Dodaj do ulubionych

dr Jędra na Słonecznej!!!!

28.07.07, 15:18
uważajcie na tego konowała, on w ogóle nie umie leczyć, wmówił mi zespół
policystycznych jajników, wydłama u niego majątek!!(100zeta wizyta) i nic nie
pomoglo, dopiero jak zmieniłam lekarza to sie okazało, że to nie pcos, juz na
początku miałam wątpliwości bo dr Jędra 2 razy zrobił mi usg, wg niego na 1
miałam torbiele na 2 nie, tyle,że te zdjęcia niczym sie do siebie nie
różniły!!!zgroza!!!!!!!on leczy też w szpitalu bielańskim
Obserwuj wątek
    • hauptmannad Re: dr Jędra na Słonecznej!!!! 28.07.07, 20:02
      Tytułem wprwadzenia.
      Doktora nauk medycznych mozna dostać za pracę z historii medycyny lub nowość w
      leczeniu. Doktór Jędra nie poszedł w kierunku zdobyawnia tytułu naukowego
      doktora nauk medycznych - patrz nauka-polska.pl/ (brak odzewu na Jędra).
      Poszedł zato w kierunku kolejnych kursów i specjalności przydatnych w okolicy
      ginekologii.

Do rzeczy.
      Znam Panią, co się u niego leczyła latami. Doktór mając kursa z endokrynologii
      (hormony) wskazywał na policystyczne jajniki nie robiąc żadnych badań w
      kierunku cukrzycy.
      A okazało się, że jest cukrzyca z tych dwóch ta mniej spotykana!
      Znajoma Pani leczy się już u innego ginekologa.

• dorota022 Re: dr Jędra na Słonecznej!!!! 28.07.07, 23:23
        czy na tej podstawie można o tym lekarzu powiedzieć konował?
        a co powiedzą setki kobiet które dzięki jego sposobom leczenia i diagnozowania
        mają dzieci?/kiedy inni lekarze byli bezradni/ a te kobietuy które leczyły się
        u niego bo inny doktór postawił złą diagnozę?Moi drodzy popadacie w skrajności
        bo jak mówi przysłowie < jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził>
        • ycbo Re: dr Jędra na Słonecznej!!!! 29.07.07, 18:36
          A ja bardzo proszę nie piszcie doktór bo to strasznie kaleczy język.
          Nie leczymy się u doktóra, nie leczył nas doktór.
          Leczyć możemy się u DOKTORA, ten facet ma DOKTORAT jest więc DOKTOREM i leczyć
          nas usiłuje DOKTOR tak jak próbował nas uczyć nauczyciel (niestety nie udało
          się).

Podobnie jest z góleniem, jak słyszę ogól się to popadam w depresję.
          • halibutt Re: dr Jędra na Słonecznej!!!! 29.07.07, 18:47
            A ja jednak jestem zwolennikiem mazuzenia, czyli gwary mazowieckiej. Leczy mnie
            doktór, uczy uczycielka, a w sklepie sprzedają między innymi psiwo. smile
            • dorota022 Re: dr Jędra na Słonecznej!!!! 29.07.07, 18:54
              a bydgoszczanie mówią motór a nie motor
              • hauptmannad Re: dr Jędra na Słonecznej!!!! 29.07.07, 20:24
                Mojego Doktóra mógłbym zwalić na emeryckie drżenie rąk lub na kilkukrotny
                przejazd przez Bydgoszcz i okolice.

Był to jednak świadomy zabieg wskazania na lekarza medycyny ze specjalizacjami
                w zakresie endokrynologi, usg, ..., którego wieloletnie zabiegi nic nie wniosły
                w leczeniu Mojej Znajomej Pani.
                A jej nowy ginekolog zdziwił się, że endokrynolog nie szukła przyczyn w
                insulinie i cukrzycy, tylko brał się za inne rzeczy.

Koniował padł spod palców bezpośrenio wzburzonej kobiety.
                • krzysztof-drewicz Re: dr Jędra na Słonecznej!!!! 03.08.07, 18:21
                  Z problemów innych:

załóżmy że w ośrodku zdrowia przyjmuje 1 lekarz.
                  załóżmy też że potrzeba aby drugi przyjechał do kogoś do domu (hint: wypisać
                  aktu zgonu nie może nikt poza lekarzem z ośrodka zdrowia, pogotowie nie może
                  przyjechać, gabinety prywatne nie mają do tego uprawnień).
                  załóżmy też że jest środek gorącego lata.

rozmawiałem na ten temat z v-ce wójtem. Zauważył potrzebę drugiego etatu,
                  rozmawiał z kierownictwem naszego ZOZu (mieszczącym się w W-wie).
                  niestety efektów brak, tj. kolejnego etatu dla lekarza w Raszynie.

Szkoda że mamy radną-lekarkę która jakoś aktywniej z tym problemem nie walczy.
                  • hauptmannad Re: dr Jędra na Słonecznej!!!! 03.08.07, 19:10
                    Zdaje się, że obecnie przyjmuje dwóch lekarzy pierwszego kontaku a roboty jest
                    na pięciu.

W tym numerze PULSU pan Tadusz Strzelczyk opisuje, jaka to przyjemnośc pójśc do
                    Ośrodka gdy wszystkie numerki wydane. Szkoda, że nie docisnął sprawy z
                    tym "Zaświadczeniem o niemożności udzielenia porady lekarskiej". No ale jak by
                    mnie łamało w kościach i pot się lał to też bym szukał pomocy, a nie
                    sprawiedliwości.
                    Z drugiej strony w tym artykule jest odpowiedź dlaczeo nikt, na żanym szczeblu
                    decyzji, nie chce sprawy zmieniać.

Jak boli to idę poza NFZ i płacę dodatkowo!

Zmiana obecnego stanu regulacji prawnych będzie skutkowac zmianą struktury
                    przychodów w ochronioe zdrowia. Pewnie ci zainteresowani utrzymaniem obecnego
                    stanu mają wpływ na organy decyzyjne.
                    • krzysztof-drewicz Re: dr Jędra na Słonecznej!!!! 07.08.07, 01:42
                      Dwóch lekarzy, jeden rano, drugi po południu. Czyli cały jeden.

Kiedyś (ostatnia Gwiadka) działała "pomoc świąteczna" pogotowie Falck miało
                      podpisaną umowę, sam korzystałem gdy ponad 40 stopni miałem, pogotowie nie
                      przyjedzie, ale Falck i ta hm "pomoc doraźna"
                      • hauptmannad Leczenie w Raszynie 07.08.07, 08:52
                        Informacja o godzinach pracy Ośrodka i Pomocy Doraźnej JEST!
                        Jak ktoś przyjdzie do Ośrodka po godzinach pracy to nadzieje się na
                        zamknięta furtkę.
                        Zaraz obok na zeschniętym drzewku jet przyczepiona, rozmyta przez
                        deszcz, niby-zafoliowana kartka z w/w informacją.
                        Jak tak można niesłusznie ludzi posądzać o niechęć do informacji!

Ile traktor ma kół? - Cztery.
                        Ile jest popsutych? - Jedno.
                        Ile jest dobrych? - Trzy.
                        To nie można tak od razu, że trzy dobre. I brzmi lepiej!

Laskowik - Smoleń.
    • kalin_a Re: dr Jędra na Słonecznej!!!! 06.08.07, 14:31
      u tegoż DOKTORA leczyli a raczej leczyła się moja znajoma. Nie mogła zajść w
      ciążę. Po wielu płatnych wizytach, po wielu drogich zastrzykach pan doktor
      dalej twierdził, ze problem ma Ona. Męża nie brał pod uwagę. Dziewczyna
      przytyła 25 kg po zaaplikowanych świństwach. Dochodziło do paranoi że kazał im
      się kochać w określonym dniu i godzinie smile)))))) A dziecka jak nie było tak nie
      było.
      Rodzinka przemówła lasce do rozumu. Zmienili lekarza. Na tapetę poszedł
      przyszły jeszcze wtedy niedoszły tatuś i okazało się, że dziewczyna to okaz
      zdrowia (nie licząc tych niepotrzebnie wstrzykniętych przez DOKTORA świństw)
      a tata ma problem zdrowotny.
      Reasumując Dr Jędra wydoił z nich kupę kasy, nafaszerował dziewczynę lekami
      dość drogimi.
      • siostra.magdalena Re: dr Jędra na Słonecznej!!!! 07.08.07, 16:35
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=31635279&a=55333061
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka