dorota022 07.01.08, 23:19 imie: monika data: 2007-11-10 11:50:58 pytanie: kiedy będzią dziwki odpowiedź: A nie ma jeszcze? to z pytań do wójta .Brawa za odpowiedz! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grocholica Re: Pytania i odpowiedzi 08.01.08, 09:08 to znaczy, ze zaczął odpowiadać na pytania? Odpowiedz Link
hauptmannad Re: Pytania i odpowiedzi 08.01.08, 10:20 Patrząc po tematyce pytań to zaczął dawać. Sam sobie by takich nie zadawał. Patrząc na styl odpowiedzi, to z dziwkami można traktować jako próbkę, to jakieś takie płytkie misię wydają. Bo jak wie gdzie są, to czemu nie odpowie? Przecież przy zadawaniu pytania stoi napisane, że: - na anonimy nie odpowiada; - odpowiada na te istotne dla polityki informacyjnej gminy. Dziś 8.01.2008 o 10.05 zadałem pytanie o to, od kiedy obowiązuje nas, uchwalony 20.09.2007, "Regulamin utrzymania czystości i porzadku w Gminie". Zobaczymy, czy jet to istotniejsze od dziwek. P.S Osobiście wolę inne określenia na takie zajęcie. Odpowiedz Link
j.aranowski Re: Pytania i odpowiedzi 08.01.08, 13:25 Ciekawe, kiedy zacznie odpowiadać na pisma złożone "na dziennik"? Jak na razie, blisko setka mieszkańców Dawid Bankowych (ul. Starzyńskiego i boczne od niej odchodzące), czeka na takową od maja ubiegłego roku. Myślę, że nie zapomnimy o tym przy następnych wyborach. A czas ucieka.... Odpowiedz Link
raszyniak Re: Pytania i odpowiedzi 09.01.08, 02:20 Jarku. Mam nadzieję, że Rajkowski odpowie Twoim sąsiadom. Mam nadzieję, że nie nabrał złych nawyków od Iwickiego, który przez 4 lata nie odpowiedział na żadne pismo Rady Mieszkańców Osiedla Raszyn-1 i Raszyn-2.... Odpowiedz Link
raszyniak Re: Pytania i odpowiedzi 17.01.08, 21:57 Odpowiesz mi na jakiekolwiek pismo? Czy tak jak twój idol napioszesz jak to jesteś czytany i pozostawisz wszystko bez odpowiedzi? Odpowiedz Link