Dodaj do ulubionych

biuletyn radnego

17.05.14, 07:07
nie widziałem jeszcze "biuletynu radnego" Iwickiego,
ale z tego, co sam o jego wpływie pisze - cyt "Najlepsze, że pęka worek informacji. Dzisiaj dostałem zdjęcie pewnego samorządowca leżącego pokotem kompletnie pijanego z głową w śmietniku. Dobre" - tylko pogratulować !!
To bardzo dobre!
-samorządowiec !
-leży pokotem ! (?)
-kompletnie pijany !
-z głową w śmietniku !
To aż 4 extra newsy !!!
Proponuję konkurs - Kto znajdzie (naj)większe g...
Obserwuj wątek
    • starix62 Re: biuletyn radnego 17.05.14, 12:47
      Czasem, to krew mnie zalewa, jak czytam wPISy stoperana. Jeszcze nie widział " Biuletynu Radnego " a już wie, co tam jest ! ( czyżby, na złodzieju czapka gore ? ) Tak samo jest w przypadku niejakiego " czystego 105 " nic ( podobno ) nie wie, a jego teksty i poglądy w 100 % pokrywają się z pierdołami p. kaiper w Kurierzem Rodzinnym, a który, jest dopiero w druku ! Boże, stoperanie, wyhamuj, biuletyn będzie w każdej skrzynce, wtedy pogadamy. Nara.
      • b.czysty_motocykl To pomówienie 17.05.14, 13:25
        Starix62, jak zwykle uprawia dowolną twórczość. Powołuję się na Kurier Raszyński, ale tylko wtedy, kiedy pojawia się na stronie gminy. Informacja starixa62 jest tyle samo warta, co pozostałe. Jeśli ktoś ma wątpliwości - nie sprawdzi. Czasem warto to robić, wtedy się nie pisze bzdur.
        • starix62 Re: To pomówienie 17.05.14, 14:46
          Dosyć oryginalnie, próbujesz wywinąć sie z matactwa i obłudy. A oto przykład; w Kurierze Raszyńskim, NIGDY nie było mowy, o tym rowie odwadniającym, o którym wszystko wiesz z KR. Miłego dnia.
          • b.czysty_motocykl Re: To pomówienie 18.05.14, 14:23
            Nie pisałem, że wiem tylko z Kuriera Raszyńskiego, ale że nie wiem zanim się pojawi na stronie gminy. Co do rowu, w gminie jest ich dużo, wystarczy pojeździć i popatrzeć. Nie wiem, o który Ci chodzi?
        • starix62 Re: To pomówienie 17.05.14, 17:51
          Co, zatkało Czystego 105 ? Jak mogę sprawdzić najnowsze informacj w KR , skoro one, dopiero się drukują ! Czysty 105, byłem na Pikniku Motocyklowym i widziałem " sztywnego " jeden wielki obciach ! ( krawat, gajorek, sztuczne oklaski, boże, tragedia ! ) Wiem że dbasz o wizerunek wieśka , wiem, że pobierasz za to naszą kasę ! CDN.
      • stoper57 Re: biuletyn radnego 17.05.14, 19:20
        czy cię zalewa czy nie i co cię zalewa - to twój problem. Naucz się czytać ze zrozumieniem, albo nie rób ludzim wody...
        Nie wiem co jest w biuletynie, tylko zacytowałem wpis z bloga i to, co napisałem dotyczy tego wpisu.
        Co jest i co w biuletynie będzie -można się spodziewać po tym wpisie pana PI,
        jak najbardziej śmierdzące g...., bo w tym się lubuje - zobacz rok 2010 i poziom (przede wszystkim kultury) blogowania...
        jeżeli chcesz mnie poniżyć czy obrazić tym "stoperanem" - to powodzenia, (za) cienki Bolek jesteś...
        • starix62 Re: biuletyn radnego 17.05.14, 20:30
          Czytam ze zrozumieniem, zawsze, ale to zawsze, jesteś aktywny, jak pisze się o " naszej " władzy, że zatrudnia kolesi i ich rodziny, że rozdaje " ktoś " na prawo i lewo umowy - zlecenia dla " swoich " dla ciebie zjawisko typu; nepotyzm, kolesiostwo nie istnieje w Raszynie ! Stwierdzenie " czytaj ze zrozumieniem " to już gdzieś słyszałem, chyba na sesji, ale mogę się mylić. A co do cienkiego bolka, lolka, stoperana, to wzoruje się na reklamie w TV tam coś mówili o obstrukcji głowy albo kiszki stolcowej, nie chcę nikogo wprowadzać w błąd, zapewne będziesz w tym temacie bardziej precyzyjny !
          • stoper57 Re: biuletyn radnego 17.05.14, 22:30
            nie broniłem nigdy władzy ani tej, ani poprzedniej, tylko sprzeciwiam się sposobom i metodom walki ....politycznej, jakie uprawia raszyńska........opozycja.
            Co do obstrukcji głowy czy d... , nie mam wiele do powiedzenia - nie oglądam reklam, bo TV też raczej nie.
            To jedno.
            A drugie:
            Piotr Iwicki na swoim blogu wprowadza w błąd swoich licznych (?) czytelników - nie mógł mnie i kogoś, kto się podpisuje - czysty motocykl, zidentyfikować jako tę samą osobę, bo NIE Piszemy z tego samego adresu IP. To manipulacja, a właściwie - kłamstwo (w celu odwrócenia uwagi od siebie ?)
            Szkoda, że człowiek o tak rozległej wiedzy i licznych talentach, rozmienia to na drobne swoim zarozumialstwem, prostactwem, nachalnym "lansem" i pozerstwem. Gdyby popracował nad sobą mogliby być z niego ludzie....
            Czego - jako chrześcijanin - mu życzę...
            • starix62 Re: biuletyn radnego 17.05.14, 23:56
              No, stoperku, określiłeś się, boli cię postawa opozycji, która wytyka błędy obecnemu wójtowi, ty masz, jak każdy, prawo do krytyki opozycji, opozycja ma prawo do krytyki wójta, tym bardziej, że wójt nie widzi w swoim postępowaniu niczego złego ! Dla niego ; nepotyzm, kolesiostwo, uprawianie propagandy sukcesu, to rzecz normala. W KR. dowiemy sie o samych sukcesach, a rzeczywistość jest zupełnie inna, red. k nie napisze, ile Gmina ma długu, nie napisze dlaczego nie dostajemy żadnych pieniędzy unijnych. A co do radnego powiatowego, to ja za nim nie przepadam, choć zaczyna pisać na temat !
              • stoper57 Re: biuletyn radnego 18.05.14, 09:25
                "opozycja" zajmuje się po części chamskim, po części populistycznym, głównie ...opluwaniem; krytyką to nie jest i w 2010 też nie było...
                Zresztą, czy to opozycja ? Raczej obstrukcja
                Hasło - nepotyzm, kolesiostwo .......... już się przejadło (a i argumenty miałkie raczej)

PS pracuj nad sobą, może coś z ciebie będzie...
                • starix62 Re: biuletyn radnego 18.05.14, 09:54
                  Stoperanie, hasła typu; nepotyzm i kolesiostwo, może już się przejadły, ale w Raszynie mają się dobrze !
                  • stoper57 Re: biuletyn radnego 18.05.14, 18:55
                    a obstrukcja zaprowadzi rządy fachowców
                    (po wygranych wyborach - oczywiście),
                    przecież i marzyć i obiecywać można o wszystkim i wszystko
                    • trakt_grocholicki Re: biuletyn radnego 18.05.14, 21:08
                      kup sobie trochę rozumu
                    • starix62 Re: biuletyn radnego 18.05.14, 21:59
                      Czysty 105 - stoperanie - basiu z urzędu, czwarty rok, pentasz się bezproduktywnie po urzędzie, ( mówią, że jak smród ) doisz gminę z kasy, w porozumieniu z wójtem i za aprobatą Rady Gminy. Pamiętam jak " światełko w tunelu " witał na sesji pona sekretarza ! Śmiechu było co niemiara. Będąc powołany na stanowisko po. sekretarza gminy, dobrze wiedziałeś, że obejmując te stanowisko, łamiesz prawo, mimo to, przyspawałeś się do tego stanowiska do ostatniego dnia, jak sądze, dla pieniędzy ! Dopiero wyraźne stanowisko Prezydenta RP ukróciło te chore praktyki ! Pryncypałek ( sztywny ) wywalił cię ze stanowiska, bo musiał ! Złamał prawo, zatrudniając takiego " fachowca" co to nie wiedzieć czemu, ukrywał twoje doświadczenie zawodowe !!! Oczywiście, krzywdy od sztywnego nie doznałeś, zachowałeś gabinet 105, specjalnie dla ciebie stworzył nowe stanowisko ! A i pomagiera dostałeś.
                      • stoper57 Re: biuletyn radnego 18.05.14, 23:01
                        Jak widać stanowisk ci u was dostatek, tylko trochę mnie martwi degradacja (w poprzednich przypuszczeniach nawet wójtem bywałem), nic to - damy radę !
                        Więc się jeszcze "popentam"... (na pohybel waszej głupocie)
                        • starix62 Re: biuletyn radnego 18.05.14, 23:22
                          Jedno co mnie cieszy to to,że nicku nie pomyliłeś !
                          • stoper57 Re: biuletyn radnego 19.05.14, 06:29
                            szkoda że się nie podpisałeś, to by się Sękler zdziwił....
                            • starix62 Re: biuletyn radnego 19.05.14, 20:26
                              No to cię trafiłem, jak zawsze, chodzisz w wymiętej koszuli w kratę, lekko przygarbiony, a to co zobaczyłem na pikniku, to normalnie koi moje serce ! Zaczynasz powłóczać prawą nogą, mam nadzieje że to tylko choroba genetyczna, a nie stres ! Nara
                              • stoper57 Re: biuletyn radnego 19.05.14, 21:50
                                rozumiem, że pokazałeś mi język ?
                                To też pewna forma ....dyskusji
                                • starix62 Re: biuletyn radnego 19.05.14, 22:07
                                  Wywalanie ludzi z pracy,mobbing, to też forma... Dyskusji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka