rano1 Re: zdjecia z lipca 31.07.04, 21:43 Ja mam , ale w aparacie na kliszy. Jak będę miał odbitki i ktoś mi zeskanuję to wystrzelę z armaty na stronkę :-) Link Zgłoś
nemka27 Jesuuu widzialam swoja paskudna gebe 01.08.04, 12:47 Rety ale szok.widzialam swoj paskudny ryj, ale numer...Tylko tego brakowalo zeby umiescic mnie na stronce...www.aleryj.pl hihih....Ale tak czy siak fotki sa super.Nie omieszkalam ich sobie sciagnac :))) pozdro Link Zgłoś
olecky Re: Jesuuu widzialam swoja paskudna gebe 01.08.04, 12:58 niech zgadne - duch.mimuw.edu.pl/~abuczyns/mk-lipiec/images/P1010001.JPG, po lewej? Link Zgłoś
roweroraffi Po czym poznać Kobietę? ;-) 01.08.04, 18:54 Każda Kobieta ma w zwyczaju narzekać na swój wygląd. Widać zatem że jesteś w 100% Kobietą :-)))) Link Zgłoś
saintrommy Re: Po czym poznać Kobietę? ;-) 01.08.04, 21:10 roweroraffi napisała: > Każda Kobieta ma w zwyczaju narzekać na swój wygląd. Widać zatem że jesteś w > 100% Kobietą :-)))) raffi, ty też ciągle narzekasz na swój wygłąd, więc za kogo mamy cię uważać? ;-) Link Zgłoś
roweroraffi Re: Po czym poznać Kobietę? ;-) 03.08.04, 08:43 saintrommy napisał: > raffi, ty też ciągle narzekasz na swój wygłąd, więc za kogo mamy cię uważać? ;- > ) Proszę bez podchwytliwych pytań :-))))) Link Zgłoś
rano1 Re: Jesuuu widzialam swoja paskudna gebe 01.08.04, 19:29 Nie wiem, gdzie ta paskudna gęba. Ja tam nie widzę takiej na tych zdjęciach. Jedna ponoć paskudna, jaka była to PASZCZAKOWATA_ZMODERNIZOWANA, ale nie miałem okazji zweryfikować tej opinii o "straszeniu wszystkich napotkanych" Link Zgłoś
roweroraffi Re: Jesuuu widzialam swoja paskudna gebe 03.08.04, 08:46 rano1 napisał: > Nie wiem, gdzie ta paskudna gęba. Ja tam nie widzę takiej na tych zdjęciach. > Jedna ponoć paskudna, jaka była to PASZCZAKOWATA_ZMODERNIZOWANA, ale nie miałem > > okazji zweryfikować tej opinii o "straszeniu wszystkich napotkanych" Wiesz od kiedy ja zacząłem uzywać stwierdzenia 'paskudna gęba' trochę z przymrużeniem oka, to widzę, że każdy narzeka na swoją twarz i wygląd. Trzeba będzie z tym skończyć zwłaszcza, że nawet 'Paszcza Paszczaka' już się goi a co za tym idzie On też nie ma na co narzekać (no może na brak oświetlenia, ale ponoć sikając z wiatrem idzie się na łatwiznę i chyba z jazdą z oświetleniem jest tak samo.hahaha). Link Zgłoś
roweroraffi Re: zdjecia z lipca 03.08.04, 08:50 smoq napisał: > smoq.net/masa_300704/ W koncu zdjecia, ktore komus chcialo sie przebrac by nie bylo nieostrych, niedoswietlonych ipt. DZIĘKUJĘ. Link Zgłoś