07.04.11, 13:22
przepraszam,ze zakładam nowy wątek,ale w tamtym możemy sie pogubic...
jak dla mnie-nie byłaś z tym u onkologa,a wszyscy inni wypychają Ci antybiotyki,tak jest?
miałas robiony posiew?antybiogram?
a Bielsku jest super onkologia,miałam tam wycinane znamiona,jak jeszcze należałam do tamtej kasy chorych.podejdź tam do poradni onkologicznej,weź ze sobą wszystkie wyniki badań.
to nie musi byc chłoniak czy jakiś inny nowotwór.ale bierzesz masę antybiotyków,po których obraz może byc zaburzony-u mnie właśnie tak było.byłam osłabiona,nawet gorączki nie miałam.ale że oddychałam z trudem,to rodzinna wysłuchała zapalenie oskrzeli.miesiąc póżniej na cito wylądowałam w szpitalu,bo prawie się udusiłam.zrobili mi zwykłe rtg klatki(i zdiagnozowali raka płuca w stanie terminalnym,ale to inna historia;)).
spróbuj,chocby tylko po to,zeby odetchnąc z ulgą
Obserwuj wątek
    • malaga-1 Re: malaga!:) 07.04.11, 14:23
      Bardzo Ci dziękuję za zainteresowanie. Wiesz,akurat szpital ,o którym piszesz omijam z daleka. Tam własnie 5 lat temu zdiagnozowano u mojej mamy raka trzustki (niestety,juz nie zyje) a niedlugo potem siostra miala tam wycinane znamię,które okazało sie czerniakiem. - Ale może...Od jutra zaczynam kolejny antybiotyk,jesli nie będzie lepiej,to może się przemogę.
      • malaga-1 Re: malaga!:) 07.04.11, 14:29
        Wymazy miałam robione,pisałam o nich dzisiaj,troche wczesniej.
        • mama.rozy Re: malaga!:) 07.04.11, 19:50
          rak trzustki jest akurat parszywym nowotworem,jest trudno wykrywalny i najczęściej w ostatnim stadium.nawet rak szyjki macicy mozna szybciej wykryc...
          ważne,żeby badania robił onkolog,bo wtedy masz fachowca,nawet,jakby był totalnym bałwanem-ma jakąś wiedzę,której nie mają rodzinni.
          w tym szpitalu leczy się teraz moja ciocia,też jest w nie najlepszym stanie.ale tak już bywa.po prostu się tym nie kieruj,rób potrzebne badania i tyle.
          zdrowia życzę:)
          • malaga-1 Re: malaga!:) 08.04.11, 14:04
            Masz rację. Tak zrobię. Skończę ten antybiotyk i wpierw pójdę do onkologa a potem ewentualnie do laryngologa,który mnie aktualnie leczy. Raz jeszcze dziękuję.
            • mama.rozy Re: malaga!:) 08.04.11, 15:58
              nie ma za co.każda z nas miała podobną historię
              jesteśmy tutaj żeby sobie pomagac i dbac o siebie nawzajem:)
              dawaj znac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka