Dodaj do ulubionych

Ręce opadają....

26.02.16, 15:33
Jak czytam wypociny Smolichy w Kurierze Południowym to mi tytułowe ręce opadają, jest mi też wstyd, że taki nieudacznik kieruje naszym CKR... Pan Smolicha mówi, że "ten pierwszy rok działalności był rokiem zapoznawczym"! ( Z kim się pan tak zapoznawał? Przecież według Wieśka pan taki doświadczony, wszystkich pan tu w gminie zna...) Albo, że sprowadzenie idola młodzieży takie drogie.... Dramat Panie dErektorze! Z takim budżetem jaki ma pan, Kuczara i Iwicki tak by rozbujali CKR, że 24/h 7 dni w tygodniu drzwi by się tam nie zamykały... A pan sobie robi rok zapoznawczy? Pan się nie zna na tej pracy trzeba jasno powiedzieć!
Obserwuj wątek
    • sekler Re: Ręce opadają.... 27.02.16, 08:37
      odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku... tak jak Kucharski na vice. Kto jak nie Smolicha zan się najlepiej na kulturze... a Kucharski na vice wójtowaniu?
      ja tak tylko żeby nie było, że bez serca jestem... daje Kucharskiemu rok na zapoznanie się z pracą. Rok równy rok POnie Michale a potem... ale to za rok.
      • sekler Re: Ręce opadają.... 06.03.16, 10:49
        no jak z tymi rękoma? Już opadły tak jak inne członki. Jak coś nie bojcie się wystarczy pójść do kościoła w Raszynie i od razu wszystko się podniesie, poczynając od ciśnienia. Ja już czekam 10 marca (czwartek) na sesję Rady Gminy i perwsze wystąpinie vice POna Michała. Jak powiedział Darek Marcinkowski przewodniczący "po owocach go POznamy"... jeżeli takim samym owocu jak w 2013 wygadywanym o kościele no to już wiem jaki z niego ananas...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka