11.01.14, 01:39
tak słucham i czytam i jest tekst mzo pruszków, że popiół to popiół tamto
przecież płacimy za wywóz śmieci czy to sortowanych czy nie
to co z tym popiołem tak się zastanawiam
Obserwuj wątek
    • grocholica Re: popioły i zgliszcza 11.01.14, 07:06
      Też to czytałam i tak powoli zaczynam dochodzić do wniosku, że będziemy mieli dyktaturę śmieciarzy. jedno popiół, drugie macie państwo niezwłocznie umieścić na domach tabliczki z pełnym adresem.
      Nie udało się władzy wymusić realizacji tego przepisu, ba sama też ma w nosie i na większości ulic innego pokroju niz zamieszkiwane przez notabli miejscowych tablic z nazwami nie ma, a taka firma powie. Pas, nie odbieram i lecisz już zamawiać tabliczkę za parę stówek.

Mogli, by w przyszłości powiedzieć, że śmieci odbiorą dopiero po okazaniu przez nas faktury na zakup alkomatu i też by premier miał zrealizowany jeden z celów swojej przyszłej, szczęśliwej kadencji.

A swoją drogą to co zrobić, by gmina, która odpowiada za wszystkie moje śmieci odebrała ode mnie choinką, którą właśnie dziś zamierzam rozebrać
      • babayaga0 Re: popioły i zgliszcza 11.01.14, 11:53
        Dzień dobry. Gdzie możemy wyrzucać popiół w Raszynie? Czy możemy na pole, jeżeli wiadomo, że jest niczyim nieużytkiem? Czy tylko na własny kompost, jeśli ktoś go ma.

Czy MZO zamierza odbierać osobno popiół od wielu ludzi, którzy ogrzewają dom na groszek?
        • tuurodzony Re: popioły i zgliszcza 12.01.14, 08:27
          Popiół - wzorem naszych ojców - wywalajmy w doły na ulicach, przynajmniej nie będziemy łamać resorów w autach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka