lubicz68 Re: Trans Pacific Krossa - prosze o opinie 06.08.09, 13:00 Mam od pół roku i jestem zadowolony. Bardzo fajnie się jeździ. Dojeżdżam do pracy ok. 14 km (oczywiście nie codziennie) i miałem go ze sobą na wakacjach na Mazurach). Oczywiście najlepiej spisuje się na utwardzonej nawierzchni, ale na leśnych ścieżkach też sobie poradził. Jedyny problem to mocowanie błotników - są takie małe plastikowe obejmy, które przesuwają się i trudno je porządnie zamocować. Ale cała reszta bardzo fajna. Link Zgłoś
Gość: Marko 1 Re: Trans Pacific Krossa - prosze o opinie IP: 79.110.206.* 25.02.10, 19:41 Ja też posiadam taki model od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony. Od wcześnej wiosny do póżnej jesieni dojeżdżam prawie codziennie do pracy. Link Zgłoś
przewoz_pw Re: Trans Pacific Krossa - prosze o opinie 07.08.09, 22:03 Mam w wersji ubiegłorocznej. Miło i dość lekko się kręci, choć sam rower jakiś lekki nie jest. Na razie nie znalazłem jakiś wad albo denerwujących spraw. No może jakość uchwytu pod lampę przednią - wymieniłem na metalową, bo plastikowa sobie nie poradziła, ale to uznaję za drobiazg. Jeżdżę od 10 do 120km na nim. Na razie OK. Link Zgłoś