Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kross / maxim

IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.13, 00:58
    Moje pierwsze pytanie jest następujące - rowery marki kross czy maxim są solidniejsze i godniejsze polecenia? Może warto wspomnieć, że chodzi mi o rower miejski w przedziale cenowym 1-2 tys.
    Co sądzicie nt. modelu Maxim mc 1.6.7 ? Bądź też możecie mi polecić rower o podobnych parametrach, ale tańszy?
    Obserwuj wątek
      • gom1 Re: kross / maxim 09.08.13, 08:20
        Maxim mniej znany, Kross ciut bardziej i z tego powodu odrobinę droższy od konkurencji. W podanym przedziale cenowym możliwości wyboru masz praktycznie nieograniczone. Wystarczy wejść na aktualny katalog rowerowy:
        www.bikekatalog.pl/2013/index.php?query=&bind=0&rodzaj0=rowery%3Awszystkie&rodzaj=rowery%3AMiejskie&cena=1000%3A1999&marka=&dystrybutor=
        i możesz przebierać jak w ulęgałkach. Do wyboru, do koloru.
        Czy Maxim 1.6.7 jest dobrym rowerem? Na miasto idealny. Ma wszystko co potrzeba, jedynie nie każdemu może odpowiadać tylny hamulec w torpedo.

Co mogę polecić? Rower używany. Zerknij na te trzy modele:
        www.bike-project.pl/pl/p/BATAVUS-GREEN-PARKS-8-biegow-Produkcja-HOLANDIA/2370
        www.bike-project.pl/pl/p/BATAVUS-GREEN-PARKS-8-biegow-Produkcja-HOLANDIA/2384
        www.bike-project.pl/pl/p/GIANT-FUSION-8-biegow-Produkcja-HOLANDIA/2371
        Żaden z rowerów do 2000 PLN nie ma z nimi szans. Ja bym się nie zastanawiał ani minuty, tylko wziął solidną używkę.
        • Gość: Bimota Re: kross / maxim IP: *.free.aero2.net.pl 09.08.13, 10:32
          PROPONUJESZ UZYWKE W CENIE NOWEGO... WYPADALO BY KONKRETNIEJ UZASADNIC...
      • mruwa9 Re: kross / maxim 10.08.13, 21:56
        jezdze na maximie i kocham ten rower miloscia wielka (aczkolwiek na modelu excursion, z amortyzacja, nie na damce). To najwygodniejszy i najwdzieczniejszy w uzytku rower, na jakim kiedykolwiek jezdzilam (aczkolwiek wielkiego doswiadczenia nie mam ;-)
      • Gość: Grzesiek Re: kross / maxim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 08:47
        taka oferta się wczoraj pojawiła w sklepie krossa ze jak kupujesz rower to drugi możesz kupić za połowę ceny - teraz tylko pytanie czy wyślą pod dwa różne adresy, co będzie jak ktoś będzie chciał zwrócić rower? ja przymierzam się do roweru za 2000-2500 wtedy drugi sprzęcik za 2000tysie można kupić za tysiaka. aż mi się wierzyć nie chce ale sklep potwierdził że taka akcja jest
        • gom1 Re: kross / maxim 13.08.13, 08:57
          Sklep potwierdził "promocję", ale już nie zapytałeś o wysyłkę pod dwa adresy? Zbyt grubymi nićmi SPAM szyty.
          • Gość: t-bike Re: kross / maxim IP: *.ip.netia.com.pl 13.08.13, 11:41
            Dostawa pod różne adresy nie jest możliwa. Zwrot bez problemu w 10dni bez podania przyczyny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka