Dodaj do ulubionych

wronik haha

09.12.11, 18:03
jak to przeczytałem to myślałem że popuszczę. 12 grudnia w Raszynie wronika otwierają. to na cześć WRONy? 30. rocznica stanu wojennego dzień puźniej przecież? może wpadne to zobaczyc. sąsiad sie pochwalił że ma kas z ORMO który kiedyś zakosił. chyba mi pozyczy bede miał stroj z epoki. haha ale jaja
Obserwuj wątek
    • koziagura Re: wronik haha 09.12.11, 19:37
      szkoda tylko P.W.-celebryty tego wydarzenia bo to bardzo dobry, poczciwy człowiek-ktos go nieźle wkręcił - znam go osobiście - ale chyba wie co robi? jemu sławy nie potrzeba ale komuś wyraźnie TAK
      • dorian-jan Re: wronik haha 10.12.11, 08:45
        nie ma co sie smiac, boisko jest fajne. wronik czy nie wronik to akurat Zarebie wyszlo. szkoida tulko ze tylko to przez rok
        • koziagura Re: wronik haha 11.12.11, 15:57
          i dobrze- i nie dobrze-nie porównywać i nie narzekać-niech zaręba sam powie i ty sam powiedz co zrobiłeś przez rok dla gminy?zaręba to ty i ja-demokratycznie tylko
          • patrzacy.z.boku Re: wronik haha 13.12.11, 23:08
            na tych zdjeciach u seka pan wojt i pan pilot prawie jak blizniakiwink
            • patrzacy.z.boku Re: wronik haha 16.12.11, 20:21
              niesamowite.lokalne gazety,blogi i strona internetowa gminy donosza o otwarciu wronika,co za szybkosc...winkja natomiast ogladajac program dzisiaj w tv,gdzie jakis pan strazak mowi o tym,ze policja i wojsko dostana w przyszlym roku podwyzke, a premier zapomnial o strazakach co dostaja po 1800zl i podwyzki nie dostana, to misie tak widzi,ze boisko powinno nazywac sie :np:raszynskich strazakow....pewnie prowadza jakies statystyki odnosnie uratowanych osob...wczesniej napisano,ze pan wrona dal sie wkrecic.moze i tak...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka