Dodaj do ulubionych

komentarze dożynanie

30.08.16, 12:13
no nie byłem na chlaniu wódy w niedziele, znaczy dożynaniu na stadionie .bocian jak tradycja nakazuje podobno znowu się napier...lił z rolnikami, ( kolaborantami, pozdrawiam kaczorowską) ptaszysko ma zdrowie ! Ciekawe kto jeździł po wóde ? Stawiam na przewodniczącego, jak to na kiwnięcie palcem bociana, zapierdalał do monopolowego dwa lata temu ) Nara.
Obserwuj wątek
    • sekler Re: komentarze dożynanie 30.08.16, 22:21
      o starix ciekawie mówisz... znów picie wódy? Proponuje by za rok nie było legalne tylko piwo a byśmy za zdrowie i pod patronat walili kielich za kielichem. Szkoda starix, że nie byłeś bo pewni jakbyś był byś jakieś zdjęcie zrobił... A co do tego ma Kaczorowska? coś bliżej w temacie...
      a swoją drogą to ma on zdrowie (59 rocznik) by tak walić... bo wiadomo jakie głowy mają rolnicy nie to co urzędnik Zaręba.
      dziś zadałem pytanie o "dno i wodorosty" tegoroczne radnej Makarskiej... co dziwne ona chwaliła imprezę, że ponoć było tak "fajnie"... Pani Izo a oczy to miała pani otwarte? Tylko proszę się na mnie nie obrażać.
      • starix62 Re: komentarze dożynanie 30.08.16, 23:58
        Grześ, czy makarska " śpiewała" ballade peruwiańską ? Z tego co sobie przypominam, to gderała ten kawałek w Świetliku w Rybiu. Nic dodać, nic ująć, wieś śpiewa, wieś tańczy. Tak trzymać pani radna ! Nara.
        • sekler Re: komentarze dożynanie 31.08.16, 04:30
          jaką balladę peruwiańską? Już wiem skąd ta jej reakcja, że na dożynkach było coś innego... pani Izo było bo tak jak teraz nie było nigdy "dno i wodorosty". A Raazyn zasługuje na coś lepszego. Przypomne, że Iwicki organizował cykl spotkań w różnych miejscach "lata z radiem" i... aż żal, że nie u nas. No ale jak się zwalnia fachowców a zatrudnia amatorów to lepiej nie będzie, ważmne panie Zaręba, żeby z PiS-u byli...
          Raszyn klaszcze, Raszyn tupie, Raszyn ma tę władze w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka