08.02.08, 04:33
Wasze wypowiedzi są małe, nędzne, szukacie tematów na siłę - zupełnie w stylu
TVN24 itp. - dzień bez skandalu jest dniem straconym. Durnie!!!
Obserwuj wątek
    • napoj.chmielowy Re: Nędza... 08.02.08, 05:21
      kolejar napisał:

> Wasze wypowiedzi są małe, nędzne, szukacie tematów na siłę - zupełnie w stylu
      > TVN24 itp. - dzień bez skandalu jest dniem straconym. Durnie!!!

Przecież "wściek" jest nadal dostępny. Po co wywalasz emocje w głównym nurcie WBC?
      • kolejar Re: Nędza... 08.02.08, 07:16
        Po to, że to nie jest skierowane do konkretnej osoby, a dzień bez skandalu jest
        dniem straconym. Tak niby jest, a nie jest, a nie podoba mi się tak. Bo to głupie.
        • kolejar Re: Nędza... 08.02.08, 07:19
          Jeszcze raz napiszę - publicyści, do których wypocin tu przerzucano się linkami,
          piszą swoje bzdury, żeby zarobić - muszą na siłę. Na siłę robią dymy - czasem
          tylko z czegoś, najczęściej z niczego. Śmieszy mnie to. Po co w ogóle cytować
          bzdety???
    • kolejar Re: Nędza... 08.02.08, 07:50
      Wszystko jest tylko gadaniem. Pieprzą i pieprzą, a tymczasem zdrowo myślący
      człowiek powinien chyba szykować się do więzienia? To nie PiS, SLD i PO - to
      wszyscy! Okradają ludzi na gazie i innych dobrach. Prymitywny wyścig szczurów do
      nie wiadomo czego. A gdzie w tym Miłość? W Kościołach też tylko kariery biskupów
      i innych mułłów się liczą. Tak nie można się bawić, bo to prowadzi do... No,
      może rzeczywiście tak trzeba? Jedna moja babcia mawiała: "Ludi mnogo na swietie,
      tak i wojny nada, szto by nieskolko wybiło". Inaczej będzie przerost populacji.
      I tak wyredukują się przez głód i zarazy. Ciekawe, że najkrwawsze wojny są w
      najbardziej przerośniętych (względem panującego realu) populacjach. Np. w
      Afryce. Oni co żreć nie mają, bo nic nie umieją i wszystko sobie niszczą
      nawzajem, więc się wybijają - i tak za słabo. A niech się wszyscy ci Muslimi w
      Iraq i Afganistanie nawzajem wykończą - będzie przez chwilę (tylko przez chwilę)
      spokój? Ci durnie są nie na miejscu. Nie popieram ruchów w stylu Al Kaida. A w
      Saudi Arabii obrzyna się głowy małolatom (publicznie na placu przed meczetem). A
      chuj z taką dziczą!!! I niech tu nikt nie pieprzy, że jacyś tam tamci mają w
      czymś rację. Najpierw niech dorosną, potem pogadamy.
      • censorship Re: Nędza... 08.02.08, 17:03
        kolejar napisał:

> A gdzie w tym Miłość?

Miłość? "Nieunosi się gniewem."
      • najglupszy-nick Re: Nędza... 08.02.08, 18:07
        Kolejarzu. Ty w ogóle nie masz pojęcia o Sodomie i Gomorze, nie masz pojęcia o
        sodomii i gomorii. Jak będziesz maiał trochę czasu posłuchaj sobie fajnej
        rozmowy o legii cudzoziemskiej. Może Ci się oczy trochę otworzą.
        pl.youtube.com/watch?v=FWOiLOabVrE
        • kolejar Re: Nędza... 10.02.08, 04:36
          najglupszy-nick napisał:
          Ty w ogóle nie masz pojęcia o Sodomie i Gomorze, nie masz pojęcia o
          > sodomii i gomorii. Jak będziesz maiał trochę czasu posłuchaj sobie fajnej
          rozmowy o legii cudzoziemskiej. Może Ci się oczy trochę otworzą.

!. O Legii Cudzoziemskiej znam trochę opowieści - także z pierwszej ręki (!!!).
          Intersował mnie ten temat od czasu "Flipa i Flapa w Legii Cudzoziemskiej". Potem
          stawał się coraz bardziej poważny.
          "Kumplowi Wszystko u dołu pourywało - nogi, jaja... Nieśliśmy go, ten kadłub
          właściwie, wiedzieliśmy, że nie przeżyje... Ale chociaż zwłoki na USS "Tarawa"
          dowieźliśmy..."
          "Najpierw po dwóch z naszych tylko buty zostały. Potem kumpel dostał taki
          czyściutki postrzał... Kula z Kałasza weszła mu koło szyi pod hełm bez
          draśnięcia. Obleciała po kevlarze wkoło głowy i czyściutko - bez naruszenia
          kości, żył, tętnic wyszła przez ramię. Fizycznie, praktycznie nic mu się nie
          stało. Do dziś jest w szpitalu. Psychiatrycznym..."
          A na początku są ćwiczenia kwalifikacyjne w dżungli w Gujanie koło Saint Laurent...
          Pod Dien-Bien-Phu byli w większości hitlerowcy - byli żołnierze Waffen SS,
          którzy wstąpili do Legii, żeby uniknąć odpowiedzialności za zbrodnie wojenne.
          Strasznie w dupę dostali od gen. Won Dien Giapa z Viet-Minu. Potem dzięki
          głupocie IV Republiki było Khe-Sahn. Tym razem Giapa pokonała 6. Dywizja
          Marines, ale to i tak nic nie dało politycznie (LBJ?).
          2. Do 1.03. wciąż nie będę słuchał żadnych "you-tubów" itp. Potem zobaczymy na
          1Mb/s. Póki co, nie chce mi się wink.
      • sztuk6mistrz Re: Nędza... 08.02.08, 19:36
        {Jedna moja babcia mawiała: "Ludi mnogo na swietie,
        tak i wojny nada, szto by nieskolko wybiło". Inaczej będzie przerost populacji.
        I tak wyredukują się przez głód i zarazy.}

Jaka babcia taki wnuczek. Jaki zbuczek taki tłuczek.
        • kolejar Re: Nędza... 10.02.08, 04:38
          sztuk6mistrz napisał:
          > Jaka babcia taki wnuczek. Jaki zbuczek taki tłuczek.

Nie rób z siebie aż takiego tłuczka. Nie kumasz? Mam wyjaśniać "tłuczkiem"???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka