no.logo 07.05.06, 15:56 newsweek.redakcja.pl/blogi/blog.asp?AutorBloga=M_Karnowski Czego bym nie napisał, nie będzie obiektywne. Ale zapraszam do lektury i dyskusji. Chodzi oczywiście o wpis dotyczący wrocławskiego półświatka ludzi czwartej władzy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolejar Re: Bardzo ładne i bardzo niesmaczne (o Wrocławiu 07.05.06, 16:26 Znam osobiście cytowanego tam Łukasza Medekszę. To fajny gość. A jako dziennikarz chyba jednak uczciwy? Przynajmniej zawsze mile mi się z nim współpracowało. A czy wrocławskie media liżą d... lokalnej władzy? Niektóre może trochę, inne znów się tej władzy boją, a inne znów jak ni z tego ni z owego przypier...! Słowo Polskie liże? Nie śledzę zagadnienia, bo nie czytywałem Słowa i dalej nie czytuję passauerskiego Nowotwora (poszczególnych przednowotworowych części składowych też nie czytywałem), ale akurat ze Słowem miałem trochę kontaktów. I raz nawet całkiem poważnie podniszczyliśmy autorytet Urzędu Miasta (były aż plakaty na mieście!)... No to o co tu chodzi? Czyjaś zawiść? Czy szykuje się więc miejska koalicyjka PiS-Samoobrona-LPR-SLD? Odpowiedz Link
no.logo Re: Bardzo ładne i bardzo niesmaczne (o Wrocławiu 07.05.06, 16:35 Żeby było jasne: za niesmaczne uważam umieszczenie przez dra Żuka tego paszkwilu w publikacji naukowej, a za bardzo ładną - reakcję Łukasza Medekszy, masz rację - jednego z najbardziej uczciwych i kompetentnych. W sumie, straszne bagno i cieszę się, że już się w nim nie muszę taplać. Odpowiedz Link
analisis Re: Bardzo ładne i bardzo niesmaczne (o Wrocławiu 08.05.06, 13:37 A czy pamietacie jakiekolwiek zainteresowanie prasy dotyczace np. watku "Plonące kosztorysy TVP" ? Z wiarygodnych źródeł wiem, że czytali wszyscy łacznie z Woronicza. A prasa? Nic! Woda w ustach) A mostem tysiąclecia ktos sie zainteresował...? Oprócz Ziobry nikt. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Bardzo ładne i bardzo niesmaczne (o Wrocławiu 08.05.06, 15:31 > W sumie, straszne bagno i cieszę się, że już się w nim nie muszę taplać. A ja sie naprawde ciesze, ze nie poszedłem pracować do gazety w. kiedy miałem po temu okazję. Naprawdę. (a i finansowo o wiele lepiej na tym wyszedłem). Odpowiedz Link
kolejar Tow. Żuk 09.05.06, 00:59 A tak naprawdę w całej tej sprawie chodzi o znanego lewaka tow. dra Żuka. Towarzysz ów jako doktor U.Wr. od lat z poświęceniem walczy o wieczne idee Komunizma. Odpowiedz Link
no.logo Re: Tow. Żuk 09.05.06, 09:46 Jako doktor to od niedawna. Wcześniej (aktualnie walczy piórem) walczył za pomocą rzucania tortami i innego rodzaju anarchistycznych zadym. Chocież już wtedy działał piórem - na łamach kultowego zina Mać Pariadka. Zdaje się, że jego walka z Systemem i O System zaczęła się, gdy odmówił pójścia do Ludowego Wojska Polskiego. Zresztą o tym wszystkim napisała kiedyś GW , a autorzy (dwaj) tekstu zostali przez dra szczerze znienawidzeni Odpowiedz Link