konserwator1960 Re: Basen na medal 24.04.14, 21:11 Pamiętacie Kubaczyka? Był taki kiedyś dyrektorem na basenie. Sanepid nam basen zamykał bo za duży syf i strach ludzi wpuszczać. Teraz jest zupełnie na odwrót, bo woda najlepsza w powiecie, a w szatniach i toaletach błysk. Przyjeżdzajcie bo takich warunków to mało gdzie znajdziecie. W końcu szefem jest ktoś, co czuje blusa i co z tego, że baba. Widocznie faceci za małe jaja mają. Jacek to tylko darł się i kłócił z każdym kto mądrzejszy od niego, czyli większość. Skończył jak Anioł w Alternatywach - dostał kopa w górę i na Ochocie teraz urzęduje. Cieszcie się, że macie taki basen. Odpowiedz Link
popaprany1965 Re: Basen na medal 24.04.14, 21:52 Ha, ha, ha. Co wybory? Nie chwalą to trzeba się samemu Pani Kasiu chwalić. O pardon. To nie Pani Kasia, to ten Pan Ulewski. Radzę oprócz czystości (wątpliwej) sprawdzić ile Pani Kasia dostaje więcej na basen od Kubaczyka. Gdyby Jacek miał w swojej kadencji taką kasę jak obecnie, to klienci by mogli gołymi dupami po korytarzach szukać kurzu. Pani Kasia w 3 lata zrobiła wzrost deficytu o 400 tysięcy. Tak każdy głupi potrafi zarządzać. Głupia też. Ale co tam. Kurczaki górą. Pani Kasiu ludzie pamiętają. Przed wyborami przypomnę amerykańskie udka. Nie żebym startował. Nie lubię takich, którzy opluwając innych chcą siebie pochwalić. Dno. Odpowiedz Link
ratownik1111 Re: Basen na medal 27.04.14, 14:28 A Ty konserwator to miałeś okazję pracować z Dyrektorem Kubaczykiem? Wiesz w ogóle kto to jest, jak wygląda? Ja z nim pracowałem i powiem, że Raszyn chyba nie zasłużył na takiego Dyrektora. Jego „słabość” polegała na tym, że niemal z dnia na dzień przejął ośrodek po jakimś nieudaczniku i w ciągu 2 lat zwiększył dochody budżetu o ponad 25 % a prowadzony wówczas fundusz dochodów własnych o ponad 40%. A to wszystko przy wydatkach rzędu niespełna 2,5 mln. Matematyka nie kłamie. Rękę faktycznie miał facet twardą ale przynajmniej personel wiedział co ma robić. Kasjerki miłe, uśmiechnięte, ratownicy na swoich miejscach i pracownicy z premii zadowoleni. Będąc Dyrektorem jeszcze społecznie, czyli bez wynagrodzenia - jakbyś nie rozumiał, facet zajęcia z sekcją pływacką prowadził. Zastępcy też nie potrzebował. A dziś mamy „perełkę”, która wiosną trawę na zielono maluje a do podjęcia najprostszej decyzji potrzebuje 20 doradców i jeszcze się myli. Oj narobiło nam się w GOSie tych specjalistów i fachowców. Każdy tylko klatę po medale wypina. Żałosne i poniżej wszelkiej krytyki… Odpowiedz Link
popaprany1965 Re: Basen na medal 27.04.14, 20:45 Ratownik, coś mnie doszło z urzędu, że na samym początku działania Kasieńki wójt zmienił uchwałę dotyczącą dochodów basenu. Część dochodów własnych stała się po zmianie dochodami budżetowymi. Dlatego te efekty ekonomiczne Kasieńki są wyłącznie papierowymi. Łączne dochody albo są takie same, albo mniejsze. A i mówią w księgowości o jakimś naruszeniu dyscypliny finansów publicznych. Nie interesowałem się jakby co. Ale jak taki wątek się pokazał to popytam. W urzędzie Pani Kasia na liście "lubianych" jest na 3 miejscu. Po przygarbionym politruku i samym Wiesławie. Odpowiedz Link
1raszynianka Re: Basen na medal 25.04.14, 15:40 To i ja może dołożę swoje 3 grosze ,jako często korzystająca z tego wspaniałego basenu. Może konserwator zwróciłbyś uwagę na wstrętnie odnoszących się ratowników ? Mają chyba żal do samych siebie,że muszą tam siedzieć i patrzeć na taflę wody,bo na pływających to może tylko Ci młodzi ratownicy. Panowie,którzy są od początku są bardzo nieprzyjemni,zwróciłam nawet uwagę jak potrafią się śmiać z mało atrakcyjnych osób-bezczelne typy.Jedna z Pań -bileterek,mina za każdym razem ,jakby ją bąk w tyłek ugryzł, mina ponura i ma wielki problem? musi wydać klientowi bilet!!!! Pani Kasiu a może czas na jakieś surowe reprymendy ,albo na zmianę personelu? W gminie co zmiana wójta ,to i pracownicy nowi. Tutaj kolejny dyrektor a ratownicy Ci sami, leniwi z telefonem przy uchu i żarciem na kolanach !!! Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: Basen na medal 10.05.14, 01:32 "basen na medal"czy basen w jakims konkursie na najpiekniejsza elewacje bedzie bral udzial?bo rusztowania postawione? Odpowiedz Link