alicja-wawrzynska 31.03.10, 20:29 Co się stało z tym wątkiem? Czy na tym forum prawda jest cenzurowana? Barszo proszę o przywrócenie tego wątku. Alicja Wawrzyńska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.aranowski Re: WÓJT KAŻE ZAŚMIECAC PRYWATNĄ POSESJĘ 01.04.10, 07:48 Pani Alicjo, to nie pierwszy taki przypadek, że coś co jest pewnym kręgom niewygodne znika. Dla mnie takim najciekawszym zniknięciem było zablokowanie nicka "raszyniak1" (chyba tak to było). Ktoś bardzo trafnie punktował raszyniaka i jego kolegów. Do dziś nie wiadomo kto. Ci, co byli trafiani, snuli różne domysły. A to, że to Kwieciński, a to Iwicki. To w sumie nie ważne. Ktoś dużo wiedział, pisał o tym publicznie to go zablokowano. Widać, Pani wpis również kogoś kuł w oczy. Jak powinno wyglądać forum o Gminie Raszyn według naszej władzy można się przekonać tu: www.raszyn.pl/index.php?dzial=forum . Zarejestrowałem się (kilka lat temu), mam swoje konto a po zalogowaniu nie mogę dosłownie nic. I o to chodzi, "0" wpisów = "0" niewygodnych tematów, a o "sukcesach" napisze się w Kurierze Raszyńskim. Odpowiedz Link
j.aranowski Re: WÓJT KAŻE ZAŚMIECAC PRYWATNĄ POSESJĘ 01.04.10, 07:51 A, i jeszcze jedno. Jestem przekonany, że usunięcia wątku nie dokonał ani hauptmannad ani grocholica. Mogą co prawda to uczynić, ale nie mogą blokować nicków. Jak więc widać, ktoś musi mieć dojścia do administratora tego forum lub administratorów Gazety. Odpowiedz Link
alicja-wawrzynska Re: WÓJT KAŻE ZAŚMIECAC PRYWATNĄ POSESJĘ 01.04.10, 08:44 Bardzo dziękuję Panie Jarku za podszkolenie mnie. Sprawy techniczne są dla mnie magią. Teraz nie mam na to czasu, bo Święta, ale po świętach sprawdzę czy usuwanie niewygodnych wątków z publicznego forum jest zgodne z prawem. Mam duże wątpliwości. Ponadto ktoś przysłał mi maila na mój prywatny adres żądając wyjaśnień dlaczego "naruszam dane osobowe". Dowcipniś hehe. Jedno wszak mnie zastanawia: kto udostępnił mój adres mailowy dowcipnisiowi? Będę wdzięczna, jeśli Pan, lub ktokolwiek z tego forum zechce mi to wyjaśnic. Pozdrawiam, Alicja W. Odpowiedz Link
j.aranowski Re: WÓJT KAŻE ZAŚMIECAC PRYWATNĄ POSESJĘ 01.04.10, 22:23 Proszę mi przysłać na maila (z tego forum) jakiegokolwiek maila wysłanego z Pani gazetowego maila (jeśli zarejestrowała Pani tu również pocztę), to postaram się coś odpowiedzieć. Odpowiedz Link
alicja-wawrzynska Re: WÓJT KAŻE ZAŚMIECAC PRYWATNĄ POSESJĘ 02.04.10, 12:40 j.aranowski napisał: > Proszę mi przysłać na maila (z tego forum) jakiegokolwiek maila wysłanego z Pan > i > gazetowego maila (jeśli zarejestrowała Pani tu również pocztę), to postaram się > coś odpowiedzieć. Dziękuję Panie Jarku, ale dowcipnisiom na maile nie odpisuję, zrobiłam więc "delete" i ślad po nim zaginął. Pozdrawiam, Alicja Odpowiedz Link
grocholica Re: WÓJT KAŻE ZAŚMIECAC PRYWATNĄ POSESJĘ 01.04.10, 08:47 Jest Pan, panie Jarku słusznie przekonany. Nie tyle nie usunęłam tego wątku, ale ja go nawet nie widzę, żeby go odwiesić! Jego po prostu nie ma! Teoretycznie mamy z hauptmanadem takie same uprawnienia jak sibellius w praktyce jestem pewna, ze sibellius w jakiś sposób pracuje dla gazety (nie wierzę, że tworzy tyle tyięcy wątków na tylu forach tylko dla przyjemności) i może on moze to zrobic jakoś inaczej. Odpowiedz Link
j.aranowski Re: WÓJT KAŻE ZAŚMIECAC PRYWATNĄ POSESJĘ 01.04.10, 22:20 Oczywiście, że są różne poziomy uprawnień w moderacji i administracji każdym forum. Pani i hauptmanad możecie co najwyżej nazwijmy to "zawiesić" wątek. Jak mniemam, znajduje się on wówczas w "katalogu zawieszone" do którego macie dostęp ale wasze uprawnienia sięgają co najwyżej odwieszania znajdujących się ta, wątków. Ktoś o wyższych uprawnieniach może natomiast wykasować wątki z tegoż katalogu. Czy jest to sibelius? Nie wiem, ale z dotychczasowych jego wypowiedzi można domniemać, że jego uprawnienia pozwalają na taką operację. Odpowiedz Link
hauptmannad Re: WÓJT KAŻE ZAŚMIECAC PRYWATNĄ POSESJĘ 05.04.10, 23:50 Ja tez nie widze tego watku i go nie kasowalem. Odpowiedz Link
raszyniak Re: WÓJT KAŻE ZAŚMIECAC PRYWATNĄ POSESJĘ 02.04.10, 01:40 Jarku. Już parę miesięcy nie czytałem tego Forum. Odpuściłem sobie zmaganie sobie z Jackiem Wisniewskim na Forum Gazety Wybiórczej walcząc o Polskę z Wolnością i Preaworządnością. Muszę wrócic na to Forum, bo nie dość, że pisząc na tym Forum próbowaliście podszywać się pode mnie, to po jego waszym usunięciu z Forum sugerujecie, że mam z tym coś wspólnego. Nie zażadałem od moderatorów Forum usunięcia podszywającego się pode mnie raszyniaka-1. Odpowiedz Link
j.aranowski Re: WÓJT KAŻE ZAŚMIECAC PRYWATNĄ POSESJĘ 02.04.10, 15:57 raszyniak napisał: > bo nie dość, że pisząc na tym Forum > próbowaliście podszywać się pode mnie, to po jego waszym usunięciu z > Forum sugerujecie, że mam z tym coś wspólnego. Grzegorzu, a czy mógłbyś przełożyć to na prostszy język? Ni w ząb nie mogę pojąć o co ci w tym zdaniu chodzi. Sugerujesz, że pod nickiem raszyniak1 krył się ktoś z osób z którymi współpracuję i w dodatku sam się usunął? Jeśli tak, to nie dziwię się, że pytasz zigiego czemu usunął pewien wątek.... Odpowiedz Link
raszyniak Re: WÓJT KAŻE ZAŚMIECAC PRYWATNĄ POSESJĘ 05.04.10, 02:36 Jarku. Wy zarzucacie moderatorum usuniecie nie istniejacych watków, a ja przypisywanie mi nie moich wypoiwiedzi... Odpowiedz Link
j.aranowski Re: WÓJT KAŻE ZAŚMIECAC PRYWATNĄ POSESJĘ 06.04.10, 10:00 Ja Ci nic nie zarzucam. Zadałem jedynie pytanie, na które twój post nie odpowiada, co w twoim przypadku niestety jest regułą. Odpowiedz Link
hauptmannad Re: WÓJT KAŻE ZAŚMIECAC PRYWATNĄ POSESJĘ 27.04.10, 10:03 Szanowna Pani Alicjo Wawrzyńska! Jako moderator tego Forum otrzymałem informacje, że podaje Pani adresy, imiona, nazwiska osób prywatnych bez ich wiedzy i zgody. Zastrzeżenia osoby zgłaszającej budzą też przypisywane im czyny. Nie wnikam w prawdziwość opisywanych przez Panią zdarzeń. Ze względu na ujawnianie danych osobowych osób, które nie zajmują stanowisk publicznych poradziłem, by zainteresowani zwrócili się do administratorów Gazety. Panią proszę o nieujawnianie danych osobowych osób, które nie zajmują stanowisk publicznych. Pragnę zwrócić Pani uwagę, na fakt, iż nawet prawomocne wyroki sądowe publikowane są z podaniem tylko inicjałów osób skazanych. Publikacja imienia i nazwiska wymaga decyzji sądu, a adresu zamieszkania nie podaje się. Konrad Zubko Odpowiedz Link
alicja-wawrzynska Re: WÓJT KAŻE ZAŚMIECAC PRYWATNĄ POSESJĘ 27.04.10, 12:03 Bardzo dziękuję za słuszną uwagę. Proszę zatem usunąc mojego posta jako błędnego, a ja wpiszę go ponownie, ale już bez adresu. Przepraszam, dziękuję, Alicja Wawrzyńska Odpowiedz Link