Dodaj do ulubionych

DOBRY DIETETYK KATOWICE DIETOCENTRUM !!!!!

11.04.10, 16:59
Witam wszystkich forumowiczów,

Ja bardzo długo szukałam dietetyka. Bardzo zależało mi na tym, żeby coś
zmienić w swoim życiu. Odkąd zaczęłam myśleć o dziecku i musiałam odstawić
leki hormonalne nieprawdopodobnie przytyłam, później jak to w ciąży kilogramów
przybywało ;/ ;/ ;/ nie mogłam na siebie patrzeć w lustrze. Byłam
zdesperowana, wydawało mi się, że sobie poradzę sama, ale to tylko było
złudzenie aż pewnego dnia stojąc na przystanku zauważyłam w Katowicach na
Ligocie nowo otwarty punkt Dietocentrum, zaryzykowałam i weszła i powiem
więcej nie żałuję :) Jestem bardzo zadowolona, chodzę do pani dietetyk od
ponad miesiąca i już widać efekty i nie zamierzam przestawać, podoba mi się
podejście obsługi a ponadto można skorzystać z masaży, sama to czynię i czuję
się świetnie, znowu czuję się piękna i atrakcyjna.
Wszystkim gorąco polecam!!!
Obserwuj wątek
    • szyszunia.pl Re: DOBRY DIETETYK KATOWICE DIETOCENTRUM !!!!! 22.04.10, 16:22
      Ja też chodzę do Dietocentrum :) trafiłam tam przypadkiem, szukałam apteki żeby
      kupić coś na ból gardła a w pobliżu nic nie było, weszłam, okazało się, że to
      nie apteka, ale sprzedają tam środki medyczne bez recepty , mają szeroki wybór
      przy okazji się dowiedziałam, że jest dietetyk i masażysta a także są zabiegi na
      ciało jest kosmetyczka.
      Jestem już po 3 wizycie czuję się rewelacyjnie nie miałam problemów z nowym
      żywieniem, podoba mi się nawet bardziej, pracują tam fachowcy, są bardzo
      sympatyczni i miło nastawieni, polecam wszystkim, którzy mają problem z
      dodatkowymi kilogramami!
      pozdrawiam
      szyszunia
      • sensime Re: DOBRY DIETETYK KATOWICE DIETOCENTRUM !!!!! 23.01.15, 12:50
        Też słyszałam o dietocentrum dobre opinie. Ale trafiłam na dyrekcyjną w Katowicach do pani dietetyk (bardzo sympatyczna i rzeczowa). I jestem na diecie metabolic balance słyszał ktoś o tym? Jak dla mnie REWEWLACJA!!! :) nie jestem głodna, jem prawie wszystko i mam swoją indywidualną dietę ( specjalnie dla mnie :)) straciłam 9 kg i czuje,ze dam radę osiągnąć cel :))) Też jestem mamą dwójki dzieci więc wiecie ;).
        POLECAM WSZYSTKIM :))))))
    • zlytyrmand Re: DOBRY DIETETYK KATOWICE DIETOCENTRUM !!!!! 02.02.15, 11:56
      Polecam tego lekarza www.rankinglekarzy.pl/lekarz/malgorzata-pelikan,32110/dietetyk/katowice/ Naprawde mi pomógł w walce z nadwagą
    • jowitak Re: DOBRY DIETETYK KATOWICE DIETOCENTRUM !!!!! 03.10.18, 20:40
      Mam identyczne pozytywne odczucia po kilku miesiącach współpracy z dietetyczką z Vitalea (vitalea.pl/)
    • julka1919 Re: DOBRY DIETETYK KATOWICE DIETOCENTRUM !!!!! 12.02.19, 11:23
      Dla mnie absolutnym numerem jeden wśród dietetyków jest Pan Igor Mieńkowski - radomdietetyk.pl/
    • marysia007 Re: DOBRY DIETETYK KATOWICE DIETOCENTRUM !!!!! 15.11.19, 13:41
      Ja chodziłam do Instytutu Dietetyki i Promocji Zdrowia na Podgórnej w Katowicach. Byłam pierwszy raz kilka lat temu, a w tym roku wróciłam też tam, ale do innej Pani Dietetyk. Bardzo polecam, dwa razy schudłam po 10-15 kg !!! Dieta prosta i smaczna, pozdrawiam
    • bibianna Re: DOBRY DIETETYK KATOWICE DIETOCENTRUM !!!!! 10.01.20, 11:44
      Jak ktoś szuka dobrego dietetyka to polecam Panią Lucynę Kasprowską z gabinetu Projektu Zdrowie w Mikołowie. Warto przejechać te 15 km do Mikołowa bo Pani Lucyna jest doświadczonym dietetykiem z ogromną wiedzą i do tego jest bardzo sympatyczna :) Pomogła mi zrzucić prawie 20 kg. Samej nie mogłam sobie poradzić z wagą ze względu na problemy z tarczycą. Naprawdę - bardzo polecam!
    • arleta.kawulska Re: DOBRY DIETETYK KATOWICE DIETOCENTRUM !!!!! 01.02.20, 20:49
      Polecam Panią Kasię www.znanylekarz.pl/katarzyna-gozdzicka/dietetyk/zabrze
    • paysteer Re: DOBRY DIETETYK KATOWICE DIETOCENTRUM !!!!! 12.02.20, 12:16
      Dzień dobry, jeśli szukasz pomocy dietetyka, zapraszam na www.paysteer.com , gdzie możesz porozmawiać z doświadczonymi dietetykami online.
    • majkanowakowska93 Re: DOBRY DIETETYK KATOWICE DIETOCENTRUM !!!!! 30.06.20, 09:48
      Ja korzystam z usług dietetyka w www.dietetyknowacka.pl, zdarzylo mi sie rowniez wybrac się z ta Pania dietetyk na zakupy i szczerze polecam. Myslalam, ze wizyta u dietetyka jest nieprzyjemna i stresująca a odkad chodze nie moge sie doczekac kolejnych wizyt kontrolnych :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka