Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zdjecia z lipca

31.07.04, 14:43
    duch.mimuw.edu.pl/~abuczyns/mk-lipiec/
    Obserwuj wątek
      • shadow171 Re: zdjecia z lipca 31.07.04, 20:20
        ma ktoś jescze jakieś zdjiecia ??
        • rano1 Re: zdjecia z lipca 31.07.04, 21:43
          Ja mam , ale w aparacie na kliszy. Jak będę miał odbitki i ktoś mi zeskanuję to
          wystrzelę z armaty na stronkę :-)
      • nemka27 Jesuuu widzialam swoja paskudna gebe 01.08.04, 12:47
        Rety ale szok.widzialam swoj paskudny ryj, ale numer...Tylko tego brakowalo
        zeby umiescic mnie na stronce...www.aleryj.pl hihih....Ale tak czy siak fotki
        sa super.Nie omieszkalam ich sobie sciagnac :))) pozdro
        • olecky Re: Jesuuu widzialam swoja paskudna gebe 01.08.04, 12:58
          niech zgadne - duch.mimuw.edu.pl/~abuczyns/mk-lipiec/images/P1010001.JPG,
          po lewej?
        • roweroraffi Po czym poznać Kobietę? ;-) 01.08.04, 18:54
          Każda Kobieta ma w zwyczaju narzekać na swój wygląd. Widać zatem że jesteś w
          100% Kobietą :-))))
          • saintrommy Re: Po czym poznać Kobietę? ;-) 01.08.04, 21:10
            roweroraffi napisała:

> Każda Kobieta ma w zwyczaju narzekać na swój wygląd. Widać zatem że jesteś w
            > 100% Kobietą :-))))

raffi, ty też ciągle narzekasz na swój wygłąd, więc za kogo mamy cię uważać? ;-)
            • roweroraffi Re: Po czym poznać Kobietę? ;-) 03.08.04, 08:43
              saintrommy napisał:

> raffi, ty też ciągle narzekasz na swój wygłąd, więc za kogo mamy cię
              uważać? ;-
              > )

Proszę bez podchwytliwych pytań :-)))))
        • rano1 Re: Jesuuu widzialam swoja paskudna gebe 01.08.04, 19:29
          Nie wiem, gdzie ta paskudna gęba. Ja tam nie widzę takiej na tych zdjęciach.
          Jedna ponoć paskudna, jaka była to PASZCZAKOWATA_ZMODERNIZOWANA, ale nie miałem
          okazji zweryfikować tej opinii o "straszeniu wszystkich napotkanych"
          • roweroraffi Re: Jesuuu widzialam swoja paskudna gebe 03.08.04, 08:46
            rano1 napisał:

> Nie wiem, gdzie ta paskudna gęba. Ja tam nie widzę takiej na tych zdjęciach.
            > Jedna ponoć paskudna, jaka była to PASZCZAKOWATA_ZMODERNIZOWANA, ale nie
            miałem
            >
            > okazji zweryfikować tej opinii o "straszeniu wszystkich napotkanych"

Wiesz od kiedy ja zacząłem uzywać stwierdzenia 'paskudna gęba' trochę z
            przymrużeniem oka, to widzę, że każdy narzeka na swoją twarz i wygląd. Trzeba
            będzie z tym skończyć zwłaszcza, że nawet 'Paszcza Paszczaka' już się goi a co
            za tym idzie On też nie ma na co narzekać (no może na brak oświetlenia, ale
            ponoć sikając z wiatrem idzie się na łatwiznę i chyba z jazdą z oświetleniem
            jest tak samo.hahaha).
      • smoq Re: zdjecia z lipca 02.08.04, 22:59
        smoq.net/masa_300704/
        • roweroraffi Re: zdjecia z lipca 03.08.04, 08:50
          smoq napisał:

> smoq.net/masa_300704/

W koncu zdjecia, ktore komus chcialo sie przebrac by nie bylo nieostrych,
          niedoswietlonych ipt. DZIĘKUJĘ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka