napoj.chmielowy 17.11.06, 12:03 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3740991.html A zastosowania: 1) policyjne 2) gangsterskie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztuk6mistrz Re: Przestraszyłem się 17.11.06, 12:08 W trakcie opracowań jest też czapka niewidka z odpowiednio pogniecionego złotka po czekoladzie, różdżka-elektrodka do zamieniania bojownika Hamasu w hurysę... O przepraszam cię Huryso! Odpowiedz Link
map4 Re: Przestraszyłem się 17.11.06, 14:24 Gdzieś widziałem propagandowy reportaż amerykański, w którym chwalono się kamizelką w stylu predatora. Chodzi o to, żeby po jednej stronie filmować tło, a po drugiej je na kamizelce wyświetlać. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Przestraszyłem się 17.11.06, 14:26 map4 napisał: > Gdzieś widziałem propagandowy reportaż amerykański, w którym chwalono się > kamizelką w stylu predatora. Chodzi o to, żeby po jednej stronie filmować tło, > a > po drugiej je na kamizelce wyświetlać. > Taka kamizelka niewidka? Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Przestraszyłem się 17.11.06, 16:04 Jestem wizjonerem! Tylko wizjonerem krótkowidzem - nie odróżniam czapki od kamizelki, pewnie dlatego, że znikła! Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Przestraszyłem się 17.11.06, 18:57 sztuk6mistrz napisał: > Jestem wizjonerem! Tylko wizjonerem krótkowidzem - nie odróżniam czapki od > kamizelki, pewnie dlatego, że znikła! Na UltraAkademii, na egzaminach z przedmiotu "Przedmioty i urządzenia mityczno-techniczne" (w sesji letniej, w tym roku), było postawione pytanie: "Jeśli delikatnie sprujesz czapkę niewidkę nawijając magiczną włóczkę na kłębek. Podzielisz ten kłębek na dwa (mniej więcej równe) mniejsze kłębki i jeden z nich, wybrany losowo, dasz Koronczarce z Koniakowa aby zrobiła stringi to co zniknie C. Rise gdy te stringi włoży?" Znacie odpowiedź? Odpowiedz Link
map4 Re: Przestraszyłem się 17.11.06, 19:20 napoj.chmielowy napisał: > i jeden z > nich, wybrany losowo, dasz Koronczarce z Koniakowa aby zrobiła stringi to co > zniknie C. Rise gdy te stringi włoży?" Znacie odpowiedź? Sure. Nic złego się nie stanie. Condi - jak na rasową blondynkę przystało - spróbuje założyć te stringi przez głowę, przez co się poprują. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Przestraszyłem się 18.11.06, 16:09 map4 napisał: > Sure. > > Nic złego się nie stanie. Condi - jak na rasową blondynkę przystało - spróbuje > założyć te stringi przez głowę, przez co się poprują. > Czyli według Ciebie znikną stringi? Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Przestraszyłem się 22.11.06, 17:29 powinna zniknąć Condi wraz ze stingami, bez rachunku i bez płacenia! Odpowiedz Link
map4 Re: Przestraszyłem się 22.11.06, 18:00 napoj.chmielowy napisał: > Czyli według Ciebie znikną stringi? nie może zniknąć coś, co jest niewidzialne. Ponadto mowa była o czapce niewidce. Założenie jest więc takie, że dopiero wyszydełkowany wyrób jest niewidzialny, a nie sama włóczka. Odpowiedz Link