogóle, to nie wiem, czy wiecie, ale jest nas już sporo. Ponieważ niektórzy są nieśmiali, to nie wpisali się na listę obecności, ale jeśli tego nie zrobią, to ja ich tu wpiszę i już Odpowiedz Link
tomek854 Re: Lista obecności :-) 11.12.05, 19:58 Ponieważ niektórzy > są nieśmiali, to nie wpisali się na listę obecności, ale jeśli tego nie zrobią, > to ja ich tu wpiszę i już Nie wytrzymam! Pernamentna inwigilacja! Odpowiedz Link
mikka8 Re: Lista obecności :-) 11.12.05, 18:51 Ech Same chopy ! I z kim tu poplotkować jak tu same poważne męskie tematy ? Odpowiedz Link
hurysa1 Re: Lista obecności :-) 11.12.05, 19:25 mikka8 napisała: > Ech Same chopy ! I z kim tu poplotkować jak tu same poważne męskie > tematy ? Skąd wiesz, że same chłopy? Odpowiedz Link
mikka8 Re: Lista obecności :-) 11.12.05, 20:14 hurysa1 napisała: > mikka8 napisała: > > > Ech Same chopy ! I z kim tu poplotkować jak tu same poważne męskie > > tematy ? > > Skąd wiesz, że same chłopy? A tak jakoś sprawdziłam listę obecności i.... No cóż , pozory mylą Odpowiedz Link
marsha Re: Lista obecności :-) 12.12.05, 18:21 no, i ja jestem tu nareszcie! marsha mało mowi ostatnimi dniami, bo chora okrutnie i ledwo dychowata... ucałowania dla "starych" znajomych! })i({ ps - mała skarga kapryśna: >>acho nie odpisuje na maile! ni sms'y!<< Odpowiedz Link
no.logo Re: Lista obecności :-) 12.12.05, 18:26 Panowie, czapki z głów! Królowa Bezsenności jest z nami )) Odpowiedz Link
faux.pas Re: Lista obecności :-) 12.12.05, 18:35 no.logo napisał: > Panowie, czapki z głów! > Królowa Bezsenności jest z nami )) Nie da rady. Nie używam. Odpowiedz Link
bonczek_hydroforgroup jestem! Choć Bóg wie po co ? 12.12.05, 19:09 j/w witam myślących "inaczej" brakuje mi tu jeszcze do smaku brezlyego!!! Odpowiedz Link
igi.wr Re: jestem! Choć Bóg wie po co ? 12.12.05, 20:16 Jestem z wami, jesli to forum bedzie rzeczywiscie bez cenzury. Odpowiedz Link
brezly Re: jestem! Choć Bóg wie po co ? 14.12.05, 13:15 Zglaszam sie. Ojcze zalozycielu czy jureek jest powiadomiony? Odpowiedz Link
no.logo Re: jestem! Choć Bóg wie po co ? 14.12.05, 13:17 > Ojcze zalozycielu czy jureek jest powiadomiony? Synu, zbyteczne troski Twe. Jureek powiadomion w najpierwszej kolejności. Odpowiedz Link
brezly Re: jestem! Choć Bóg wie po co ? 14.12.05, 13:19 To mysle ze przybedzie niezawodnie. Mapa4 juz widze, a materialu na dyskusje o polonizacj polityki niemieckiej coraz wiecej Odpowiedz Link
seledynowa :-))))))))))))))) 14.12.05, 14:07 Jestem! podoba mi sie TU - przypomina sie klimat sprzed paru lat, gdy iskry szły spod klawiszy np. w obronie wrocławskiej fontanny, kamieniczek, czy polskości Wrocławia Wtedy mniej chamów miało dostep do internetu Odpowiedz Link
no.logo Re: :-))))))))))))))) 14.12.05, 14:09 Hej hej! Cieszę się, że z każdym dniem to forum coraz bardziej zbliża się do tego, o czym myślałem zakładając je. Dzięki Waszej obecności. Seledynowa - czuj się jak u siebie! Odpowiedz Link
map4 Re: :-))))))))))))))) 14.12.05, 14:28 Oooo ... Seledynowa Załóż jakiś wątek o tym koniopoju w rynku - znowu mi się na objechanie go z góry na dół nazbierało Odpowiedz Link
tsy Re: Ręce precz od Zdroja!!! 14.12.05, 16:21 brat44 napisał: > Jak w temacie!!!! A ja mam do niego poważne osobiste zarzuty. Odpowiedz Link
pluto10 Re: Lista obecności :-) 15.12.05, 19:11 no.logo napisał: > Dzień dobry wszystkim. > Mam nadzieję, że to forum wypali - ale to już od nas zależy. > Pozdrawiam i proszę o meldowanie się tutaj każdej nowoprzybyłej osoby > > Wasz Ojciec Założyciel Przyłączam się i ja! Odpowiedz Link
rocco-siffredi Re: Lista obecności :-) 16.12.05, 09:53 jak to mówiła , spiewająco wręcz Kasia Kowalska- otooo jaaaaa Odpowiedz Link
fan_kotow Re: Lista obecności :-) 16.12.05, 22:28 tak tyle ze ja jestem na dluzszym odwyku Odpowiedz Link
wroclawczyk Rafis 16.12.05, 22:30 vel wroclawczyk. Agent wrocławskiego UM i PO juz tu jest Odpowiedz Link
no.logo Re: Rafis 16.12.05, 22:32 Eeee tam. Sam pamiętam, jak ktoś Cię na forum "zdemaskował" jako Rafała Guzowskiego z Urzędu Miejskiego, dyrektora Wydziału Inwestycyjnego )) Cieszę się, że dotarłeś. Odpowiedz Link
map4 Re: Lista nieobecności ? 19.12.05, 09:52 Z nieobecnych: ciągle brakuje mi Isis oraz geosa. Pragnę Was jak wielbłąd pod wieczór pragnie oazy Tomek, zaprosiłeś obie damy ? Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Lista obecności :-) 18.12.05, 02:29 W gumiakach i pijany wtaczam się na salony. Chcecie się bawić? Odpowiedz Link
mesty8 Re: Lista obecności :-) 18.12.05, 11:17 a do kogo mam sie zglosic po legitymacje i powitalny uscisk reki? witam Odpowiedz Link