Dodaj do ulubionych

chłoniaki,spotkanie

17.01.12, 09:33
może się uda?
ja mam męża w przyszłym tyg.w domu,jeszcze nie wiem,czy codziennie,ale na jakiś dzień moze udało by nam się spotkac?może chcecie u mnie?to w miarę blisko Warszawy
Obserwuj wątek
    • ammazuko_powrot Re: chłoniaki,spotkanie 17.01.12, 12:07
      Ja w tygodniu nie mam szans, do Ciebie nie mam bezpośredniego dojazdu a M pracuje ;(
      I w przyszłym tygodniu mamy gości, bo dzieci mają ferie, tzn moje dzieci mają gości;)
      • tcmnm Re: chłoniaki,spotkanie 16.02.12, 00:31
        to i ja sie pisze
        tylko niech snieg stopnieje ;)
        • mama.rozy Re: chłoniaki,spotkanie 16.02.12, 09:20
          ano:)
          ja pewnie urodzę na początku maja,ale może do tego czasu sie uda.a jak nie-to już zapraszam do mnie:)
          • ammazuko_powrot Re: chłoniaki,spotkanie 16.02.12, 10:47
            Ja będę w Warszawie na badaniach 18 kwietnia....
      • bkt Re: chłoniaki,spotkanie 20.02.12, 21:33
        Witam,
        melduję się :)
        prawie rok po zakonczeniu leczenia, włosy rosną jak oszalałe, rzuciłam się w wir pracy, zaczęłam trudne studia a nawet nauczyłam się jeździć na nartach!! nawet nie wiedziałam wczesniej ile mnie przyjemności omija :)
        Co 2 a teraz co 3 miesiące chodzę na kontrole, robię usg szyi, piersi, kontrole u laryngologa (chłoniak był w migdale) badania krwi etc. Odpukać wszystko OK, ale jedno mnie zastanawia. Kiedy pytam o oznaczanie markerów to lekarze nie chcą - czy nie jest to standardem po chłoniaku czy NFZ nie refunduje czy co? To chyba nie jest aż takie drogie badanie? Robicie je? ma sens?
        Pozdrawiam!!
        • ammazuko_powrot bkt 20.02.12, 22:04
          O jakie markery ci chodzi?
          Najważniejsza w morfologii jest biochemia, ja mam robioną za każdym razem w CO, jak wylądowałam na konsultacji "u siebie" na Onkologii to też mi sprawdzali.
          Normalnie w przychodni zlecają podstawową morfologię.

No i gratulacje;) Oby tak dalej...
          • mama.rozy Re: bkt 21.02.12, 09:11
            markery nie dają całkowitego obrazu,są po prostu niedokładne-tak w skrócie mozna to opisac
            wszystkie zmiany wychodzą w morfologii,a ze już wiadomo,na co zwracac uwagę,to to wystarczy.jakby się coś działo,kierują na inne badania.dostaniesz nawet tk w pakiecie raz lub dwa razy w roku:)
            i cieszę się,że wszystko ok.te narty:)fajnie:)
    • pierwsza_wolna Re: chłoniaki,spotkanie 16.02.12, 23:28

ja nie w sprawie spotkania, ale chce Wam, jak to nazywacie - chłoniakom, coś powiedzieć

nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo sie ciesze ze piszecie, jesteście, walczycie i żyjecie.
      dajecie cholernie wielką nadzieje.
      • mama.rozy Re: chłoniaki,spotkanie 17.02.12, 09:14
        hm:)
        nam też miło,że jednak żyjemy:)
        • pierwsza_wolna Re: chłoniaki,spotkanie 18.02.12, 18:43

I oby jak najdłużej :) zdrówka, i spokoju życzę :)
    • tcmnm Re: chłoniaki,spotkanie 21.04.12, 18:06
      mama.rozy napisała:

> może się uda?
      > ja mam męża w przyszłym tyg.w domu,jeszcze nie wiem,czy codziennie,ale na jakiś
      > dzień moze udało by nam się spotkac?może chcecie u mnie?to w miarę blisko Wars
      > zawy
      >
      Dziewczyny to kiedy? Wiosna przyszla :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka