felerynka 19.09.07, 08:07 pierwszy raz lecze megaKatar kdzidełkiem z ziół, wygląda jak skręt ale fajnie pachnie i poprawia samopoczucie, co to za zioło?) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avventura Re: kadzidełko 19.09.07, 09:18 ciekawe.... na inne schorzenia tez można sobie kupić zioło? Odpowiedz Link
censorship Re: kadzidełko 19.09.07, 17:10 Jaki to zapach? Mogłabyś Felerynko przybliżyć. Dzisiaj już jedną zagadkę na tym forum rozwiązałam... Odpowiedz Link
felerynka Re: kadzidełko 19.09.07, 18:47 wiesz..trudny tak jednoznacznie do określenia, ale czuje tam zapach goździków i...chyba podobny do sandałowego" ale mogę się mylić bo-MAM KATAR! Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: kadzidełko 19.09.07, 19:08 e tam , opisywanie zapachu mija sie z celem(przynajmniej moim)lepiej podaj adres felerciu dilera i cenę skręta Odpowiedz Link
felerynka Re: kadzidełko 19.09.07, 20:38 haha Dzika to nie Tee zioła)) i nie pisz tu bo za chwile aresztują) i tak nie dają takiego kopa jak Twoja kawa! Odpowiedz Link
censorship Re: kadzidełko 20.09.07, 09:00 felerynka napisała: > wiesz..trudny tak jednoznacznie do określenia, ale czuje tam zapach goździków > i...chyba podobny do sandałowego" > ale mogę się mylić bo-MAM KATAR! anyż, sosna, tymianek, eukaliptus, mięta pieprzowa, drzewo herbaciane Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: kadzidełko 20.09.07, 22:40 no kobietooooo! napisz gdzie kupiłas i za ile bo w razie kataru kazde ziolo tzreba wypróbowac Odpowiedz Link
tsy Re: kadzidełko 27.09.07, 11:20 rewers10 napisał: > widzę tu kryptoreklamę > Kryptoreklameę czego? Odpowiedz Link
censorship Re: kadzidełko 27.09.07, 18:17 tsy napisał: > > Kryptoreklameę czego? anyż, sosna, tymianek, eukaliptus, mięta pieprzowa, drzewo herbaciane Odpowiedz Link
pitole.trolle Re: kadzidełko 27.09.07, 19:20 To już drzewa, zioła i te inne zielone należą do jakiejś korporacji, że wymieniać nazw nie można? Odpowiedz Link
censorship Re: kadzidełko 27.09.07, 19:25 pitole.trolle napisał: > To już drzewa, zioła i te inne zielone należą do jakiejś korporacji, że > wymieniać nazw nie można? Chlorfil Inc. & Co. Odpowiedz Link
felerynka Re: kadzidełko 28.09.07, 07:40 tsy napisał: widzę tu kryptoreklamę Kryptoreklameę czego? ----------- mojego kataru ku zmartwieniu zainteresowanym, skończył się. ale zioła chętnie sobie poniucham ponownie. Pozdrawiam wrogów i przyjaciół iście piątkowo-szarowo w ten wilgotny i ciepły poranek! Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: kadzidełko 28.09.07, 12:27 Zdrówka życzę! Ziółka lubię i owszem, lecz bardziej w lesie, lub na polanie. Co by się nie działo jutro jadę inhalować. Co wszystkim radzę. Odpowiedz Link