gollum02 08.03.06, 16:36 Czy ktoś z was może wie jak to będzie wyglądało... Skoro będziemy jechać z przewodnikiem, to będziemy się zatrzymywać na jakieś postoje i on będzie nam opowiadać o wszystkim ??? :) Bo jeśli nie to po co nam przewodnik? Link Zgłoś Obserwuj wątek
krakers1 Re: Masa Turystyczna 11.03.06, 13:47 jakie bedzie mniej wiecej tempo? chetnie bym sie wybral. Olo bedzie tym przewodnikiem? :-) pozdr Link Zgłoś
olecky Re: Masa Turystyczna 14.03.06, 19:27 krakers1 napisał: > chetnie bym sie wybral. a masz ajriwera? > Olo bedzie tym przewodnikiem? :-) nie, jak ja prowadze to ludzie narzekaja na ploty. pozdrawiam, olek Link Zgłoś
pimpf101 Re: Masa Turystyczna 14.03.06, 19:33 olecky napisał: > nie, jak ja prowadze to ludzie narzekaja na ploty. no i tempo jest za przenno - buraczane ;) Link Zgłoś
roweroraffi Re: Masa Turystyczna 15.03.06, 00:25 olecky napisał: > > Olo bedzie tym przewodnikiem? :-) > nie, jak ja prowadze to ludzie narzekaja na ploty. Nie na ploty, a na płoty (chyba, że to brak ogonków zwyczajny). A także na: piach, błoto, brody wodne, granice Państwa, nie działające promy, krzaki itp itd :-) Ale i tak lubimy z Tobą jeździć. I wg moich planów w te wakacje pojadę w Polskę Egzotyczną a być potem dalej wzdłuż południowej granicy Polski... zależnie od czasu albo do Nowego Targu, albo dalej np do Żywca. Link Zgłoś
krakers1 Re: Masa Turystyczna 15.03.06, 11:25 olecky napisał: > a masz ajriwera? o rany ale wtopa a juz myslalem ze pojade ;-) > nie, jak ja prowadze to ludzie narzekaja na ploty. to malo jeszcze widzialem ;-) mam nadzieje ze jednak poprowadzisz pare wycieczek w tym roku. w koncu wiosna idzie. pozdr Link Zgłoś
skeler Re: Masa Turystyczna 15.03.06, 13:47 w zwiazku z licznymi pytaniami jekie dostaje na priv na temat Masy Turystycznej (srednio, co 15 minut), chcialbym pomoc mniej bystrym zauwazyc, ze ja tej Masy nie organizuje i po szczegoly jak to wyglada odsylam do osob ktore na Masie Turystycznej juz byli ;-) Link Zgłoś
beatboxer Masa Turystyczna - zbiórka na Pradze Płd. 15.03.06, 22:50 W imieniu Jimmey'ego zapraszam na Zjazd Planetarny 18 marca o 9:20 na rondzie wiatraczna przed serwisem rowerowym! wiecej informacji juz na stronie zjazd.cykel.cba.pl Zapraszam! Link Zgłoś
pimpf101 Re: [FOTO] 19.03.06, 10:42 www.fotomasa.za.pl/20060318/ Swój komentarz odnośnie tej imprezy umieściełm na fotomasie więc się nie będę powtarzał. mam nadzieję że organizatorzy wyciągną wnioski Link Zgłoś
habrovnick Re: [FOTO] 19.03.06, 15:48 Zgadam się z tym co napisałeś na swojej stronce. Nie było super ale nie było też tragicznie, w sumie to pierwsza taka turystyczna wiec przymkniemy oko na pewne niedociągnięcia. Miejmy nadzieje że następnym razem będzie już lepiej no i więcej ludzi przyjedzie. Ps. Serdeczne pozdro dla pana Piotra, który dojechał z nami tylko do rury :D a na koniec przygotował nam ciepłą herbatkę Link Zgłoś