tygrysio_misio Re: ble ble 13.03.06, 00:44 dobranoc.nie bylo Cie jak chcialam pogadac to teraz ide sobie po szerokim swiecie szukac ukojenia w snie Odpowiedz Link
bogulo Re: ble ble 13.03.06, 11:02 zalezy, co ten morfeusz do glowy nawklada, czasem jest tragicznie, ale faktycznie czasem bywa calkiem fajnie Odpowiedz Link
cyberski Re: ble ble 13.03.06, 11:12 Mój Morfeusz jest grzeczny i wkłada to co "zamówię"... )) Chyba, ze wieczorem obrócę kilka lampek wina za dużo wówczas "zrywa się ze smyczy" i szaleje po swojemu ))) Odpowiedz Link
linka234 Re: ble ble 13.03.06, 11:40 a mój Morfeusz olał mnie totalnie i niczego mi ostatnio nie przynosi...albo przynosia tak ulotne, że rano nie pamiętam... Odpowiedz Link
cyberski Re: ble ble 13.03.06, 11:55 Ze tak powiem... Może z racji tego żeś kobietą, Twój Morfeusz jest subtelny i stąd niemożnośc zapamietania snu po przebudzeni? ))) Odpowiedz Link
linka234 Re: ble ble 13.03.06, 11:58 kobieta=subtelność?? być może, ale nie możę mi 'zapodać' czegoś intensywnego, acz delikatnego?? Odpowiedz Link
cyberski Re: ble ble 13.03.06, 12:04 oczywiście, że kobieta nie zawsze jest subtelna... Ale może Twój Morfeusz sądzi, że jednak jesteś... Odpowiedz Link
linka234 Re: ble ble 13.03.06, 12:06 zakładam, że zna mnie dobrze, skoro sny są odzwierciedleniem ukrytych pragnień i obaw... Odpowiedz Link
cyberski Re: ble ble 13.03.06, 12:08 Znać skoro snów nie masz zatem i nie masz ukrytych pragnien i obaw )) JEstem zwolennikiem teorii mówiącej, że sny są analizą przeżyć (doświadczeń) w celu znalezienia rozwiązania... )) Odpowiedz Link
linka234 Re: ble ble 13.03.06, 12:10 Wg Twojej ulubionej teoriii nie mam również zbyt znaczących przezyc...to dopiero niepokojące..bo uważam, że jest wręcz przeciwnie..szczególnie ostatnio... Odpowiedz Link
cyberski Re: ble ble 13.03.06, 12:13 A nie nie... To nie tak prosto... Zycie jest odrobinę bardziej skomplikowane )) Przeżycia intensywne może nawet i masz, ale radzisz sobie z nimi w miarę dobrze na jawie więc nie ma potrzeby "zaprzęgania" snu do roboty )) Odpowiedz Link
linka234 Re: ble ble 13.03.06, 12:18 cyberski napisał: > Przeżycia intensywne może nawet i masz, ale radzisz sobie z nimi w miarę dobrze > na jawie więc nie ma potrzeby "zaprzęgania" snu do roboty )) > O matko, absolutnie sobie z nimi nie radze...jak widać jestem cięzkim przypadkie będącym wyjątkiem od każdej teorii Odpowiedz Link
bogulo Re: ble ble 13.03.06, 12:46 robisz mu test? jak nie odpowie do 22 to znaczy, ze tak? Odpowiedz Link