Dodaj do ulubionych

PIOTR WIELKI !

09.09.14, 21:54
Uwielbiam cię. jesteś moim idolem. zawsze cię popierałem. osobowość bujna, ciekawa i wyrazista, liderska! bo jak byś się słabym widział, to jak by mieli cię wyborcy postrzegać. nie celuj nisko, żaden radny. dobierz sobie mocną ekipę wspierającą i żebym cię widział na wójtowym tronie! cała rodzina zagłosuje. poglądy ma pan chyba pisowe jedyne słuszne prawicowe, a ja zawsze głosuję na prawdziwych polskich narodowych patriotów jak z PiS i antyoligarchów. bo ma być sprawiedliwość społeczna, a nie że biedronkę pod oknami będą stawiali, albo autostradę pod domem puszczali ! bo nikt tak o nas nie dbał jak pan. Pana kadencję pamiętamy. I pracę się wtedy miało, i dochody dobre były, wszystko się ładnie rozwijało, a dzieci zdrowe rosły jak dęby w ogrodzie i parku raszyńskim.

ivan wracaj bo lud cię potrzebuje!!!
Obserwuj wątek
    • michal-105 Re: PIOTR WIELKI ! 09.09.14, 22:36
      Bełkot.
      • slarix62 Re: PIOTR WIELKI ! 09.09.14, 22:38
        dlaczego tak uważasz? ;-(
        • stoper57 Re: PIOTR WIELKI ! 10.09.14, 06:00
          równy poziom ze starixami mangami itd
          a naprawdę -prowkacja przedwyborcza ?
          żałosne
        • jacek-wisniewski Re: PIOTR WIELKI ! 10.09.14, 06:55
          Przepisywałeś z Kuriera Rodzinnego zamieniając nazwisko Andrzej Zaręba na Piotr Iwicki? Chyba nie, bo brakuje mi zdania o jakimś wszechwiedzącym parasolkowym smile. Ale stylowo pasuje smile.
          STARIX62 na RED. NACZELNEGO W TRAKCIE NASTĘPNEJ KADENCJI smile)
          • stoper57 PIOTR WIELKI ! 10.09.14, 15:21
            " mogłem być skromnym współ-sponsorem zakupu markowych farb."
            Taki Wielki, a taki skromny.......
            naród raszyński tego Panu nie zapomni, za tysiąc lat w Kurierze napiszą, że doskonały stan obrazu zawdzięczamy sponsorującym zakup markowych farb....
            Tak się przechodzi do wieczności, nie na jakimś zas...... forum, pięciu użytkowników na krzyż...
            • slarix62 Re: PIOTR WIELKI ! 10.09.14, 16:09
              stoperku do wyborów jeszcze 70 dni i nastroje mogom sie zmienić. jest duzy % ludzi niezadowolonych jak z naszego rządu. ludzie lubią zmiany. tymbardziej jak maja porównanie.

ivan wracaj chcemy cie w gminie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka