Dodaj do ulubionych

do madzian2

24.10.06, 22:52
Mam prośbe, abyś nie zamieszczała po raz 4, czy 5-ty tego samego posta.
Obserwuj wątek
    • madzian2 Re: do madzian2 25.10.06, 08:43
      Rozumiem Cię,dbasz o ład na forum, postaraj się jednak nieco zrozumieć moje
      zniecierpliwienie tak małym odzewem. Boję się o Tatę,więc próbuję wywalczyć
      opinie :( Obiecuję już więcej nie zawracać głowy
      • b_a_l_b_i_n_k_a Re: do madzian2 25.10.06, 09:22
        Madzia, rozumiemy Cię doskonale, ale wszyscy którzy się tu pojawiaja szukają
        pomocy i boją się o siebie albo swoich najbliższych, taka juz specyfika tego
        forum. Po prostu pisanie kolejnego posta w tej samej sprawie sprawia, że giną
        inne wołania o pomoc.
        Nikt z pewnościa nie chciał Cię urazić ani tym bardziej sugerować że "zawracasz
        głowę".
        Prosisz o interpretację wyników, ale bez badań dodatkowych nikt jej nie wykona,
        bo z wyników to można tylko odczytać czy są one w normie czy nie.
        Dopiero e wyniki w połaczeniu z TK pozwolą lekarzom powiedzieć coś więcej.
        Dlatego, niestety musisz uzbroić sie w cierpliwość choć wiem, ze to trudne.

Trzymaj sie ciepło.
      • gontcha Re: do madzian2 29.10.06, 20:28
        Madzian,
        Ja Cię rozumiem, ale dostałaś odpowiedź na posta nt. interpretacji wyników.
        I absolutnie nie zawracasz głowy, ale pisanie jednego i tego samego posta nic
        nie da. Zawsze możesz tu spytać o wiele rzeczy związanych z chorobą. Czasem
        trzeba poczekac na odpowiedź kilka dni...
        Pozdrawiam,
        Anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka