ryko 27.09.07, 02:51 I jak nie uwielbiać Ryby... www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=209&ShowArticleId=61845 hmmm... a może to tylko wino i przetańczone godzinki, sam nie wiem DD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolejar Re: Wymiękam :D 27.09.07, 04:19 ryko napisał: > hmmm... a może to tylko wino i przetańczone godzinki, sam nie wiem DD W sumie dobre scenariusze chłop powymyślał - całkiem poważnie dobre. Najlepszy jest oczywiście dla... Jak ostatnio jest topowo trendy! Gadu Gadu, a chłop śliwki zbiera. Pawlak Waldemar, rolnik indywidualny ze wsi Pacyna, 25 ha, Prezes Wszystkich Remiz OSP, inżynier mechanizacji rolnictwa, informatyk netowy... Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Wymiękam :D 27.09.07, 05:23 ryko napisał: > I jak nie uwielbiać Ryby... > Tak jak poprzedni sznurek polecony przez Ciebie przeczytałem (zbytnio mnie nie ruszył) to tego patafiana nie będę. On ma u mnie wiecznego bana. Odpowiedz Link
censorship To jest bardzo, ale to bardzo 27.09.07, 18:21 smutne. Obnaża braki w wyobraźni. Odpowiedz Link
ryko Re: To jest bardzo, ale to bardzo 28.09.07, 00:42 Cenzurko, Obnaża, ale czyje )) Ja się uśmiałem bo to nic innego jak przerysowane stanowiska poszczególnych partii... proszę przeczytaj to jeszcze raz "... Prawo i Sprawiedliwość Ciemna jaskinia gry politycznej. Przy stole, zawalonym dolarami i euro aktor kubek w kubek podobny do Kwaśniewskiego woła - znów udało mi się sprzedać Polskę. Aktor, podobny do Borowskiego wali go w plechy - Olek, mordo ty nasza! Aktor podobny do K. rozdziela pieniądze na kupki - to dla oligarchów, to dla służb, to na obsługę moskiewskiej pożyczki. Bierze jeden banknot i wręcza aktorowi podobnemu do Onyszkiewicza. To dla was, dobry człowieku. Kupcie tam sobie łakoci. Aktor podobny do Olejniczaka - trzeba to oblać. Posłałem Tuska po flaszkę. Wchodzi aktorka podobna do żony K. z tacą - na zakąskę będą bezy. Platforma Obywatelska Rozpadająca się galera pod polską banderą przedziera się z trudem przez wzburzone fale. Przykuci do połamanych wioseł, wychudli galernicy, już po szyję we wdzierającej się pod pokład wodzie usiłują wiosłować. Nad nimi aktor podobny do Ziobry leje ich pejczem. Od czasu do czasu ktoś wyskakuje i płynie ku brzegowi, krzycząc: na Londyn, na Londyn. Na górnym pokładzie dwóch aktorów, podobnych do Kaczyńskich ustawia piramidę z ludzi, zacierając ręce - montujemy układ. Obok aktor podobny do Wassermana zakłada podsłuch, a aktor podobny do Macierewicza tłucze aktora podobnego do wszystkich Polaków teczką. Obok przepływa luksusowy motorowiec pasażerski „Europa”, przechylony w lewą stronę, bo wszyscy zgromadzili się na jednej burcie, pokazują polską galerę palcami i zataczają się ze śmiechu. Lewica i Demokraci Warszawska ulica. Przechodnie przemykają pod ścianami. Wszyscy z zakneblowanymi ustami. Niektórzy mają na plecach naszyte żółte łaty z literami TW albo WSI. Głośniki uliczne transmitują kazanie z Torunia o Żydach i masonach. Na tylnych wagonach tramwajów napisy - tylko dla wykształciuchów. Na murach obwieszczenia o publicznej egzekucji oligarchów, ginekologów i gejów. Zmiana planu. Konspiracyjne mieszkanie. Na ścianie portrety Jaruzelskiego i Michnika. Przy okrągłym stole grupa młodzieży - aktorzy podobni do Kwaśniewskiego, Szmajdzińskiego, Geremka i Lityńskiego. Słuchają wykładu aktora podobnego do Pastusiaka o „Biesach” Dostojewskiego. W kącie na powielaczu aktorka podobna do Heleny Łuczywo i aktor podobny do Piotra Stasińskiego drukują kolejny numer podziemnej „Gazety Wyborczej”. Głos z offu - oto Polska braci Kaczyńskich. Tylko ty możesz ją powstrzymać. ..." Odpowiedz Link