grocholica 22.11.06, 20:52 sanki? Na narty rozumiem, że daleko, ale czy raszyńskie dzieci jeżdżą gdzieś na sankach? Mojej córce w tym roku może jeszcze wwystarczy zjazd z tarasu 9dom podniesiony ale za rok juz się nie da nabrać. G. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raszynstraszyn Re: Gdzie na... 22.11.06, 21:16 nie ma.... niby na Mieszka I jest górka(mikro) ale to niestety syficzne miejsce pozostaje górka szczęśliwicka Odpowiedz Link
beata103 Re: Gdzie na... 22.11.06, 22:06 Za rządów Rajkowkiego na grocholicach ludzie wraz z dziecmi w tzw.czynie społecznym usypali górkę.Oczywiscie najpierw odchwaścili teren.Jakie było ich zdziwienie gdy na wiosnę właściciel sprzedał działkę ,a nowy właściciel zagrodził teren,zniwelował górkę.Chodzi mi o działkę na ul.Błotnej przylegającą do Kanału Opaczewskiego.Przykre to było.Radny rajkowskiego nie sprawdził,że nie jest to teren gminny, a ludzie się dali nabrać.Najbardziej szkoda mi było dzieci,które osobiscie zaangazowały się w takie działania. Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: Gdzie na... 22.11.06, 22:44 mowia,ze aniolki w niebie beda tej zimy strajkowac i sniegu nie bedzie.... ---- polecam zieleniec k.dusznik zdr,sztuczny snieg,nocne wyciagi. Odpowiedz Link
muszka61 Re: Gdzie na... 23.11.06, 08:40 ja polecam ślizgawki na torwarze, pod pałacem i może u nas na stadionie - choć ta ostatnia bez wypożyczalni Odpowiedz Link