kolejar 27.04.06, 06:51 Tu jest link - co zrobiłem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=40916505 No to chyba dzisiaj jeszcze znajdę się w pierdlu albo Szpitalu p.w. Przemienienia Pańskiego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
map4 Re: Czy dzisiaj idę siedzieć? 27.04.06, 09:00 kolejar napisał: > No to chyba dzisiaj jeszcze znajdę się w pierdlu albo Szpitalu p.w. > Przemienienia Pańskiego? "Rok nie wyrok, dwa lata jak za brata, trzy lata po korytarzu się przelata". Za "muchy srali na Najjaśniejszego Pana" dawali swego czasu 10 lat, "za nic" dawali jedynie piątaka. Ponieważ jednak od tego czasu władza nam zmądrzała, myślę, że dadzą Ci co najwyżej trzy lata. Na zawiasy nie licz, bo za obrazę Rodziny Panującej żaden sędzia nie ośmieli się wymierzyć kary w zawieszeniu. Spoko, będziemy przysyłać Ci do więzienia paczki, a po wyjściu natychmiast otrzymasz azyl polityczny w Szwecji. Poza tym polityczni są w więzieniu arystokracją. Szanowni panowie przestępcy kryminalni będą Ci regularnie kapcie czyścić, fajkami obdzielać, będziesz miał najlepszą przyczę w celi, zobaczysz. A za dziesięć lat, na fali dekaczyzacji zostaniesz jako prześladowany opozycjonista na podstawie wspólnego zdjęcia z Urbanem wybrany do sejmu albo senatu (jeśli lubisz drzemki w środku dnia). Może nawet ministrem Cię zrobią ? Nie denerwuj się. Twój czas jeszcze nadejdzie. W naszym kraju każdy dobry polityk karierę zaczyna od pobytu w pierdlu za poglądy. Przyjmij to jako przymusową w CV wzmiankę o martyrologii. Odpowiedz Link
zalogowany.cookie Re: Czy dzisiaj idę siedzieć? 27.04.06, 10:56 Cenzura prewencyjnie wycięła i nie zdążyłem. Możesz przybliżyć (tak ogólnie, max. za 3 lata bez zawiasów)? Odpowiedz Link
map4 Re: Czy dzisiaj idę siedzieć? 27.04.06, 11:05 zalogowany.cookie napisał: > Cenzura prewencyjnie wycięła i nie zdążyłem. I to już, kurwa, przestało być śmieszne. Wycięto wypowiedź, w której nasz szanowny kolega przyznał się do planowania zamachu na Jaśnie Panującego nam Prezydenta Rzeczypospolitej. Odpowiedz Link
robak_wroc Re: Czy dzisiaj idę siedzieć? 27.04.06, 19:45 wniosek jest jeden. jakis PISior to wycial ;> Odpowiedz Link
tsy Kolejarzu! 27.04.06, 11:14 Na najbliższym spotkaniu PCh proponuję zbudowanie akumulatora nienawiści podbnego do tego, którym załatwiliśmy rumuńskiego Dyktatora (Słońce Karpat). Co Ty na to? Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Kolejarzu! 27.04.06, 20:42 tsy napisał: > Na najbliższym spotkaniu PCh proponuję zbudowanie akumulatora nienawiści > podbnego do tego, którym załatwiliśmy rumuńskiego Dyktatora (Słońce Karpat). Co > Ty na to? Nienawiści rasowej też? Odpowiedz Link
no.logo U nas nie ma cenzury, więc wklejam :-) 27.04.06, 23:41 Kolejarzu, pozwolisz? Do Policji kolejar 27.04.06, 03:13 + odpowiedz Niniejszym oświadczam, iż planuję zamach na życie Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego! Czynu tego dokonam niezwłocznie po przywróceniu kary głównej. Od zawsze mam tzw. myśli samobójcze. Nie mogę tego zrobić sam ze względu na moją religię rom-kat (zabrania Prawo Kanoniczne). Dlatego z niecierpliwością oczekuję na przywrócenie kary głównej (jak obiecywała Partia Jednojajowa) i niezwłocznie po tym dopuszczę się stosownej zbrodni - tak mi dopomóż Bóg! I teraz spokojnie sobie czekam na najście. Uprzedzam - nie otworzę drzwi. Musicie przyjść z AT. Dzięki temu na ten czas oczekiwania drzwi będę miał nowe, bo te ch...jowe są. No to zakładajcie te wasze ładunki - ino aby szybko! Odpowiedz Link
kolejar Re: U nas nie ma cenzury, więc wklejam :-) 02.05.06, 04:05 no.logo napisał: > Kolejarzu, pozwolisz? Pozwalam - jasne. Ale więcej napiszę następnym razem, bo teraz coś mi co ok. 15 min. znika prąd w sieci i kompa zawiesza - pewnie ubecy Odpowiedz Link
kolejar Re: U nas nie ma cenzury, więc wklejam :-) 07.05.06, 17:08 Teraz wszystko działa ok., więc napiszę coś dalej. "Przedmiotowe" wątki założyłem w pewnym stopniu z powodu ataku furii, jaki wywołało u mnie postępowanie Prokuratury w Elblągu w związku z donosem delatora Krzysia D. Drugą intencją była oczywiście prowokacja. Tutejsi podwładni pana Jarocha są jednak rozważniejsi i dotąd nikt mnie nie nawiedził (jakkolwiek pewnie śledzą i podsłuchują ). Z kolei wątek na forum "Społeczeństwo" wycięła redakcja warszawska raczej z obawy o własne tyłki bardziej, niż mój - wszak na Czerską bliżej z Pałacu Mostowskich (nawet całkiem niedaleko) niż na jakąś tam Wyspę na breslauskiej prowincji. A teraz to wszystko i tak nieaktualne - mamy rząd! - złodziejsko-chuligański. Tylko tego biednego Kazia mi żal... Odpowiedz Link