bonczek_hydroforgroup 25.04.06, 09:26 Przeczytałem twoje wrażenia z pobytu we Wrocku ..........rozpaliłeś jak widać ogień tolerancji polskiej hue hue hue........... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
map4 Re: To się porobiło map 25.04.06, 10:57 bonczek_hydroforgroup napisał: > Przeczytałem twoje wrażenia z pobytu we Wrocku ..........rozpaliłeś jak widać > ogień tolerancji polskiej hue hue hue........... Ale jaką za to miałem radochę czytając sobie komentarze ... Esencja polskiej odmiany katolickiej miłości bliźniego " ... i żeby mu spalili garaż, i żeby mu się puściła stara ... " Czy ktoś z Was zna na pamięć modlitwę prawdziwego polaka z "Dnia świra" Marka Koterskiego ? Odpowiedz Link
bonczek_hydroforgroup Re: To się porobiło map 25.04.06, 11:19 taki polski Heimat!!Też się obśmiałem jak norka czytając posty zyczliwych inaczej Odpowiedz Link
no.logo Dałeś czadu, chłopie, dałeś czadu! 25.04.06, 14:20 Wiesz kogo mi przypomina ta ujadająca na Ciebie banda fanów Expo-wartego-pełnego-blasku-i-w- ogóle-najzajebistszego-miasta? Babcie od Rydzyka, które przyszły na rozprawę Pawła Huellego i krzyczały "jakim prawem on pluje na Polskę?!?!". Odpowiedz Link
bonczek_hydroforgroup jest iskra nadziei 25.04.06, 14:29 jako, że pracuje na Okęciu zapewniam ,że nie gorszy burdel jest na wyjeździe z szopena koło mnie...a co do JPII on wita mnie częsciej w stolicy i aż się boję pomyslec co będzie gdy przyjedzie z pielgrzymką emerytowany Wehrmachtowiec - masakra komunikacyjna w miescie. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Dałeś czadu, chłopie, dałeś czadu! 25.04.06, 14:29 Jeszcze gadacie z tym niedoruchanym w dupe pedałem mapem w ogóle? Odpowiedz Link
no.logo Re: Dałeś czadu, chłopie, dałeś czadu! 25.04.06, 14:38 Takie teksty tam leciały????? Odpowiedz Link
brezly Re: Dałeś czadu, chłopie, dałeś czadu! 25.04.06, 14:47 Jakis Heniek, specjalista od seksu homo. Duza wiedze czuc oden. Masz, Map4 gruba skore zeby sie pchac z takimi tekstami miedzy te holote. Odpowiedz Link
bonczek_hydroforgroup Hardcore 26.04.06, 08:10 Od po prostu zapomniał się map gdzie i do kogo pisze .......)) Odpowiedz Link
brezly A swoja droga ciekawe towarzystwo 26.04.06, 08:42 Patriotyczne jak PiS, zadowolone jak PO i lagodne jak LPR. Warunki do Wielkiej Koalicji Wymarzone. Ciekawe czy tez z wyrokami, bylby czwarty do brydza. Odpowiedz Link
no.logo Re: A swoja droga ciekawe towarzystwo 26.04.06, 09:26 Idealny przykład na moją ulubioną prawdę - kretyni istnieją wśród sympatyków każdej partii. Naprawdę każdej. Odpowiedz Link
map4 Re: Dałeś czadu, chłopie, dałeś czadu! 26.04.06, 11:47 no.logo napisał: > Takie teksty tam leciały????? To było jeszcze w miarę dyplomatyczne. Niektóre teksty były "really" hardcorowe, niestety, cenzura je wieczorkiem wycięła. Ale radochy było co niemiara. Odpowiedz Link
no.logo Mam pomysła! 26.04.06, 13:13 Może zaprosimy heńka na WBC? U nas automat nie wykropkowuje bluzgów, więc dzieciak zapewne się posiusia ze szczęścia... Odpowiedz Link
map4 Re: Mam pomysła! 26.04.06, 13:33 no.logo napisał: > Może zaprosimy heńka na WBC? U nas automat nie wykropkowuje bluzgów, automat nie wykropkowuje, to prawda (sam się zastanawiam, dlaczego), ale adminom zaczyna się już zdeczka nudzić > więc > dzieciak zapewne się posiusia ze szczęścia... Sądzę, że to za niskie jak na niego progi. Uważa nas w końcu za "kółko wzajemnej adoracji uprawiające pseudointelektualną masturbację". W sumie to dość skomplikowane słownictwo jak na niego Użyta przez niego konstrukcja logiczna nie wiedzieć czemu cuś zalatuje mi rydzyjkiem ... Odpowiedz Link
no.logo Re: Mam pomysła! 26.04.06, 13:40 > Uważa nas w końcu za "kółko wzajemnej adoracji uprawiające pseudointelektualną > masturbację". Ja mam swoje zdanie na temat takich heńków, którzy ciągle piszą w Sieci o stosunkach homoseksualnych, masturbacji, etc. Ale się nim nie podzielę. W końcu miało być kulturalnie, nie? Odpowiedz Link
brezly Re: Mam pomysła! 26.04.06, 13:40 map4 napisał: > Sądzę, że to za niskie jak na niego progi. > Uważa nas w końcu za "kółko wzajemnej adoracji uprawiające pseudointelektualną > masturbację". > > W sumie to dość skomplikowane słownictwo jak na niego Mysle ze terminologie, dotyczaca, umownie "seksu alternatywnego" to Heniek ma w malym palcu. Tu bym Henka bronil. > zalatuje mi rydzyjkiem ... Mi czym innym. Odpowiedz Link