delfinlex 19.08.06, 21:24 Mojej Mamy już nie ma. Wczoraj odeszła, po ogromnym cierpieniu i w wielkim bólu. dwa miesiące temu jescze o niczym nie wiedzieliśmy.. Boli, wiecie.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_s_ka1 Re: Przegralismy 19.08.06, 21:27 Tak mi przykro,często brak słow aby napisac .Dużo łatwiej byłoby Cie przytulic . Odpowiedz Link
ila222 Re: Przegralismy 20.08.06, 00:55 Wiem... boli, cała ta choroba boli... (chociaż moja mamusia "jeszcze" żyje) Bardzo Ci współczuje, tymbardziej że tak szybko.. Łączę się z Tobą w bólu... Odpowiedz Link
reloud2 Re: Przegralismy 20.08.06, 12:52 Wyrazy współczucia i wiedz, że strasznie mi przykro. Wiem co przeżywasz, choc moja mama chorowała prawie 2 lata, umierała bardzo długo, ale wciąż była nadzieja. I nadzieja odeszła ostatnia... Odpowiedz Link
malgosiader Re: Przegralismy 20.08.06, 19:43 współczuję, przeżyłam to samo 5 m-cy temu, bardzo trudno się pozbierać, i cały czas boli...., czasami bardziej niż na początku, Odpowiedz Link
rima Re: Przegralismy 21.08.06, 07:45 Ogronie ci wspolzuje... 25sierpnia minie pol roku jak moja mamusia odeszla... wiem ajk to bardzo boli.... Odpowiedz Link
ulaw2 Re: Przegralismy 21.08.06, 07:59 Tak bardzo Ci współczuję.Wiem, nie ma takich słów które potrafiły by ukoić Twój ból.Może tylko świadomość że Jej ból już się skończył,już nie cierpi. Odpowiedz Link
winner2006 Re: Przegralismy 21.08.06, 08:47 Współczucia także ode mnie. WIem, ze ciężko, ale pomyśl sobie, że ona nie odeszła - po prostu jej już nie widzisz i nie słyszysz, ale nadal jest koło Ciebie .... Odpowiedz Link
tolka3 Re: Przegralismy 21.08.06, 08:49 Ogromnie mi przykro. Ostatnio zastanawiałam się co u Was... Niestety nie ma sposobu, by ulżyć w tym cierpieniu... Twoja Mama już nie cierpi, to chyba jedyne pocieszenie. Odpowiedz Link
mamamarysi Re: Przegralismy 24.08.06, 15:24 (*) Bardzo współczuję. Trzymaj się jakoś, wiem, że to trudne. Odpowiedz Link