12.01.06, 14:38
Kto lubi?

Dla mnie to jest tak debilne, że aż jest to SZtuka przez duże "SZ" smile

zacierros.webpark.pl/
Właśnie po wysłuchaniu tego utworu zapałałem chęcią do poznania większej ilości wytworów Związku Artystów Cierpiących I Entuzjastycznie Rźnących.

Szczególnie fragment piosenki w której podmiot liryczny mówi do Chopina "nic dla mnie nie znaczą twoje uwertury, dupę nimi wytrę ty chuju ponury" zachwycił mnie swoją głębią... smile
Obserwuj wątek
    • no.logo Off topic, ale nie do końca off 12.01.06, 16:32
      Ale nam się forum alkoholizuje... Tutaj "zacier", tam "piwo?", jest jeszcze barek prowadzony przez napoj.chmielowy...
      • tomek854 Re: Off topic, ale nie do końca off 12.01.06, 19:03
        ZACIER czyli Związek Artystów Cierpiących I Entuzjastycznie Rżnących. A ty od razu, ze alkohol tongue_out
    • kklement Łosh Bosh ... 12.01.06, 21:02
      Masakryczne, choć nie pozbawione uroku smile W każdym bądź razie moja niechęć do
      Chopina poprawiła mi odbiór tej muzy smile

A pamiętacie artystę o pseudonimie (?) Doktor Hackenbusch ?
      • napoj.chmielowy Re: Łosh Bosh ... 12.01.06, 23:31
        kklement napisał:

> Masakryczne, choć nie pozbawione uroku smile W każdym bądź razie moja niechęć do
        > Chopina poprawiła mi odbiór tej muzy smile
        >
        > A pamiętacie artystę o pseudonimie (?) Doktor Hackenbusch ?

Pamiętam (bodajże z Wałbrzycha) - klsyki rokendrola przerobione na ludowy polski
        bluzg + ścierzka z okrzykami i oklaskami. To ten?
        • kklement Re: Łosh Bosh ... 13.01.06, 22:04
          napoj.chmielowy napisał:

> Pamiętam (bodajże z Wałbrzycha) - klsyki rokendrola przerobione na ludowy
          polsk
          > i
          > bluzg + ścierzka z okrzykami i oklaskami. To ten?

Tak smile Ten sam smile Kuzyn mi kiedyś pożyczył całą jego twórczość zebraną -
          miodzio big_grin
          • napoj.chmielowy Re: Łosh Bosh ... 16.01.06, 16:41
            kklement napisał:

>
            > Tak smile Ten sam smile Kuzyn mi kiedyś pożyczył całą jego twórczość zebraną -
            > miodzio big_grin

Można to jeszcze gdzieś znaleźć?
    • hurysa1 Re: Zacier 18.01.06, 22:39
      Mnie ten Zacier zdenerwował. Strasznie się wychwalają na swojej stronie, a potem
      taki muzycno-słowny chłam. W tym nie ma ani myśli ani prowokacji tylko jakieś
      kompleksy.
      • napoj.chmielowy Re: Zacier 18.01.06, 23:26
        hurysa1 napisała:

> Mnie ten Zacier zdenerwował. Strasznie się wychwalają na swojej stronie, a pote
        > m
        > taki muzycno-słowny chłam. W tym nie ma ani myśli ani prowokacji tylko jakieś
        > kompleksy.

Nie denerwuj się. To są chłopakowe piosenki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka