gontcha 24.10.06, 22:52 Mam prośbe, abyś nie zamieszczała po raz 4, czy 5-ty tego samego posta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzian2 Re: do madzian2 25.10.06, 08:43 Rozumiem Cię,dbasz o ład na forum, postaraj się jednak nieco zrozumieć moje zniecierpliwienie tak małym odzewem. Boję się o Tatę,więc próbuję wywalczyć opinie :( Obiecuję już więcej nie zawracać głowy Odpowiedz Link
b_a_l_b_i_n_k_a Re: do madzian2 25.10.06, 09:22 Madzia, rozumiemy Cię doskonale, ale wszyscy którzy się tu pojawiaja szukają pomocy i boją się o siebie albo swoich najbliższych, taka juz specyfika tego forum. Po prostu pisanie kolejnego posta w tej samej sprawie sprawia, że giną inne wołania o pomoc. Nikt z pewnościa nie chciał Cię urazić ani tym bardziej sugerować że "zawracasz głowę". Prosisz o interpretację wyników, ale bez badań dodatkowych nikt jej nie wykona, bo z wyników to można tylko odczytać czy są one w normie czy nie. Dopiero e wyniki w połaczeniu z TK pozwolą lekarzom powiedzieć coś więcej. Dlatego, niestety musisz uzbroić sie w cierpliwość choć wiem, ze to trudne. Trzymaj sie ciepło. Odpowiedz Link
gontcha Re: do madzian2 29.10.06, 20:28 Madzian, Ja Cię rozumiem, ale dostałaś odpowiedź na posta nt. interpretacji wyników. I absolutnie nie zawracasz głowy, ale pisanie jednego i tego samego posta nic nie da. Zawsze możesz tu spytać o wiele rzeczy związanych z chorobą. Czasem trzeba poczekac na odpowiedź kilka dni... Pozdrawiam, Anka Odpowiedz Link