napoj.chmielowy 22.05.07, 10:05 Gdzie ta wygrana przeze mnie beczka piwa pszenicznego. Miało być w połowie maja. Coś nie wyszło, czy też chcesz rewanżu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
map4 Re: Mapie 22.05.07, 10:32 napoj.chmielowy napisał: > Gdzie ta wygrana przeze mnie beczka piwa pszenicznego. Miało być w połowie > maja. Coś nie wyszło, czy też chcesz rewanżu? Gdyby tylko towarzysz chmielowy odważył się sprawdzić swą pocztę ... Prawda jest smutna: w weekend byłem we Wrocku, piwo przywiozłem, po czym w sobotę sam je wypiłem Pyszne było: chłodne, z pianką, mętne, leciuchno słodkawe, do grilla w wyśmienity sposób pasujące ... Co ma jednak wisieć - nie utonie. Jak będę się następnym razem do Wrocławia wybierał, to się konkretnie na degustację umówimy. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Mapie 22.05.07, 11:36 map4 napisał: > Gdyby tylko towarzysz chmielowy odważył się sprawdzić swą pocztę ... > Prześlę Ci maila, na którym odbieram. Mój niewybaczalny błąd. > Co ma jednak wisieć - nie utonie. Jak będę się następnym razem do Wrocławia > wybierał, to się konkretnie na degustację umówimy. > Super. Co ma Wisia nie Antoni. Odpowiedz Link